Klasszikus kommentelői izmozásba csapott át az Orbán Gáspár milliós minisztériumi ösztöndíja körüli vita Németh Szilárd, Budai Gyula és a momentumos Fekete-Győr András között. Budai Gyula mai friss posztjának előzménye, hogy korábban Fekete-Győr futóversenyre hívta ki Budait és Németh Szilárdot.

Újabb fejezethez érkezett az Orbán Gáspár külföldi taníttatása kapcsán kialakult szópárbaj Budai Gyula és Fekete-Győr András, a Momentum elnöke között – írja a 24.hu. Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla, az ellenzéki politikus kihívta egy szigetkörre a fideszes politikust, illetve Németh Szilárdot, a Fidesz alelnökét, miután azok kellemetlen megjegyzéseket tettek rá, amiért kritizálta Orbán Gáspár közpénzes taníttatását.

Fekete-Győr vasárnapi posztja szerint „Németh Szilárd után ma Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala dicsekszik azzal, hogy végigcsinált egy katonai alapképzést, amit én szerinte nem tudnék.” A politikus arról írt, fogalma sincs, „hogy jön ez ahhoz, hogy politikai kérdésekben igazam van-e, de ez most mindegy. Végtelenül jól szórakozom ugyanis azon, hogy olyan emberek döngetik a mellüket fene nagy férfiasságukban, akik harminc métert nem tudnak egyben lefutni. Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre – de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!”

Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem, miután világossá tettem, hogy Orbán Gáspár brit...

Közzétette: Fekete-Győr András – 2021. január 17., vasárnap

Erre érkezett meg a válasz Budai Gyulától Facebook-oldalán.

Te, András!

– kezdi a fideszes politikus.

A szigetkörnek mi köze van a katonai alapkiképzéshez? Megint nem néztél utána! Én, személy szerint a Lovassport világában érzem magam otthon, mint a Magyar Lovas Szövetség Olimpiai Felkészülést Koordináló Bizottságának Elnöke. Az én ajánlatom, ha versenyezni, vagy erőt összemérni szeretnél, egy kettes fogathajtó verseny. Tudod, András, amikor szlalomozni kell a selybák között, miközben a lovak mennek ezerrel, hogy te is értsd, hogy miről beszélek. Akkor hajrá!

Te, András! A szigetkörnek mi köze van a katonai alapkiképzéshez? Megint nem néztél utána! Én, személy...

Közzétette: Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala – 2021. január 17., vasárnap

Az egyelőre nem derült ki, hogy ebben a felállásban Németh Szilárdnak futnia vagy fogathajtania kellene – teszi hozzá a 444.

Forrás: 24.hu, 444

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Gyulahurka.. a fogathajtás sincs katonai kiképzésben!!
Clavigo
A nemzethh halottlátó ,dinnyepásztor Gyugyója. :):)Hogy ez a pösze nyalonc mi mindenhez nem ért...!!
szép új világ
Budai Gyula - Németh Szilárd duó egy fogathajtó versenyen?:
Budai - hajtja a lovat
Németh - megfőzi és megeszi.
Jozefina
Budai egyre hülyébb!!! A gyeplő fogáshoz nem sok erő kell!!! AZ errőnlétet a futásban lehet felmérni. Fuss gyula!!!
Yoda69
budai, ne a lovak erejevel kerkedj, hanem a sajatoddal. A katonai kikepzesen sem lovon kell megtenni a tavot, hanem gyalog, eroltetett menetben. Pont ezt kifogasaltatok rezsivel egyutt, hogy Andras nem tudna vegigcsinalni. O felhivott titeteket egy futovesenyre, amit pitianer modon sunyakoltok el. Legyetek mar annyira ferfiak hogy kialltok, vagy bocsanatot kertek Andrastol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.