A Demokratikus Koalíció petíciót indít, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség - jelentette be a párt frakciószóvivője szombaton. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára közleményt adott ki. „Magyarországon az oltás önkéntes, az emberek önként döntenek arról, hogy beoltatják-e magukat. A magyar orvosok csak olyan vakcinával oltanak, amit a magyar egészségügyi hatóságok biztonságosnak ítélnek és amit Magyarországon kívül más országban is használnak. A brüsszeli beszerzésből érkező vakcinák nagyon lassan érkeznek, ha csak ezekre számítunk, akkor a korlátozásokat szeptembernél előbb nem lehet feloldani. Ezért a kormány azon dolgozik, hogy több forrásból többféle vakcina álljon minél hamarabb a magyar emberek rendelkezésére! A vakcina nem politikai kérdés, a vakcinával életeket lehet menteni. Gyurcsány Ferenc pártja felelőtlen és veszélyes játékba kezd, amikor az oltás ellen buzdít!”

(Forrás: atv.hu, Északi által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Náci hazaáruló rablógyilkos anyabaszó puffatag szarbángeci pályát tévesztett, neki színigazgatónak kéne lenni... és begyűjtenie a társulatába a legundorítóbb, leg visszataszítóbb szinészeket és ez lenne a specialitása, hogy negatív szereplőket szállít ill horror produkciókat... sajnos ezt összekeverte a kormányzással és megtette ugyanezt, kasztingolja folyamatosan az ország legundorítóbb férgeit módszeresen (mondjuk nem nehéz, mert normális ember szóba nem áll vele)... ez a dömötör idióta patkány is díszpéldánya ennek a söpredéknek...
kereső
Ti játszotok veszélyes játékot- orosz rulettet az emberek életével.Ezért Hága jön, nem a magyar biróság.
RonaGyuri
igaza van veszélyes kérdés? mert a végén még kiderül, hogy miért kell több mint a 10szereséért, sokkal rosszabb vakcinát venni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Technika - 2021. February 24., 20:18
Új projektbe száll be a NASA
Nagyvilág - 2021. February 24., 19:45
Trump harmadszor is elnökjelölt lesz