Szijjártó Péter hamarosan Moszkvába utazik tárgyalni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
és kinek fogják beadni?...persze tudom, a pénz ellopása a lényeg,nem a vakcina..az ellenzék meg csak ül a valagán...a petíciót a DK felnyomhatja magának...
Gauntlet
Remélem a keleti vakcinát magukon kezdik!
Eladott Ország
Szóval értjük, hogy Oroszország meg Kína a barátunk, tavasszal is milyen jól kisegítettek a bajból a minőségi termékeikkel. Ezzel szemben a Európai Unió meg csak az elveszejtésünkben érdekelt, de ha jól látjuk és nem magyarázzuk félre, akkor a tehetetlen, EU-val szemben a magyar kormány fel tud mutatni egy teszteletlen orosz vakcina mintát és egy pár napon belül érkező kínai vakcina-dokumentaciót. Meg egy rakás méregdrágán megvett, helyenként értékelhetetlen minőségű, valószínűleg használatba soha nem kerülő, eladhatatlan lélegeztetőmasinát.
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: @Gauntlet: mindegy, ahogy a lélegeztető gépnél is, itt is a buli a lényeg! =))
Yoda69
A fideSS - orbannal az elen -a magyara emberek eletere tor a gagyi vakcinakkal. Ne hagyjuk!
tudode
Nem nagy ügy!
.
A lélegeztetőgép raktárbázis mellé építtet őfélesége egy VAKcina raktárbázist is 2,5 milliárdból -- a Holdon
.
www.google.com/search?q=L%C3%A9legeztet%C5%91+rakt%C3%A1rb%C3%A1zist+%C3%A9p%C3%ADt+Orb%C3%A1n&oq=L%C3%A9legeztet%C5%91+rakt%C3%A1rb%C3%A1zist+%C3%A9p%C3%ADt+Orb%C3%A1n&aqs=chrome..69i57j33i160.13302j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------
.
Ilyen a gyűjtőszenvedély! Van aki bélyeget, földet, kastélyt, tankot, stadiont, és van aki lélegeztetőgép bázist. majd VAKcina bázist épít, alkotmányos költséggel, miközben az ivarérettek mama hotelban húzzák meg magukat!.
Nessy
@Gauntlet: Annyira azért nem bíznak a saját beszerzéseikben! Nekik jó lesz az unió által engedélyezett is! Az orosz rulettet meghagyják a plebsznek!
Eladott Ország
Futsalos Kakadu, adasd be magadnak, a mi részünket is! Lásd, érezd a törődést,! Jövőre is tudjatok menni az Adriára. Én meg várom míg a bátor 133 túl éli az orosz oltást, inkább várok a biztonságosabb EU szabvány szerint összeállított vakcinára! A fidesz politikusaknak viszont ajánlom ! Kísérletezzenek saját magukon! Van nekünk 133 hősünk akik az adófizetők pénzén hősködnek a parlament nevű cirkuszban szóval hajrá ! Megjöttek az orosz vakcinák önkéntesek kellenek a teszteléshez:
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/130298065_1603865566488848_2162865422723566189_o.jpg?_nc_cat=108&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=dpT45d0wXSQAX9AAruh&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=04bda777e6d66de81a90413b90fbf2f3&oe=6015DA8B
Béla333
Naná!
Így tudnak lopni.
Ha az Unión keresztül megy a beszerzés, akkor nincs lopás.
Aljas maffia!
Eladott Ország
Nem véletlen, hogy a Pfizer-BioNTech vakcináját nem kell emberkísérleteknek alávetni, mert azok bevizsgált oltások, amelyek megfelelő nemzetközi engedélyekkel rendelkeznek. Akiket beoltanak, azok nem egy klinikai vizsgálat alanyai, hanem olyan emberek, akik egy biztonságos és hatékony oltást kapnak. Az oroszok vakcinája nem ilyen, ezért nem véletlen, hogy felmérések szerint az orosz lakosság többsége sem bízik saját vakcinájukban. Pedig az ő torkukon elég sok mindent letolnak századok óta, viszont jól ismerik saját országuk mentalitását. Az sem véletlen, hogy korábban az EU vezetői úgy nyilatkoztak, hogy csak az EU által engedélyezett vakcinákat lehet használni az EU területén.
nepszava.us/haromezer-magyaron-vegeznek-emberkiserletet-az-orosz-vakcinaval/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.