A televíziós riporter, Szilágyi János volt az ATV Civil a pályán című műsorának a vendége, ahol a koronavírus elleni kínai oltás is szóba került.

A riporter azt is elmondta a műsorban:

Nem bízik a Távol-keleti ország vakcinájában, mert kevés az információ. Éppen ezért ő csak akkor oltatná be magát ezzel a  vakcinával, ha először Orbán Viktor miniszterelnök is beadatja magának azt.

A riporter emlékeztetett arra is a műsorban, hogy az influenza elleni vakcinát a nyilvánosság előtt kapta meg a kormányfő, így a kínai vakcinával kapcsolatban is hasonló lépést vár el.

Szintén az ATV felméréséből derült ki az is, hogy nagy a bizalmatlanság ezzel a vakcinával, hiszen egy új felmérés szerint a magyaroknak csupán az egy százaléka bízik abban. – írta meg az atv.hu.

Forrás:ATV
Kép:Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Márpedig mi nem oltakozunk kínai vakcinával. Hol van a 133 bátor ember. Most legyen nagy a pofájuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"Szilágyi János inkább megvárná, amíg Orbán beoltatja magát a kínai vakcinával"
Arra aztán várhat!
Nem olyan bátor gyerek ez.
cikicakk55
@human: Alélegeztető gépekről,amit Kínából hozattak,már rég kiderült,hogy használhatatlanok,hiányoznak bizonyos alaktrészek belőle,de Orbán megvette,mert ugye nyalni kell Kínának és Oroszországnak is.
cikicakk55
@jesz: +Amit a fényképen,vagy videón mutatnak,az egyszerű placebó,vagy valami vitamin,az igazit Orbán nem a Kínai vakcinából kapja. Sem az elsőt sem a másodikat.
human
@cikicakk55: Ez a minden áron kínából vásárlás tényleg nagyon arra utal, hogy Orbán beígérte kínának a több százmilliárdos megrendeléseket. De mit kaphat cserébe ezért?
Lepényleső
...addig pedig maradjon felcsúti otthonában,- mint jó példával az óvodában?
cikicakk55
@human: Menekült jogot,mint Griuveszki( lehet,nem jól írom a nevét) Na meg a Belgrád -Budapest vagy fordítva,az sem két fillér,még az unokáink is azt nyögik majd. Azért nyal az Oroszoknak, a Kinaiaknak,csak nem tudja felfogni,hogy Ő addig számít nekik valamit,még mi az Unióhoz tartozunk. Ez mindenre képes,hogy a családja,rokonai,ismerősei,szomszédjai, a talpnyalók megkapják a beígért állásokat,pénzeket,tesz a Magyar népről magasra.A Kinai és az Orosz vakcinát is majd az idős krónikus betegek fogják megkapni,azoknak már úgy is mindegy. Már így is 10.000 nyugdíjjal kevesebbet kell kipengetniük,és én nem az átlag nyugdíjat számolom,hanem azt amit tényleg kapnak az emberek,a 100.000 fölötti nyugdíjak száma nagyon alacsony. De még 80- 90.000ft os minusz kifizetés is szép summa. Az aktív dolgozók,akik még hasznot,adót termelnek, Ő rájuk még szükségük van,mert ki tartja el a sok léhűtőt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.