Az LMP felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hagyja dolgozni a gyógyszerészeti hatóságot

- mondta a párt társelnöke vasárnap, a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón.

Kanász-Nagy Máté kifejtette, a kormányfő az elmúlt időszakban több olyan kijelentést is tett, amellyel komoly nyomást tett a koronavírus elleni orosz és kínai vakcinákat is engedélyeztető hatóságokra.

Az LMP nem tartja helyesnek ezt a fajta sürgetést, a vakcinák engedélyeztetése ugyanis nem tűrhet semmilyen politikai befolyást

- mondta.

LMP felszólította Orbán Viktor miniszterelnökötKép:MTI/Mónus Márton

Kanász-Nagy Máté megerősítette, az LMP határozottan oltáspárti, ahhoz azonban, hogy mindenki biztonságosan be tudja oltatni magát, megfelelő vakcinákra és közbizalomra van szükség.

Az ellenzéki párt utóbbival kapcsolatban arra kérte a kormányt, hogy tegye nyilvánossá, hol tart jelenleg az oltási program.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@fergeteg: Mit intezzen az Unio? 300 millio adag Pfizer vakcinat rendelt, ami folyamatosan erkezik. De ha nem lesz eleg a 300 millio, akkor rendel meg, nyugi.
De ha neked jo a kinai vakcina, abbol rovidesen itt lesz 2 millio adag, regisztralj be es talan soron kivul is beadjak neked, mert nem lesz nagy tulekedes erte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...az meg hanyatt-homlok sietett elszólásáért bocsánatot kérni?
csipetke
@Emerich: 14:30 Az ellenzéknek van jelöltje,igaz,bevallottan jobboldali, Márki-Zay Péter,de az orbán-kormány maffia-politikája nagyon távol áll tőle,mert ha megválasztják,nem tervezi,hogy folytatja az ország további lerablását-pusztítását.
Baloldaliakat említesz,akin mindenki szétröhögné az agyát.Nos,ez megtörtént a fidesszel,amikor szájerjocó egy szál farokban csúszott le az ereszen,vagy a kokós borkai a csokor kurvával,kósa mama 800 milliója, semmilyenzsóti háziállatra lövöldöz luxusvadászaton, orbán vejének a botrányos biznisze a közvilágítással,ami 13 milliárdba fájt az adófizetőknek,aztán a pedofil fohsz tivadar,és kaleta. Hirtelen ennyi,ami mindenkinek eszébe jut a fideszről.Na most röhögd szét az agyad rajtuk.Mi inkább siralmasnak tartjuk,hogy ez a banda ül a nyakunkon már 11.éve
Yoda69
@Szeparepa2: Teljesen egyetertek veled, en is ruhellem ezt a durbincs patkanyt. De szerintem a legjobb modja a vedekezesnek az ilyen tetvek ellen, ha egyszeruen ignoraljuk oket. Ezek a fizetett troll gecik arra jatszanak hogy szet offoljak a fontos hirekre bejovo bloggokat, hogy igy is eltereljek a figyelmet. Neha nagyon jo beirasok jonnek, amik esetleg kinyithatjak masok szemet. Viszont egy szetoffolt topikban elvesznek a jo irasok. Szerintem hagy ot francba. En is ezt teszem, pedig legszivesebben a pofajaba lepnek. Mi akik tisztan latjuk a torteneseket, ne hagyjuk magunkat provokalni, es fokuszaljunk arra, hogy 2022-ben demokratikus modon elzavarjuk ezt a bunszovetkezetet. Akkor az ilyen dubrincs fele patkanyok is el fognak tűnni.
Ha az amcsik meg tudtak csinalni mi is kepesek leszunk ra!
ómió
Még mindig nem sikerült a "Zorbánra" hazudni, hogy zaklatja őket!?
verőce21
Sok ott az ateista, mint mindenhol lipsiéknél.
Ennek ellenére minden évben a feltámadást várják...
NKF
Ki a tököm ez a Kanász?Valami új miniszterelnök jelölt?Mi lesz még itt ,Jó Istenem?
Régen Hofi mondta ,nálunk az egyfőre eső bunkók száma:2.
Tévedett,már 3-4.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.