Klasszikus kommentelői izmozásba csapott át az Orbán Gáspár milliós minisztériumi ösztöndíja körüli vita Németh Szilárd, Budai Gyula és a momentumos Fekete-Győr András között. Budai Gyula mai friss posztjának előzménye, hogy korábban Fekete-Győr futóversenyre hívta ki Budait és Németh Szilárdot.

Újabb fejezethez érkezett az Orbán Gáspár külföldi taníttatása kapcsán kialakult szópárbaj Budai Gyula és Fekete-Győr András, a Momentum elnöke között – írja a 24.hu. Ahogyan korábban mi is beszámoltunk róla, az ellenzéki politikus kihívta egy szigetkörre a fideszes politikust, illetve Németh Szilárdot, a Fidesz alelnökét, miután azok kellemetlen megjegyzéseket tettek rá, amiért kritizálta Orbán Gáspár közpénzes taníttatását.

Fekete-Győr vasárnapi posztja szerint „Németh Szilárd után ma Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala dicsekszik azzal, hogy végigcsinált egy katonai alapképzést, amit én szerinte nem tudnék.” A politikus arról írt, fogalma sincs, „hogy jön ez ahhoz, hogy politikai kérdésekben igazam van-e, de ez most mindegy. Végtelenül jól szórakozom ugyanis azon, hogy olyan emberek döngetik a mellüket fene nagy férfiasságukban, akik harminc métert nem tudnak egyben lefutni. Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre – de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!”

Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem, miután világossá tettem, hogy Orbán Gáspár brit...

Közzétette: Fekete-Győr András – 2021. január 17., vasárnap

Erre érkezett meg a válasz Budai Gyulától Facebook-oldalán.

Te, András!

– kezdi a fideszes politikus.

A szigetkörnek mi köze van a katonai alapkiképzéshez? Megint nem néztél utána! Én, személy szerint a Lovassport világában érzem magam otthon, mint a Magyar Lovas Szövetség Olimpiai Felkészülést Koordináló Bizottságának Elnöke. Az én ajánlatom, ha versenyezni, vagy erőt összemérni szeretnél, egy kettes fogathajtó verseny. Tudod, András, amikor szlalomozni kell a selybák között, miközben a lovak mennek ezerrel, hogy te is értsd, hogy miről beszélek. Akkor hajrá!

Te, András! A szigetkörnek mi köze van a katonai alapkiképzéshez? Megint nem néztél utána! Én, személy...

Közzétette: Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala – 2021. január 17., vasárnap

Az egyelőre nem derült ki, hogy ebben a felállásban Németh Szilárdnak futnia vagy fogathajtania kellene – teszi hozzá a 444.

Forrás: 24.hu, 444

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Nagy a pofája a rohadék hazug hazaáruló szarbángeci cseléd patkánynak, nem érti a borsónyi gennyagyával, hogy OTT BAZMEG A LÓ AD LE FIZIKAI TELJESÍTMÉNYT, és jóval kevésbé az ember, aki inkább pszichéset (nem mondom hogy az semmi)... De mi köze ennek a katonasághoz te náci anyabaszó baromállat? A katonák futnak méghozzá minden nap, ébresző után azonnal reggeli tornához sorakozó és legalább egy nagy focipálya kört le kell tolni... ha délutánra pedig meg van határozva erőnléti foglalkozás, akkor meg ezt a kört legalább 5-ször szintidőn belül kell teljesíteni... (akinek nem sikerül, minden nap déltután addig kell rá edzenie, tehát kijárni futni, amíg fel nem hozza magát a szintre...), profi zsoldosoknál meg minden nap van önkéntesen erőnlét, mely során minimum 5 km-ert lefutnak, de inkább 10-et...
Gazella
Gyulahurka.. a fogathajtás sincs katonai kiképzésben!!
Clavigo
A nemzethh halottlátó ,dinnyepásztor Gyugyója. :):)Hogy ez a pösze nyalonc mi mindenhez nem ért...!!
szép új világ
Budai Gyula - Németh Szilárd duó egy fogathajtó versenyen?:
Budai - hajtja a lovat
Németh - megfőzi és megeszi.
Jozefina
Budai egyre hülyébb!!! A gyeplő fogáshoz nem sok erő kell!!! AZ errőnlétet a futásban lehet felmérni. Fuss gyula!!!
Yoda69
budai, ne a lovak erejevel kerkedj, hanem a sajatoddal. A katonai kikepzesen sem lovon kell megtenni a tavot, hanem gyalog, eroltetett menetben. Pont ezt kifogasaltatok rezsivel egyutt, hogy Andras nem tudna vegigcsinalni. O felhivott titeteket egy futovesenyre, amit pitianer modon sunyakoltok el. Legyetek mar annyira ferfiak hogy kialltok, vagy bocsanatot kertek Andrastol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.