A pénteki nap híre, hogy a Színház és Filmművészeti Egyetem (SZFE) neve is szúrta a szemét a regnáló kormánynak, így azután, hogy ellehetetlenítették az oktatást és a tanulást, éppen ezekben a pillanatokban szórják be sóval a nagy múltú oktatási intézményt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez a bagázs szakmát ugyan nem,de seggnyalást biztosan tud majd tanítani,és lássuk be,a hatalomnak ez fontosabb,mint a színészképzés..
csipetke
Ez a bagázs szakmát ugyan nem,de seggnyalást biztosan tud majd tanítani,és lássuk be,a hatalomnak ez fontosabb,mint a színészképzés..
justhpeter
Szerintem túl magasra emelték a szintet. Ehhez az oktatói gárdához már nagyítóval kell keresni hasonló szintű hallgatókat.
Nessy
Szarvas József színészmesterséget tanít? Jézus Mária!
Micsoda nemzetközileg is ismert, elismert nevek! Egyetlen Koltai Gábor.
Lesz itt olyan "magas színvonal", hogy mélytengeri búvárok fogják keresni!
dr. prédikátor
a gazsi gyerök meg a mészaros lölö kimaradt!!!
csipetke
@dr. prédikátor: 9:51 Pedig mészáros megtaníthatná,hogy az 50 szavas szókinccsel lehet boldogulni.(amennyiben a havert orbánviktornak hívják),a gazsi pedig,hogy 28 évesen hogy kell közpénzből sajátlábra állni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.