Deutsch Tamás vasárnapi Facebook-bejegyzésében arra próbált utalni, hogy a DK elnöke jobban tenné, ha több bizalommal lenne a kínai vakcina iránt.

Gyurcsányék Kínában készült élelmiszereket majszolva, Kínában készült gyógyszereket fogyasztva ijesztgetik az embereket a Kínában készült vakcinával, a riogató bejegyzéseiket Kínában készült okostelefonon, tableten, számítógépen írják, Kínában készült ruhákba bújva, Kínában készült bútorokat használva, majd dolguk végeztével a Kínában készült televíziókészüléküket bámulják a Kínában készült takarójuk alatt összekucorodva, a Kínában készült párnára hajtva okos kis fejüket.

Ennyi.

- írta a Facebookon a Fidesz EP-képviselője.

Gyurcsányék Kínában készült élelmiszereket majszolva, Kínában készült gyógyszereket fogyasztva ijesztgetik az embereket...

Közzétette: Deutsch Tamás – 2021. január 16., szombat

Közben Menczer Tamás azt mondta, Európa Kínában áll sorban a vakcináért.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szóljon már végre valaki ennek a címerállatnak, hogy a vakcina az ne egy ruhadarab. Tehát a Gyurcsányék esetleges ruhadarabja és az oltás nincs túl közeli kapcsolatban.
Esetleg nála...
Egyébiránt, nem hinném, hogy a Gyurcsány család a kínai piacról öltözne. Nem tartom valószinűnek, hogy rá lennének a ""valódi"" kínai márkákra szorulva. Talán az Orbán igen. Mint azt az adóbevallása és a trottyos ruházata igazolja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lemming
Csak azért nem öltelek meg eddig, mert lusta voltam.
karma1
Nemreg jott a hir: Magyarorszagon engedelyeztek a Szputnyik V vakcinat! Kivancsian varom eperjes szamoca videojat arrol, amint eppen beadatja - az Unio altal NEM engedelyezett, sot, a tagallamoknak MEGTILTOTT - oltoanyagot, (lehetoleg nyunyoka neni altal, mert ugyebar az lenne a ner teljes seggnyalasaval egyenlo teny!)
human
ruha=vakcina párhuzam elég merész. Egy varráshibás ruhába nem szoktak emberek belehalni.
Tompika ismét nagyot alkotott.
karma1
@human: Igen, en is ezt mondom. Mintha a paprikas csirkevel hasonlitana ossze a maghasadast. Ez ugy hulye, ahogy van, dehat A SZER elvette mar a jozan itelokepesseget.
human
@karma1: A választóinak beszél. Azok meg nem gondolják végig.
karma1
tompika ugye te is Kínaban keszült ruhakbol kibujva, Kínaban keszult elelmiszereket majmolva dugod a kínai kurvakat amint kínai whiskeyt korottyolsz miközben hulyesegeket karattyolsz?
Mert tompikarol mar mindent el tudok kepzelni. Erkolcsileg, moralisan pontosan ott van, ahol az egesz futyisz klub: pedofilok, narkosok, kurvapecerek, buzik tarsasaga, akik kulsoskent alkalmaznak nehany olyan hulyet, mint a felanalfabeta meszilolot, a disznofeju szilardot, meg a kupakos lalat... Ha egyszer valaki csinalna most egy csoportkepet a jelenlegi kormanyrol, akkor nem lenne mas lathato a kepen, mint egy csoportkep dr Jung elmegyogyintezetebol, a XX. szazad elejerol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.