Feltehetően testvérpár tűnhetett el a bonyhádi gyermekotthonból. Aggasztó, hogy december 19. óta nem adtak magukról életjelet.

A 9 éves Rajmund és a 11 éves Anna világgá mentek a gyermekotthonból? Eltűnés miatt körözi őket a rendőrség.

A 9 éves Kovács Rajmund és a 11 éves Kovács Anna Beáta feltehetően testvérek és együtt szöktek meg a bonyhádi gyermekotthonból december közepén.

A 9 éves Rajmund és a 11 éves Anna világgá mentek a gyermekotthonból? Eltűnés miatt körözi őket a rendőrség.

A rendőrség két közleményben számolt be arról a police.hu-n, hogy az eltűnésük miatt körözést adtak ki. A rendőrség azt nem említi, hogy a két gyermek testvérek lennének, de ez valószínűsíthető a névazonosság és a fényképek alapján.

"A kilencéves fiú 2020. december 19-én a kétyi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. Eltűnéskori ruházata nem ismert"

- írta a rendőrség.

Anna szökéséről nagyjából ugyanazt írják, mint Rajmundnál:

"A 11 éves lány 2020. december 19-én a kétyi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. Eltűnéskori ruházata nem ismert."

Itt értesíthetik a rendőröket azok, akik érdemi információt tudnak róluk:

"A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kovács Anna Beáta jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon."

A körözési ügyszámok itt és itt olvashatóak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.