Azok után, hogy Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője bekussoltatta a Momentum elnökét, Fekete-Győr András a Facebookon tett közzé egy kihívást írta meg a Telex.

Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem, miután világossá tettem, hogy Orbán Gáspár brit elitképzését nehogy már mi, tisztességes magyarok fizessük a dúsgazdag édesapja helyett

– írta a lap információkra hivatkozva a Momentumos politikus.

Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre – de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula?

– írta Fekete-Győr András.

Budai szombati posztjában hosszasan értekezik a katonai élet szépségeiről, megkérdőjelezve, hogy Momentum politikusai tudják-e, mit jelent a katonai hivatástudat és a hazaszeretet.

Korábban pedig Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára ajánlotta fel Fekete-Győrnek, hogy legyen a Magyar Honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonája.

Forrás:Telex
Kép:Momentum

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Csizmás Kond: Nem dicsekszik! Bebizonyítaná a nagy katonai bérköcsögöknek a szervilis seggnyalóknak, hogy ő ugyan nem katona de legyőzné őket futásban. Miért nem válaszolt volna nagy baromságaikra???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Horizont: Öreglány és okosság (inkább demencia!)? Hahaha de vicces kedvedben vagy!
Horizont
@Gyurka80: Igen vicces vagyok, de nem demens.
Még nem, úgyhogy ne címkézz. Mert visszaüt rád.
Úgy osztogatod a másik emberre a jelzőidet mint a cukor bácsik a cukorkát.
És te vagy okos? Na ne má...A való életben lehet zsebre vágnálak drágaságom ha '80-ban születtél is. Ha 80 éves vagy akkor simán. Ha a tájékozottságod és realitásérzékedet nézem mindenképpen. Na pá'
Gyurka80
@Horizont:Ki osztogatja mára a jelzőket ezt írtad:"te csak simán egy orbán fanatista vagy.Nálad okosabb vagyok ez tény" Pápá te demens vénasszony!!!
Horizont
@Gyurka80: Bunkókám csak ennyire futotta??
Hát ez elég gyér és szánalmas.
Silányka vagy meg kell hagyni.
Ja és nagyon ismerős vagy.
Okádék az a jellem aki a nevét váltogatja.
Na pá aranyom.
gazdag dezső
Sajnálatos,hogy emberek hogy kivetkőznek emberi mivóltukból .Leállatiosodva üzengetnek egymásnak !! Hallatlan !! Attól,hogy más,és más véleményen vannak emberek ,attól még lehetne emberies,kultúrált módon is üzenni egymásnak .Az meg külön szomorú dolog ,hogy az ilyen leveleket engedik megjelenni !! Nagyon szomorú műveltségi alacsony színvonal !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok