A váci rendőrök lakásáról állították elő azt a 19 éves férfit, aki kirabolt egy fogyatékkal élőt Nagybörzsönyben.

A 2021. január 9-én éjszaka történt támadásról öt nappal később szerzett tudomást a rendőrség, másnap már az előállító helyiségben ült a gyanúsított.

A sértett gondviselője értesítette a rendőröket, hogy 52 éves gondnokoltjára otthonában rátörték az ajtót, ágyából a földre rántották, ököllel verték, sállal fojtogatták és gyógyszerét követelték. A támadó kezében késsel igyekezett nyomatékot adni fenyegetésének, majd amikor meglátta az éjjeli szekrényen heverő gyógyszeres üveget, felkapta és elszaladt, mit sem törődve áldozatával.

-írta a Police.hu.

A váci nyomozók lakásán fogták el a nagybörzsönyi támadót 2021. január 15-én délelőtt. A támadáshoz használt konyhakést és az üres gyógyszeres üvegcsét megtalálták és lefoglalták.

A munkanélküli gyanúsított nem tagadott, kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Elmondása szerint a gyógyszerért bármire hajlandó lett volna, ezért vitte magával 25 centis kését is.

Kép:Police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ugye ez az ""igazi, kemény magyar gyerek"" nem fog 10-12 évnél hamarabb szabadulni? A harmadolás pedig még szóba se kerülhet. Megtámadott egy szerencsétlen fogyatékost. Ez (remélem nemcsak számomra) még súlyosbítja is a tettét.
Ez a drogos állat megmutatta, hogy ő milyen kemény gyerek. Most a bíróságnak kell hasonló oldaláról bemutatkoznia és az erejét demonstrálni.
Ronin2
Egy "normális körülmények között" elvégzendő elvonókúra többmillió forintba kerül.
Ezeket a patkányméregtől megkergült drogosokat magánzárkába tenném,SEMMIT nem adnék az elvonási tüneteikre.
Ui:- a bűncselekmények elkövetésekor meg súlyosbító körülményként,s nem mentségként venném figyelembe függőségét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.