A következő napokban északkelet felől elér bennünket a szibériai eredetű fagyos levegő, hatására az éjszakai órákban országszerte fagy várható, sőt a derült, szélvédett, hóval borított, keleti területeken akár -17 fokig is csökkenhet a hőmérséklet.

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

Többnyire változóan felhős idő valószínű többórás napsütéssel, de Dunántúlon több lesz a felhő, és főként ott lehet helyenként havazás, hózápor. Késő délutántól azonban észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, és az éjszaka folyamán egyre több helyen lehet gyenge havazás – írják a meteorológiai szolgálat honlapján.

Az északnyugati, északi szél napközben a Duna vonaláig nagy területen megerősödik, a Tiszántúlon azonban mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 0 fok közelében, az északkeleti megyékben -2 és -5 fok között valószínű. Késő estére általában -2, -7 fok közé csökken a hőmérséklet.

A távlati előrejelzés szerint a jövő héten nagyot fordul az időjárás: péntekre 10 fokos hőmérsékleti maximumot és esőt jósolnak.

(met.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Ha tettegve várod a -17° ot akkor menj fel a hegyekbe!! Te igen ostoba!! Szerdán meg már bikiniben fogsz rohangálni a melegtől!! Most akkorát tudnék neked a pofádba ütni!! Ostoba firkász
kakambuki
@Horizont: Igaz. Az erdő alján ahol laktunk valamivel több volt, súrolta a mínusz huszonöt fokot többször is. Gyerekként még örültünk is neki. Ilyen hidegben a fagyott hó tetején mentünk a pusztai iskolába a húgommal a szántó földeken át három km.-t naponta. Ha melegebb volt akkor sajnos kerülnünk kellett az országút felé négy km-t oda vissza összesen. Régen volt már!
csak úgy....
ha a hajléktalanokra és a fütetlen lakásokban,putrikban tengödökre gondolok,akkor jogos a rettegés!
remélem,hogy a füvet füthetö stadionokban nem lesz fönnakadás és a miniszterelnök füve nem fog megfagyni!
Sámannus
Én csak azoknak az állatoknak a szenvedésére gondolok, akiket kitettek a csupasz prérire, és sárban dagonyázva isznak alszanak,ráadásul a villanypásztorral körbe kerítve helyváltoztatásra sincs lehetőségük.
Ilyen embertelen körülményeket csak a NAGY MEZŐGAZDASÁGI FORRADALMÁROK KÉPESEK ELKÖVETNI. Kíváncsian várom, hogy jut e az állatoknak abból a hatalmas pénzesőből legalább egy szűk fedél, hogy ne elegyen teljesen kilátástalan ezek élet.
simmering73
-10 fokos fagy lesz egy éjszaka az ország jelentős részén. Egy kis részén - leginkább az Északi-Középhegységben - süllyedhet -15 fok alá a hőmérséklet. Már egy hete ezen ajvékolnak, hogy mind meghalunk. A +10 fok meg már szerdán lehet néhány helyen.
ESCOBAR
Retteg a fene! Várja a túró! +8 C lesz már szerdán!
Namely
@csak úgy...: "ha a hajléktalanokra és a fütetlen lakásokban,putrikban tengödökre gondolok,akkor"... hirtelen eszembe jut , hogy el lehet menni tanulni, dolgozni és nem kellene elinni/eldrogozni azt a pénzt, amit kapnak, illetve egyes populista kommentelők be is fogadhatnak 1-2 hajléktalant, ha már ennyire együttérző emberek.
csak úgy....
@Namely: az orbánotok populista és ez a hülye duma : ". hirtelen eszembe jut , hogy el lehet menni tanulni, dolgozni és nem kellene elinni/eldrogozni azt a pénzt, amit kapnak" !
Namely
@csak úgy...: annak a neve nem "hülye duma", hanem igazság. Persze attól, aki szerint egy kommentelő populizmusát kritizálni, egyből Orbán katonájává tesz valakit, nem várható el ennek átlátása.
:)
Menj vissza az iskolába :)
csak úgy....
@Namely: te gondolkodásra képtelen emberke! a hajléktalanok több mint 60% nem a pia és drog miatt került az utcára! rajtad már az iskola sem segítene..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.