Deutsch Tamás vasárnapi Facebook-bejegyzésében arra próbált utalni, hogy a DK elnöke jobban tenné, ha több bizalommal lenne a kínai vakcina iránt.

Gyurcsányék Kínában készült élelmiszereket majszolva, Kínában készült gyógyszereket fogyasztva ijesztgetik az embereket a Kínában készült vakcinával, a riogató bejegyzéseiket Kínában készült okostelefonon, tableten, számítógépen írják, Kínában készült ruhákba bújva, Kínában készült bútorokat használva, majd dolguk végeztével a Kínában készült televíziókészüléküket bámulják a Kínában készült takarójuk alatt összekucorodva, a Kínában készült párnára hajtva okos kis fejüket.

Ennyi.

- írta a Facebookon a Fidesz EP-képviselője.

Gyurcsányék Kínában készült élelmiszereket majszolva, Kínában készült gyógyszereket fogyasztva ijesztgetik az embereket...

Közzétette: Deutsch Tamás – 2021. január 16., szombat

Közben Menczer Tamás azt mondta, Európa Kínában áll sorban a vakcináért.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szóljon már végre valaki ennek a címerállatnak, hogy a vakcina az ne egy ruhadarab. Tehát a Gyurcsányék esetleges ruhadarabja és az oltás nincs túl közeli kapcsolatban.
Esetleg nála...
Egyébiránt, nem hinném, hogy a Gyurcsány család a kínai piacról öltözne. Nem tartom valószinűnek, hogy rá lennének a ""valódi"" kínai márkákra szorulva. Talán az Orbán igen. Mint azt az adóbevallása és a trottyos ruházata igazolja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Tompika te komolyan azt hiszed, hogy ezzel a dumával bárkire is hatással vagy??? Legfeljebb annak a pár vaksinak is egyértelmű lesz, hogy te egy korlátolt barom vagy! =))
Szeparepa2
Gratulálok agymentes tompika planktonka... megint adtad az ívet... XD
Lepényleső
Gyurcsányék? A hír eddig nem arról szólt,hogy a bán első embere a külügyminiszter intézi a beszerzést Kínában?
Na most akkor a külügyminiszter átállt,s lett Dk.-ás,vagy a Dk.-ás pártelnök lett a külügyminiszter a bán színeiben?
Egyébként ez mi másképp állhat össze valakinek a bár műveletlen,de logikusan gondolkodó fejében?
karma1
Szegeny, a cimeirol lemondhat, de a hulyesege mar ott marad vele egesz hatralevo eleteben. Hogy tud osszehasonlitani egy kinai polot (szok kis polo occo' , occo') egy testbe beadott ismeretlen tartalmu vakcinaval?
Kozben azota kiderult, hogy Kina is a Pfizertol vesz 100 millio db oltoanyagot. Vajha miert is?
Tompika, vond ki magad a forgalombol, vegleg - az ilyen hulye beszolasaid az elvonasi tuneteid koze tartoznak erosen
namihami
Szóljon már végre valaki ennek a címerállatnak, hogy a vakcina az ne egy ruhadarab. Tehát a Gyurcsányék esetleges ruhadarabja és az oltás nincs túl közeli kapcsolatban.
Esetleg nála...
Egyébiránt, nem hinném, hogy a Gyurcsány család a kínai piacról öltözne. Nem tartom valószinűnek, hogy rá lennének a ""valódi"" kínai márkákra szorulva. Talán az Orbán igen. Mint azt az adóbevallása és a trottyos ruházata igazolja.
jesz
@namihami: értem én a lényeget(Hofi után szabadon) de nem címerest akartál írni? ugyanis a címerállat az a fehérfejű sas..Amerika jelképe.

bocs..
namihami
@jesz: A címerállattal a Fideszhez való masszív és NERtársi kötődésére próbáltam célozni. A Fidesz címerállata...
jesz
@namihami: értem én, csak vicceltem..(.amúgy egy címeres hűen követi a gazdáját, mint a mezőgazdasági kiállításon is láthassuk)..

:-)
solidedge
Tompika embernek néz ki mindaddig amíg meg nem szólal.
Gazella
@solidedge: akkor se ember. Ez egy húllő kidülledt szemekkel hisz drogos
nezelodo
Ez a szerencsétlen aztán nem érti, miért nem szívelik a pártcsaládjukban egyiküket sem! Rendesen építik a fidesz politikai jövőjét, már bevetettek a Borkaitól a Kaletán át a Szájerig mindenkit, és most a Tompikától várják a csodát! A brüsszeli kolónia pedig már unja, hogy a feleségeiket, lányaikat kell óvni ettől a pecértől, és még ki is oktat mindenkit.
Szeparepa2
Jaj kicsi tompucika kéne nagyon az a pár százmillió, a részed, amit neked is kidobna majd a vakcina mutyiból a szarbángeci anyabaszó viktátor rablógyilkos náci hazáruló patkány, most tepersz érte keményen és habzó szájjal, ontod az eszelős baromságait... persze te is a kínai rabszolga üzemek ruháiban... sőt magyar rabszolga üzemekben gyártott kocsival furikázva... igaz hazaáruló patkányka..? Végülis vakcina, amit mindenki megkap egy országban, vagy pár póló és gatyó, mi is a különbség ugye..? Te biztos nem érted idióta agyroggyant tompika... viszont a milliárdokat amiket 30 éve lopsz, csalsz, rablógyilkolsz te is a magyar néptől a szarbángeci maffia oszlopos faszfejeként, mind eljachtoztad, buzipartiztad, kokszoltad, kurváztad... kifogytál... most ez nagyon kéne igaz tesó..? Még a végén éhenhalsz baszki... XD
Aki Én
Itt az idő fideszesek, hogy felháborodjatok. Ez titeket néz ennyire segghülyének.
Gazella
@Józsipapa: persze! Hisz drogbáró!
csipetke
Vajon a csíkok is Kínában készültek,amit tompi fel-felszív?Mitől kéne bíznunk a kínai vakcinában tompi szerint?Csak mert a gazdája azt állítja?Tompi is tudhatná,hogy a gazdi ritkán mond igazat. Amiről virológus állítja,hogy egy elmaradott szer,nehogymár orbánra hallgasson bárki is.
Qqberci
Tompi, már megint be vagy tépve!...
Sámannus
Szép lassan is csökkenni fog a fertőzöttség, ha a kockázatos csoportokat oltjuk először.
Attól még mindenkinek vigyázni kell, majd felgyorsul a gyártás is nem kell befosni.
A fiatal korosztályban tesztelt vakcina enyhén szólva kockázatos az oltási terv szerinti korcsoportnak. Tehát több szempont is van ami kínai vakcina befogadása ellen szól.
Yoda69
Tompi, akkor mutass peldat. Elsokent oltasd magad a kinai a vakcinaval.
Gazella
Ejnye drogbáró. Jó volt kinyai csikot szívni?! Adass be magadnak a kinai vakcinát! Hadd lássam, hogy dobod fel a talpad patkány!
Ludmilla
rkár ezzel viccelődni.. a kíynai göncöket azok kénytelenek vásárolni,akiket kirmost a végső megoldást szorgalmazzátok..adjátok be anyátoknak meg a kölykeiteknek
Ludmilla
jav.:kár ezzel viccelődni,Tompi,a kínai göncöket azok kénytelenek vásárolni,akiket kiraboltok...most a végső megoldást a kínai vakcinában látjátok.. hát adjátok anyátoknak meg a kölykeiteknek
sgl
Még sok ilyen DT szöveg mert csak fideszes tudja lejáratni a fideszt.
dr. prédikátor
tompi!!! te agyatlan drogos szarkupac már megint mi az apád faszát szívtál!!
sgl
@dr. prédikátor: DT szívjon és szövegeljen jó sokat, egész jó hatékonysággal helyettesíti az ellenzéket, sokat árt ez a seggfej a fidesznek. Minél többen beszélnek baromságot annál jobban lejáratja a fidesz önmagát.
Clavigo
Az egyik szellemi világítótorony a fitymaszból,,..
Béla333
Van Uniós engedélye a kínai vakcinának? Ja? Hogy nincs?!
Én az Uniós engedélyeztető csapatnak jhiszek, nem a Fidesz maffiának!
Toporzékolj még te is Tomi!
kereső
Akár igaza is lehet a bukott drogosnak.Hiszen Karácsonykor Gyurcsány nem átallott 25000 Ft-os pólóban megfőzni a 2500 ft-os ebédet.Meg Conwerse cipőben.Ezt a fideSS ujság irta meg. Hogy a szemüvege mennyibe került, azt nem tudom- nem irták meg.
simmering73
Ennek az előembernek befogták a pofáját Brüsszelben, most minket fog boldogítani az agyatlan beszólásaival.
laszlobihari
a negró mint egy reflektor világít a szájában.
madlaci66
tamáska te is kinában élve osztod az észt, miután lenyomtad a kinai kokót, majd megittad a kinai márkás piát
balos
@laszlobihari: A sötétség szól hozzánk a tomipcsa szájából!Szerintem azért nem használták fel a beengadő kapuit,mert akkor,hogy jönne haza?Ahhoz is pöcs!
lemming
Deutsch tényleg ennyire primitív seggfejeknek nézi a fideszes választókat, hogy ilyen dumával szédíti őket?

A fideszesek mikor veszik már észre, hogy őket csapják be, manipulálják és vezetik az orruknál fogva? És ez rájuk nézve szégyen!
A többieket ilyen populista érzelmet felkorbácsoló shit dumával nem lehet megvezetni, becsapni, ember!

(És kik a "többiek"?
A "többiek" nem feltétlenül átpolitizált akármelyik ideológiát választó pártkatonák, pártszimpatizánsok, mint a szektás fideszesek!
Túlnyomó többségük csak normálisan, békességben élni szerető ember, akiket bosszantanak és taszítanak maguktól elszállt pöffeszkedő politikusok, akik királyosdit játszanak és a nyomulásukkal mérgezik a társadalmakat.)
ómió
Az efftársak iszonyodnak az efftársi terméktől? Hát, milyen efftársak ezek?! Még önmagukat is másokra hazudnák?
Béla333
Tomi! Lobbizzál az Uniós vakcina engedélyező csapatnál, hogy igyekezzenek az engedélyezési procedúránál.
Amíg nincs engedély, addig nincs oltás.
Ez ilyen egyszerű!
Te meg csak toporzékolj tovább!
kokopelli
Amennyiben valaki már egy pár márkás cumót nyugaton vásárolt pl. USA-ban, az tudja,hogy majdnem a
egész kollekció "made in Hong Kong",ill. "made in China" és a többi távolkeleti országok készítményei!
...nem a piacokon,hanem normális üzletekben kaphatók! (;-))
Jozefina
Ezért nincs semmiféle normális magyar termék sem, mer minden szart beengednek kínából!!! Tán ezen kéne változtatni!!!
Aki Én
@ómió: te meg kussoljál, hazug bolsi csicska!
ómió
@Aki Én: Megint súlyosbodott a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék elmebetege!? Vagy csak te vagy a mai soros idióta?
Aki Én
@ómió: Ne hazudozz, te hazaáruló bolsi csicska!!!
karma1
@kereső: Szerinted a csukajat mikor lattak fozes kozben??? Mert en csak az asztal folott lattam a Fletot. Olyan ez, mintha Mona Lisarol mondanak, hogy X labu...
verőce21
Az új technológiának (mRNS) nincs kockázata? Csak az elölt vírus alapúnak? Ühümmm ... Na ne má!
kereső
@karma1: A 25000 Ft-os "kinai" póló mellé, minimum Conwerse kinai torna cipő dukál, nem? (azt láttam több fotón rajta).
karma1
@kereső: Nem vitatkozni akarok, de itt most speciel ERROL a fozocskezos videorol beszelunk. Ilyen alapon azt is feltetelezhetjuk mondjuk Dobrev Klararol, hogyha folul valamilyen szep bluzt hord, akkor vagyonokat ero Victoria's Secret bugyi van rajta, par tizezer forintert? Ilyen baromsagoknak (amiket ez a szerencsetlen itt kifejtett) egy normalis orszagban nem lenne - nem is lehetne - kozbeszed targya! Engem sokkal inkabb sokkolt borkai lukas zoknija, amit o maga mutatott meg - illetve viselt - egy tobbmillios yachton. GyF egy jol jovedelmezo vallalkozas tulajdonosa - nehogy mar ennyire ne telljen neki? tompika tan irigyli tole a markas cuccot? Hat neki is lehetne ilyenje, ha nem allandoan narkora koltene el azt, nem?
lemming
Csak azért nem öltelek meg eddig, mert lusta voltam.
karma1
Nemreg jott a hir: Magyarorszagon engedelyeztek a Szputnyik V vakcinat! Kivancsian varom eperjes szamoca videojat arrol, amint eppen beadatja - az Unio altal NEM engedelyezett, sot, a tagallamoknak MEGTILTOTT - oltoanyagot, (lehetoleg nyunyoka neni altal, mert ugyebar az lenne a ner teljes seggnyalasaval egyenlo teny!)
human
ruha=vakcina párhuzam elég merész. Egy varráshibás ruhába nem szoktak emberek belehalni.
Tompika ismét nagyot alkotott.
karma1
@human: Igen, en is ezt mondom. Mintha a paprikas csirkevel hasonlitana ossze a maghasadast. Ez ugy hulye, ahogy van, dehat A SZER elvette mar a jozan itelokepesseget.
human
@karma1: A választóinak beszél. Azok meg nem gondolják végig.
karma1
tompika ugye te is Kínaban keszült ruhakbol kibujva, Kínaban keszult elelmiszereket majmolva dugod a kínai kurvakat amint kínai whiskeyt korottyolsz miközben hulyesegeket karattyolsz?
Mert tompikarol mar mindent el tudok kepzelni. Erkolcsileg, moralisan pontosan ott van, ahol az egesz futyisz klub: pedofilok, narkosok, kurvapecerek, buzik tarsasaga, akik kulsoskent alkalmaznak nehany olyan hulyet, mint a felanalfabeta meszilolot, a disznofeju szilardot, meg a kupakos lalat... Ha egyszer valaki csinalna most egy csoportkepet a jelenlegi kormanyrol, akkor nem lenne mas lathato a kepen, mint egy csoportkep dr Jung elmegyogyintezetebol, a XX. szazad elejerol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok