A televíziós riporter, Szilágyi János volt az ATV Civil a pályán című műsorának a vendége, ahol a koronavírus elleni kínai oltás is szóba került.

A riporter azt is elmondta a műsorban:

Nem bízik a Távol-keleti ország vakcinájában, mert kevés az információ. Éppen ezért ő csak akkor oltatná be magát ezzel a  vakcinával, ha először Orbán Viktor miniszterelnök is beadatja magának azt.

A riporter emlékeztetett arra is a műsorban, hogy az influenza elleni vakcinát a nyilvánosság előtt kapta meg a kormányfő, így a kínai vakcinával kapcsolatban is hasonló lépést vár el.

Szintén az ATV felméréséből derült ki az is, hogy nagy a bizalmatlanság ezzel a vakcinával, hiszen egy új felmérés szerint a magyaroknak csupán az egy százaléka bízik abban. – írta meg az atv.hu.

Forrás:ATV
Kép:Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Márpedig mi nem oltakozunk kínai vakcinával. Hol van a 133 bátor ember. Most legyen nagy a pofájuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Bravó!!! A brazilok bebizonyították, hogy 50 %-os hatékonysággal működik:
propeller.hu/nagyvilag/3620630-mindossze-50-szazalekos-hatekonysagunak-bizonyult-braziliaban-egyik-kinai
Kérdés, hogy orbán miért kardoskodik egy bizonytalan vakcina mellett???
csipetke
Egyetértünk Szilágyival. Mi is így gondoljuk...
simmering73
Márpedig mi nem oltakozunk kínai vakcinával. Hol van a 133 bátor ember. Most legyen nagy a pofájuk.
ómió
"Cucilista" termékben Szilágyi efftárs - a többivel együtt - nyilván csak a "cucilizmusban" bízott! De akkor még egyébben sem!
kissé felnőttem
akkor máris lehöröztél 2021 jan 17 09,11 kor a fotón? ja és a tőbbi is ugye?
csipetke
@Jozefina: 9:18 Mert rohadtul nem ért hozzá,de az emberek azt látják,hogy ő a nagy király,mert szerez oltóanyagot a tehetetlen EU helyett. Sokan nem tudják,hogy csak 1 hét csúszás lesz a pfizer szállítmánynál,pont azért,mert bővitik a gyárat.
A négy elemis mamóka azt látja az orbán tévében,hogy a messiás majd jól megmenti. De a felmérések szerint ők a fidesz szavazók,ez az akció nekik szól. Megveszik a sz@r oltóanyagot,ahogy olvasni lehet,többszörösébe kerül a pfizernek.
sokanvagyunk
@Jozefina: Ne akard, hogy az a másik 50% is működjön mert az lehet, hogy a mellékhatások pártján van.
Málna
Semmi gond. Ha nem bízik benne, akkor nem oltatja be magát és kész. Ezek szerint a vírusban nagyobb bizalma van,..
Komolyan mondom, ezek az idős, veszélyeztetett emberek sokszor úgy tesznek, mintha ők tennének szívességet. Inkább örülniük kellene, hogy esélyt kapnak megvédeni magukat.
RonaGyuri
@Málna: nosza kérd, ha neked jó a kínaival!!! =))
colibri
Szilágyi János hogy lehet ennyire hiszékeny, hogy bevegye a gyomra, hogy orbánt a nagy nyilvánosság előtt kínai vakcinával oltják? 1/ már régen túl van rajta, nyílván a legjobb oltóanyaggal 2/ ez az ember, aki csak hazudni tud, miért lenne hihető ebben a kérdésben is 3/ piar fogás ez egész Kínától vásárolt vakcina, megbízhatatlan, csak egyesek további gazdagodását szolgálja. Megérdemelnék, hogy a raktárukban rohadjon az egész!
silber13
@Málna: A kínai kutyulmányban sem bízik de nem mondta, hogy a Pfizerében sem.
human
Minden tiszteletem a kínai és orosz szakembereké, de a félelmem az, hogy politikai nyomás hatására nem megfelelően tesztelt oltóanyagot akarnak ránk sózni. Legjobb esetben a hatékonyságuk alatta lesz a meghirdetettnek.
Orbánék eddigi politikai gyakorlatának köszönhetően - azaz ahogy a szakmaiságot felülírják a politikai érdekeikkel - még ha a kiküldött magyar szakértői csoport objektíven is vizsgálta a termék gyártási folyamatát nem tudok megbízni a véleményükben a feltételezhető politikai nyomás miatt. Ne legyen igazan, de ezt a kétkedést Orbán gátlástalan rendszere ültette el bennem.
human
Kínából már kaptunk hőmérőket és teszteket is. A tesztekről maga Cecília mondta, hogy a pontosságukkal vannak gondok. A hőmérőről pont Orbán kórházi látogatásakor derült ki, hogy pontatlan. A lélegeztetőgépek minőségéről teljes a hírzárlat. Inkább eldugták egy raktárba őket.
jesz
annyi esze lehetne a hatásvadász öreg motorosnak, hogy Orbán már rég túlesett az első oltáson, mostanában kapja a másodikat...anélkül, hogy ezt a pleb's orrára kötnék..

Bármit is látunk, az csak színjáték...nem bízzák a sorrendiségre...az oltandók listája úgy kezdődik, hogy 1: Orbán, aztán a többi...
Béla333
"Szilágyi János inkább megvárná, amíg Orbán beoltatja magát a kínai vakcinával"
Arra aztán várhat!
Nem olyan bátor gyerek ez.
cikicakk55
@human: Alélegeztető gépekről,amit Kínából hozattak,már rég kiderült,hogy használhatatlanok,hiányoznak bizonyos alaktrészek belőle,de Orbán megvette,mert ugye nyalni kell Kínának és Oroszországnak is.
cikicakk55
@jesz: +Amit a fényképen,vagy videón mutatnak,az egyszerű placebó,vagy valami vitamin,az igazit Orbán nem a Kínai vakcinából kapja. Sem az elsőt sem a másodikat.
human
@cikicakk55: Ez a minden áron kínából vásárlás tényleg nagyon arra utal, hogy Orbán beígérte kínának a több százmilliárdos megrendeléseket. De mit kaphat cserébe ezért?
Lepényleső
...addig pedig maradjon felcsúti otthonában,- mint jó példával az óvodában?
cikicakk55
@human: Menekült jogot,mint Griuveszki( lehet,nem jól írom a nevét) Na meg a Belgrád -Budapest vagy fordítva,az sem két fillér,még az unokáink is azt nyögik majd. Azért nyal az Oroszoknak, a Kinaiaknak,csak nem tudja felfogni,hogy Ő addig számít nekik valamit,még mi az Unióhoz tartozunk. Ez mindenre képes,hogy a családja,rokonai,ismerősei,szomszédjai, a talpnyalók megkapják a beígért állásokat,pénzeket,tesz a Magyar népről magasra.A Kinai és az Orosz vakcinát is majd az idős krónikus betegek fogják megkapni,azoknak már úgy is mindegy. Már így is 10.000 nyugdíjjal kevesebbet kell kipengetniük,és én nem az átlag nyugdíjat számolom,hanem azt amit tényleg kapnak az emberek,a 100.000 fölötti nyugdíjak száma nagyon alacsony. De még 80- 90.000ft os minusz kifizetés is szép summa. Az aktív dolgozók,akik még hasznot,adót termelnek, Ő rájuk még szükségük van,mert ki tartja el a sok léhűtőt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.