A Sinopharm gyógyszergyártó koronavírus elleni vakcináinak gyártási folyamatait ellenőrizték az OGYÉI szakértői Pekingben.

(Forrás: 168 óra)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Merjen az OGYÉI mást mondani, mint a fényestekintetű.
RonaGyuri
Már megint ez a fránya déjà vu

Az OGYÉI szakértői azért látogattak Pekingbe, hogy meglátogassák azt az intézményt, akiktől a derék külgarázdánk milliós tételben vásárolt vakcinát

Meg kell mondjam, hogy a dolog pofátlanabb a létezőben megszokott referencia látogatásoknál, mert ott legalább elvben még a döntés előtt látogatgattak. Tudok olyanról – egy kollégám részt vett egy döntésben -. hogy végiglátogatták az ajánlattevőket és a kaja alapján döntöttek!!
A dolog azon része nagyon stimmel, hogy a házigazdák nagyon igyekeztek, hogy a vendégeik „Amit akartak, azt meg tudják nézni”!
Egyes pletykák szerint olyan is előfordult – ahogy ez manapság az öböl-menti vidámparkokról hírlik – nem csak nézegettek! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: „let's count a little” pofikáim

A mi drága (nagyon sokba kerülő)külgarázdánk megint zsonglőrködik a 10milliárdokkal

Mottó:
Még a leghülyébbek is úgy vannak vele, hogy:
egy, kettő, több

Ártunk és qurmányunk még uszítja is a már eddig is arról elhíresült Szájjártatót, hogy drágán, gyenge minőségben a keleténé sokkal többet szerez vásárolni kínai barátaitól.
Orbán Viktor miniszterelnök utasítására a Pénzügyminisztérium több tízmilliárd forintot különített el a brüsszeli keretszerződésen kívüli (kínai és orosz) vakcinák beszerzésére. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert küldi a beszerzésekről tárgyalni a kormány!
A derék külgarázda már oda is nyilatkozott „az M1 –nek, hogy hamarosan akár kétmillió ember beoltására is elegendő vakcina érkezhet Kínából és Oroszországból.”!
Ami lássuk be nem semmi, s még a lélegeztetőgép bulinál is sokkalta nagyobb. 2 millióval és 30milliárddal számolva ez biza 15ezerbe kóstál, ami szemben a Pfizer-BioNTech 2,5 EUR-os árával, ami mégha újabb Matolcsy akcióval is számolunk nem éri el az egy ezret!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.