Az LMP felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hagyja dolgozni a gyógyszerészeti hatóságot

- mondta a párt társelnöke vasárnap, a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón.

Kanász-Nagy Máté kifejtette, a kormányfő az elmúlt időszakban több olyan kijelentést is tett, amellyel komoly nyomást tett a koronavírus elleni orosz és kínai vakcinákat is engedélyeztető hatóságokra.

Az LMP nem tartja helyesnek ezt a fajta sürgetést, a vakcinák engedélyeztetése ugyanis nem tűrhet semmilyen politikai befolyást

- mondta.

LMP felszólította Orbán Viktor miniszterelnökötKép:MTI/Mónus Márton

Kanász-Nagy Máté megerősítette, az LMP határozottan oltáspárti, ahhoz azonban, hogy mindenki biztonságosan be tudja oltatni magát, megfelelő vakcinákra és közbizalomra van szükség.

Az ellenzéki párt utóbbival kapcsolatban arra kérte a kormányt, hogy tegye nyilvánossá, hol tart jelenleg az oltási program.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@fergeteg: Mit intezzen az Unio? 300 millio adag Pfizer vakcinat rendelt, ami folyamatosan erkezik. De ha nem lesz eleg a 300 millio, akkor rendel meg, nyugi.
De ha neked jo a kinai vakcina, abbol rovidesen itt lesz 2 millio adag, regisztralj be es talan soron kivul is beadjak neked, mert nem lesz nagy tulekedes erte.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fergeteg
Idióta barom LMP.
Menjetek a búbánatos l...ba.
A kibaszott EURÓPAI UNIJÓ miért nem intézkedik vakcina ügyben,???
Yoda69
@fergeteg: Mit intezzen az Unio? 300 millio adag Pfizer vakcinat rendelt, ami folyamatosan erkezik. De ha nem lesz eleg a 300 millio, akkor rendel meg, nyugi.
De ha neked jo a kinai vakcina, abbol rovidesen itt lesz 2 millio adag, regisztralj be es talan soron kivul is beadjak neked, mert nem lesz nagy tulekedes erte.
csipetke
A "jobb helyeken",azaz az olyan országokban,ahol a kormány fontosnak tartja az emberek tájékoztatását,megteszik szórólapokon,videó-anyagokon,plakátokon.Nálunk minden szirszarról orbán nyilatkozik egyes szám első személyben. Ilyen kijelentéseket tesz.-"szerintem az orosz vakcina jó".Nem azt mondja,hogy a szakemberek szerint,hanem őszerinte jó.De ez csak egy a sok kinyilatkoztatás közül.Kökény Mihály azt mondta,hogy a miniszterelnöknek,és a külügyminiszternek semmi dolga a járvány-ügyi kommunikációban.Egy normális országban biztos így van,de a miénk már rég nem egy normális ország. Orbán egy magamutogató,exhibicionista fazon,de nem ártana visszafognia magát,mert éppen őmiatta nem bíznak az emberek az oltásban.Hozzáértő szakembereknek kellene nyilatkozniuk,nem a Mekk Eleknek.Milliárdokért tudtak plakátkamányokat indítani,/Soros,Brüsszel/migráncsok,Juncker,meg a franctudja hogy még mi ellen,de most,amikor az embereket kéne tájékoztatni,na erre nem feccölnek pénzt.Inkább kiáll orbán,és nyilatkozik,ha kell,ha nem.Vegye már tudomásul orbán,hogy nem bíznak benne az emberek,már annyit hazudoztak a csahosaival,hogy teljesen hiteltelenné váltak.Ja,és az oltási terv. Nagy gáz lenne a fidesznek,ha megnéznék egy olyan ország oltási tervét,ahol flottul mennek a dolgok?És átvenni a magyar állapotokra átdolgozva.Ez van,mikor a kormányfő olyan emberekkel veszi magát körül,akik csak a seggnyaláshoz konyítanak
Emerich
Mit akar az LMP?? van nekik kb.20 tagjuk,ez a meg mozdulás inkább figyelem felkeltő a választó polgárok fele " mi is itt vagyunk ám " nagyon vissza szeretnének kerülni a parlamentbe,jól jön a semmiért a potya pénz. Az Orbán csak és kizárólag úgy nyilatkozik, hogy előtte tájékoztatják a szakmailag hozzáértő szakemberek,nem lenne az jó ha naponta többször más tájékoztatna,az idősebb embereknek nehéz lenne követni,már az is baj ha egy államfő törődik a népével?? ez már a kákán a csomó keresés,a bal oldal úgy viszonyul a jobb oldal politikai,gazdasági vezetéséhez, " ha van rajta sapka akkor is pofon, ha nincs rajta sapka akkor is pofon." A bal oldalon én jelenleg nem látok olyan vezetőt, aki olyan szinten eltudná vezetni az országot mint a Fidesz -KDMP Szerencse lovagok,kalandorokból állnak,Pl. a Gréczinek milyen tekintélye lenne,vagy a Kozsónak,vagy a Hadházinak Stb. Egy ország röhögne a faszkiverőn de a külfőldi diplomáciai partner is hírt kapna a tettéről,szét röhögné a fejét.
Béla333
Kásler a hóhér tavaly tavasszal kierőszakolta, leveleket írt, hogy küldjék haza a kórházak az esetenként haldokló, kezelésre szoruló betegeket, hogy felszabaduljanak ágyak. Aztán ezt szemrebbenés nélkül letagadta.

Orbán addig toporzékolt, hogy neki korlátlan hatalom kell a járvány időszaka alatt, mert különben nem tudjuk kezelni a helyzetet, aztán amikor megkapta a teljeskörű felelősséggel együtt és elszabadult a járvány, akkor a felelősséget ezért mindenki másra akarta tolni.

Most is legyen tisztába mindenki, hogy itt toporzékol megint, hogy ne szőrözzenek, engedjék át a kínai vakcinát, kapja meg az engedélyt, de ha ennek ne adj Isten súlyos következménye lenne, akkor azt mondaná, hogy neki semmi köze az egészhez, az engedélyt nem ő adta ki.

Ilyen gerinctelen, senkiházi, mocskos emberek ezek.
Clavigo
@fergeteg: Kussolj buzika..!! Téged " megraknak a kinai vakcinával "..ha rendesen terpesztesz ...ahogy Szajer pajtásod bemutatta,,
verőce21
Nem hagyják dolgozni a gyógyszerészeti hatóságot sehol Európában...
Annyira elburjánzott a terrorista, migráns, "menekült" Európában, hogy nem fogja tudni kezelni egyik állam sem...
verőce21
Nigel Farage nyomozást folytatott, megpróbált bizonyos hotelekben szobát kivenni, de elutasították.
Mert azokban a szállodákban kizárólag migrik lettek elszállásolva, akik gumicsónakokkal érkeztek Angliába...! (A YouTube-on látható)
jesz
már megint az lmp nem mond semmit?.. a hozzászólásaikkal folyamatosan rettegésben tartják Orbánt, aztán még a végén lemond...
jesz
már megint az lmp nem mond semmit?.. a hozzászólásaikkal folyamatosan rettegésben tartják Orbánt, aztán még a végén lemond...
Gazella
Lassan minden cikknél duplázva dobjátok be a commenteket :D
Gazella
@Clavigo: mán ez is buzika?? Fertőbuzika??
Na akkor itten nagy a gond ha már az összes narancs fijú homokos!! Hogy a picsbe lesz utód a hazának?? Ha már nő nuni nem jó...
Aki Én
Igazuk van!
Ráadásul a ge-ci hazaáruló semmihez sem ért.
Lepényleső
...az meg hanyatt-homlok sietett elszólásáért bocsánatot kérni?
csipetke
@Emerich: 14:30 Az ellenzéknek van jelöltje,igaz,bevallottan jobboldali, Márki-Zay Péter,de az orbán-kormány maffia-politikája nagyon távol áll tőle,mert ha megválasztják,nem tervezi,hogy folytatja az ország további lerablását-pusztítását.
Baloldaliakat említesz,akin mindenki szétröhögné az agyát.Nos,ez megtörtént a fidesszel,amikor szájerjocó egy szál farokban csúszott le az ereszen,vagy a kokós borkai a csokor kurvával,kósa mama 800 milliója, semmilyenzsóti háziállatra lövöldöz luxusvadászaton, orbán vejének a botrányos biznisze a közvilágítással,ami 13 milliárdba fájt az adófizetőknek,aztán a pedofil fohsz tivadar,és kaleta. Hirtelen ennyi,ami mindenkinek eszébe jut a fideszről.Na most röhögd szét az agyad rajtuk.Mi inkább siralmasnak tartjuk,hogy ez a banda ül a nyakunkon már 11.éve
Yoda69
@Szeparepa2: Teljesen egyetertek veled, en is ruhellem ezt a durbincs patkanyt. De szerintem a legjobb modja a vedekezesnek az ilyen tetvek ellen, ha egyszeruen ignoraljuk oket. Ezek a fizetett troll gecik arra jatszanak hogy szet offoljak a fontos hirekre bejovo bloggokat, hogy igy is eltereljek a figyelmet. Neha nagyon jo beirasok jonnek, amik esetleg kinyithatjak masok szemet. Viszont egy szetoffolt topikban elvesznek a jo irasok. Szerintem hagy ot francba. En is ezt teszem, pedig legszivesebben a pofajaba lepnek. Mi akik tisztan latjuk a torteneseket, ne hagyjuk magunkat provokalni, es fokuszaljunk arra, hogy 2022-ben demokratikus modon elzavarjuk ezt a bunszovetkezetet. Akkor az ilyen dubrincs fele patkanyok is el fognak tűnni.
Ha az amcsik meg tudtak csinalni mi is kepesek leszunk ra!
ómió
Még mindig nem sikerült a "Zorbánra" hazudni, hogy zaklatja őket!?
verőce21
Sok ott az ateista, mint mindenhol lipsiéknél.
Ennek ellenére minden évben a feltámadást várják...
NKF
Ki a tököm ez a Kanász?Valami új miniszterelnök jelölt?Mi lesz még itt ,Jó Istenem?
Régen Hofi mondta ,nálunk az egyfőre eső bunkók száma:2.
Tévedett,már 3-4.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.