Azok után, hogy Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője bekussoltatta a Momentum elnökét, Fekete-Győr András a Facebookon tett közzé egy kihívást írta meg a Telex.

Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem, miután világossá tettem, hogy Orbán Gáspár brit elitképzését nehogy már mi, tisztességes magyarok fizessük a dúsgazdag édesapja helyett

– írta a lap információkra hivatkozva a Momentumos politikus.

Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre – de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula?

– írta Fekete-Győr András.

Budai szombati posztjában hosszasan értekezik a katonai élet szépségeiről, megkérdőjelezve, hogy Momentum politikusai tudják-e, mit jelent a katonai hivatástudat és a hazaszeretet.

Korábban pedig Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára ajánlotta fel Fekete-Győrnek, hogy legyen a Magyar Honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonája.

Forrás:Telex
Kép:Momentum

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Csizmás Kond: Te cicus, ne legyél már ennyire hülye! Horizontot próbálod kikezdeni, miközben azokat a nagyképű senkiket véded, akik képesek voltak tornából felmentettnek nevezni a momentumosokat? Erre Fekete-Győr elfogadja a kihívást, ezek a senkik lapulnak a gazban, te meg a kihívást elvállalót nevezed hencegőnek?
Nem kicsit vagy te összezavarodva. Sziszi a maga nagy arcával a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkáraként úgy érzi, minősítgethet másokat, a katonaéletet ajánlva nekik. Ő, pont ő aki egy katona karikatúrája.
"Egyfajta erőnlét de nem kimondottan katonai követelmény. Futni aki többet edz mindenki tud. Én is az elemi és középiskolai időmben sportszerűen futottam de attól még nem voltam katona...szerintem csak villogni szeretett volna egy keveset.
...már az is megkérdőjelezi a katonai jellemét hogy ilyen izgága ugribugri...még árnyékában sem hasonlít egy katonára."
Mesélj már egy kicsit, te mikor és hol voltál katona, hogy ilyen határozottsággal nyilatkozol a katonai jellemről?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Horizont: Az én nyelvem a számban van, de a tied amint látszik gyurcsányiéban!
Gyurka80
@Horizont: Összevissza hadoválsz.Te hogy tapasztaltad? Látod milyen idióta vagy? É persze okosnak képzeled magad, hát persze ez a libsik fő jellemzője.
Gyurka80
@Horizont: Öreglány és okosság (inkább demencia!)? Hahaha de vicces kedvedben vagy!
Gyurka80
@Horizont:Ki osztogatja mára a jelzőket ezt írtad:"te csak simán egy orbán fanatista vagy.Nálad okosabb vagyok ez tény" Pápá te demens vénasszony!!!
gazdag dezső
Sajnálatos,hogy emberek hogy kivetkőznek emberi mivóltukból .Leállatiosodva üzengetnek egymásnak !! Hallatlan !! Attól,hogy más,és más véleményen vannak emberek ,attól még lehetne emberies,kultúrált módon is üzenni egymásnak .Az meg külön szomorú dolog ,hogy az ilyen leveleket engedik megjelenni !! Nagyon szomorú műveltségi alacsony színvonal !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.