A 25 éven aluliak SZJA-mentessége volt az egyik téma péntek este a Hír TV-ben, ahol az SZFE újdonsült tanára, Velkovics Vilmos beszélgetett Deák Dániellel, a XXI. Század Intézet munkatársával arról, mekkora segítség lehet ez a fiataloknak. A beszélgetés egy pontján kapcsolták Bóka Bencét, akit Velkovics úgy konferált fel, hogy „23 éves, és már dolgozik, tehát van önálló bevétele”. Bóka a veszprémi önkormányzat ifjúsági referenseként mutatkozott be, azt azonban sem ő, sem Velkovics nem tette hozzá, hogy egyben a Fidesz ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak a közép-dunántúli elnöke is. Bóka a megszólalásában agyondicsérte a kormány döntését, és elmondta, az SZJA-mentesség fedezheti a havi benzinfogyasztását vagy a telefonszámláját „Gyakorlatilag szerintem ez egy komolyabb fizetésemelésnek ér fel”Örülök, hogy ilyen kormányunk van, aki támogat minket, fiatalokat, ellenben a baloldallal, akikre mi soha sem számíthattunk, mi fiatalok, de szerintem az idősek sem. "

(Forrás: 24.hu, Északi által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
@Szeparepa2: Miért baszod szét te is a fórumot??
Végre eltünt ez a köcsög erre jössz te.
Mi értelme?
Akkor bazd pofán amikor itt van! 1x nem 100x!

1 balfasz helyett már kettő van!
Politikai oldaltól függetlenül!
Nessy
@sgl: Már rászakadhatna az égbolt, ezzel az idióta ismétléssel. Rosszabb, mint a halfarok, mert azon pár kattintással túl lehet lépni!
volvós
...micsoda tapasztalattal rendelkező huszonéves politikusai vannak a fidesznek...hamar megtanultak sz...ni, nya...ni és gombot varrni !!!
Yoda69
„23 éves, és már dolgozik, tehát van önálló bevétele”

Hu ez atzan valami, mar 23 evesen dolgozik a kis geci. Jo nagy csapás-számmal.
Ezert a beszolasert igazan megerdemel egy allamtitkari beosztast.
szaboria1
A kamu Hír tv.nek már csak erre telik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.