Kesztyűben, maszkban nyúlnak a takarmányukhoz, a dolgozók egymással is alig érintkeznek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ebbol latszik, hogy mennyire sotetek vagytok, es mennyire rosszul teszteltek, futyiszesek! NEM UTOLAG kell tesztelni az embereket, amikor mar tuneteik vannak, hanem a MEGELOZESERT, hogyha van az emberek kozott TUNETMENTES VIRUSHORDOZO, akkor azokat kiszurje, es otthoni onkentes karantenba tegye, hogy ne tudjanak tovabbfertozni!
A koveto tesztelesnek tenyleg semmi ertelme nincs - amikor olyan bajom van, amirol tudom, hogy a doki azt mondana, szedjen ra fajdalomcsillapitot, vagy lazcsillapitot, akkor el sem megyek az orvoshoz, mert minek fizessek ki egy 3 perces latogatasert 8000 forintnak megfelelo osszeget?
A kulonbseg annyi, hogy a lappango fertozoket ki lehetne szurni - ha meg mar valaki megfertozodott, akkor is csak karantenba tudjak oket kuldeni - vagy sulyos esetben a korhazba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.