Merthogy sem idehaza, sem a többi európai országban nem tombol az ilyenkor szokásos influenzajárvány. És az idén várhatóan nem is fog. Hát persze, hogy ez is összefügg a koronavírussal.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Te tényleg teljesen belehülyültél ebbe.

Pedig meg lehetett jósolni, a maszkviselés hozadéka. Na persze a távolságtartás és egyéb apróságok, kevesebb vagy akár semmi bálozás, felelősebb magatartás. Szerencsére a többség nem olyan hülye, hogy csakazértis dögöljön meg mindenki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Amíg olyan munkakörben voltam, hogy tömegközlekedtem, télen mindig nyavajás voltam. Aztán mikor a tömegközlekedés kimaradt az életemből egy télen se volt még megfázásom se. Néhány éve jogsi miatt orvosira mentem a háziorvoshoz februárban éppen szezonban. Rám köhögött a tömegben egy ember, következő héten már én voltam a dokinál. Igenis, a maszk használat és a távolságtartás jót tett az influenzának is.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: levegő vagy...veregethetitek egymás vállát magyar1-el...az nem tűnt fel hülye, hogy pont Afrikában tesznek magasról a covid hisztire...nem is olvasol x-.hullámról...egy év alatt meghalt kb 2 millió ,amúgy is haldokló ember...beteg ,öreg aggastyán...ez az élet rendje...halandók vagyunk,és amíg ez így van addig kussolj, és fogadd el..
magyar1
@Pálinkás Pál: A halandóságot senki nem tagadja de ha nem kerül annyi vírus,baktérium a szervezetedbe akkor kevésbe lelszel beteg vagy nem.
Pálinkás Pál
@magyar1: ez igaz...csak eléggé nevetséges hogy súlyos beteg..életüknek amúgy is a vége felé közeledő aggastyánok miatt felborítják a világot...arról nem beszélve ,hogy a rendelkezések lószart sem értek...mutatja a svéd példa...semmivel nem állnak rosszabbul mint a erőelven védekező országok,sőt!
magyar1
@Pálinkás Pál: Az eutanáziát tiltják de vírussal meg nyírják az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.