Az európai parlamenti képviselő szerint a magyar ellenzék viszont a tavaszi állapotában maradt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lemming
"az európai baloldal is elismeri a magyar járványügyi intézkedéseket" - hazudta Deutsch "kokó" Tamás bukott EP képviselő.

Inkább ti maradtatok a tavaszi állapototokban (az évszám ismeretlen).

"Orbán Viktor szeptember 16-án bejelentette: mindenki nyugodjon meg, aki megbetegszik, azt meggyógyítjuk. Ezt az ostobaságot persze már akkor sem lehetett komolyan venni, de nevetni mégsem tudtunk rajta, mert nagyon szomorú dologról árulkodott. Arról, amiről a 16 ezer, többségében fölöslegesen és a szükségesnél drágában megvásárolt lélegeztetőgép, valamint azok a százmilliók szóltak, amelyeket a védekezés ürügyén értelmetlen projektekre pazarolt el a kormány.

A kínai vakcinával nem az a baj, hogy nem jó, hanem az, hogy az emberek nem bíznak azokban, akik azt állítják, hogy jó. Oda a bizalom, különösen, amióta kiderült, hogy Orbán Viktor a hatvanon felüli idős embereknek szánja a Kínából érkező oltóanyagot. Azt a vakcinát, amelyet az Európai Unióban meg sem próbáltak engedélyeztetni, és amellyel Kínában éppen a hatvan évnél idősebb embereket nem oltották be. ...

hazugságcunami vetül rá a mostani oltásra, ezért nem hisznek az emberek még abban sem, amiben esetleg hihetnének. (Nem sok ilyen van). Az pedig már a cinizmus teteje, hogy aki szólni merészel a hazugságok ellen, arra rögtön rásütik, hogy a magyar emberek ellensége és a vírusnak drukkol.

Kikérjük magunknak. Mi már akkor is Magyarországnak drukkoltunk, amikor az akkor még

!!! fiatal, liberális és istentagadó Orbán Viktor arról beszélt, hogy az idősek felélik a fiatalok jövőjét." !!! /HK/

"Ha egy hétvége alatt kellene mindenkit beoltani, arra képesek lennének" - ennyit Orbán "hazudós, köpönyegforgató" Viktor hozzáértéséről, hitelességérő, megbízhatóságáról!
csipetke
Na,tompi hazajött, és egy csík kóla után ő is a Kossuth rádióban nyilatkozik. Vajon tompi szerint az európai hangok mit mondanak orbán agyament kapkodásáról az ócccka kínai vakcinával kapcsolatban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.