Az oltás beadásának szükségességéről és fontosságáról tett közzé egy posztot vasárnap a Facebook-oldalán a humánminiszter – szúrta ki a 24.hu.

Szerinte a koronavírus elleni vakcina nem pártpolitikai kérdés, és a világjárvány megfékezésének egyetlen módja az emberek immunitásának a tömeges oltással való megteremtése.

A koronavírus elleni vakcina nem pártpolitikai kérdés. A világjárvány megfékezésének egyetlen módja az emberek immunitásának a tömeges oltással való megteremtése. A lezárásokból, korlátozásokból kiutat jelentő folyamatot ássa alá a különböző vakcinák körüli felelőtlen hangulatkeltés. A közszereplők és politikusok részéről ezeknek a szólamoknak a hangoztatása nem csupán meghökkentő, hanem veszélyes is

- írja Kásler Miklós közösségi oldalán.

Hozzáteszi

Orvos-miniszterként elítélem az üzleti vagy éppen politikai érdekből történő félelemkeltést, a tények relativizálását és a bizalmatlanságot eredményező sejtetéseket. Magyarországon már több mint százezer ember, többségében egészségügyi dolgozó, kapott oltóanyagot. A Pfizer és a Moderna vakcinájának uniós beszerzése azonban lassúnak bizonyul, ezért a kormány tárgyalásokat folytat többféle oltóanyag beszerzése tekintetében. Ezek a vakcinák viszont csak azt követően lesznek elérhetőek a magyar emberek számára, miután a szakhatóságok megadják a szükséges engedélyeket, amelyek igazolják biztonságosságukat és hatásosságukat.

"Majd egy esztendő hősies helytállása, jelentős összefogása és embert próbáló korlátozásai után még egy jelentős lépés megtételére van szükség a járvánnyal szemben".

Fordítsunk hátat a szirénhangoknak, gondoljunk szeretteinkre, barátainkra és ismerőseinkre, a szabad életünkre, vagyis mindarra, amiért érdemes beoltatni magunkat

- kéri a humánminiszter.

A koronavírus elleni vakcina nem pártpolitikai kérdés. A világjárvány megfékezésének egyetlen módja az emberek...

Közzétette: Kásler Miklós – 2021. január 17., vasárnap

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Csak bevizsgált, az Unió engedélyével rendelkező vakcinával oltsák be az embereket.
Kásler mint egy hóhér 2020 tavaszán már bemutatta, hogy mennyit ér neki az emberek nyomora, amikor hazaküldetett minden haldokló, kezelésre szoruló beteget a kórházakból azzal, hogy innentől a hozzátartozók csináljanak velók amit akarnak.
Aztán ezt az utasítását késöbb meg egyszerűen letagadta.
Ilyen aljas egy banda ez!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Csak bevizsgált, az Unió engedélyével rendelkező vakcinával oltsák be az embereket.
Kásler mint egy hóhér 2020 tavaszán már bemutatta, hogy mennyit ér neki az emberek nyomora, amikor hazaküldetett minden haldokló, kezelésre szoruló beteget a kórházakból azzal, hogy innentől a hozzátartozók csináljanak velók amit akarnak.
Aztán ezt az utasítását késöbb meg egyszerűen letagadta.
Ilyen aljas egy banda ez!
RonaGyuri
ne törődjünk a minőség, az ár és a megbízhatóság szírén hangjával, csak Orbánék nyereségére figyeljünk! =))
gina
Elmebeteg piszkos sárgaujjú alja,, szemetes pöcegödörbe való mocsok, én oltalak be egy dupla adag kinai vakcinával, remélem felkapod a piszkos tapaccsaid !!! utána szirénát én fogok fújni örömömbe !!!
Qqberci
Tudja, kedves doktor úr, ez olyan, hogy az Audiba is lehet tenni mosóbenzint és megy is vele - egy darabig.

Az emberélet viszont még a szolgálati Audinál is értékesebb...
jesz
sosem megy hosszabb szabadságra? a népnek is kell a megnyugvás..
csipetke
Ez a kásler-féle rizsa abszolut orbánnak szól. Neki kellett volna címeznie,nem a jónépnek.Akinek van esze,nem fogja magát a kínai sz@rral oltatni,amiről egy virológus állapította meg,hogy egy elmaradott szer, de orbán fenemód meg akarja mutatni az EU-nak,hogy majd ő szerez vakcinát.Pont úgy,mint lélegeztető/ horkolásgátló gépeket. Megvesznek a pfizerhez képest ötszörös áron egy rakás 50%-ban hatásos szert,amiről orbán bejelentette,hogy itthon jó lesz a 60-on felülieknek,holott a 60 alattiakon próbálták ki.Na ezért ódzkodnak az emberek az oltástól,amikor ekkora f@szságokat hallanak.De hajrá,oltassa magát a kínai cuccal a fidesz vezérkar.A pfizer csak egy hét csúszással,de szállítja az oltóanyagot,és azt ígérik,márciusig bezárólag teljesítik az EU által rendelt összes vakcinát.
Peller Anikó
"Orvos-miniszterként elítélem az üzleti vagy éppen politikai érdekből történő tények relativizálását és a bizalmatlanságot eredményező selejtetetéseket."

Na ezért kell a legaljából válogatni a minisztereket, onnan ahol már szilárd az alap.
ómió
Pedig "efftársi szirénhang", mint a tenger...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.