Újabb fejezethez érkezett az Orbán Gáspár külföldi taníttatása kapcsán kialakult szópárbaj. Németh Szilárd ezúttal egy kis románozással felelt Fekete-Győr András kihívására.

A Momentum elnöke Orbán Gáspár sandhursti kiképzésén kapott össze a két fideszes politikussal. Vasárnap késő délután folytatódott a kommentelői izmozás: Budai Gyula után Németh Szilárd is válaszolt Fekete-Győr András kihívására.

A Magyar Honvédségben nem nyüszítve menekülő vörös rókákat, hanem a haza fegyveres szolgálatára alkalmas, a magyar nemzethez hű honvédeket képeznek. Így az alábbi esküszöveget sohasem fogjuk Fekete-Győrtől hallani:"Én, Fekete-Győr András esküszöm, hogy MAGYARORSZÁGOT HÍVEN SZOLGÁLOM, hűséges honvédje leszek. Magyarország függetlenségét, az állampolgárok jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott honvédek és fegyverek erejével, ÉLETEM ÁRÁN IS MEGVÉDEM. Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom. ISTEN ENGEM ÚGY SEGÉLJEN!”

- írta Németh Szilárd Facebook-oldalán, aki a posztját Fekete-Győr András román nemzeti színekre festett portréjával együtt rakta ki közösségi oldalára.

A Magyar Honvédségben nem nyüszítve menekülő vörös rókákat, hanem a haza fegyveres szolgálatára alkalmas, a magyar...

Közzétette: Németh Szilárd – 2021. január 17., vasárnap

Az ügy előzménye, hogy Orbán Viktor miniszterelnök fia két másik magyarral együtt 2019 szeptembere után elvégezte a brit katonai elitiskola, a Sandhurst Royal Military Academy kilenc hónapos kurzusát a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként, ami kadétonként közel 40 millió forintba kerülhet. A tanulmányokat több ellenzéki szereplő is élesen bírálta, köztük Fekete-Győr András is, erre pedig több kormánypárti reakció is érkezett.

Forrás: 444

Címlapkép: MTI/Kovács Attila

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akkor a Magyar Honvédségben ugató disznósajtokat képeznek?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Akkor a Magyar Honvédségben ugató disznósajtokat képeznek?...
volvós
Sziszike te csak maradj a moslékos vödörnél...és nyaljad ki !!!
csipetke
@Qqberci: 23:08 ...meg velőspacalt főtt birkafejjel. Meg 37 millióért puccos angol katonai iskolában senkiházi kis nyikhaj lényeket
karma1
Szuper! Tehat aki ezutan bevonul a magyar hadseregbe, annak egy centit se kell futnia - mert ezt irta le ez a szerencsetlen disznofeju - , hiszen aki fut, az nagy valoszinuseggel azert fut, mert gyava, tehat gyavakat nem nevel a magyar hadsereg! BRAVO!, sziszi, megint hoztad azt az egybites formadat - dehat teged pont ezert tartanak!
Nessy
@karma1: Amikor ő volt katona, biztos nem volt alaki kiképzés! Mert egyébként nem nyilatkozott volna ilyen orbitális baromságot!
Yoda69
Rezsigeci! Ezt se toled se a gazsi gyerektol nem hallottuk meg.
Gazella
Rezsidagi hátad mögött meg Dr. Ujvári szétröhög téged.
Te mint katona :D
jesz
nyüszítve menekülés? olyan nem fordulhat elő...amikor katona voltam, minden hadgyakorlatot megnyertünk...akkor eszünkbe sem jutott, hogy valamiért menekülni kell...miért is? ...ma sem jutna senki eszébe...a haza szeretete az bennünk van.
(korombeliek emlékezhetnek az akkori technikai felszereltségre...egyedül az ívtáras, drót-tusás géppisztolyunk volt olyan qurva modern, hogy ma is használják)
RonaGyuri
Na ehhez tényleg pofa kell,

sőt nyugodtan mondhatjuk Rezsi Sziszi korlátolt barom volta sem elengedhető

A focistának és egyház-alapítónak sem alkalmas (hogy értelmes foglalkozások szóba sem kerülhettek az természetes) Gazsi gyereknek az adófizetőknek sok tízmillióba kerülő angol királyi elit katonai akadémiai képzés dukál. S akinek ez nem tetszik az megkapja a magáét. Ha kell maga Rezsi Sziszi keni el a szája szélét. Pontosabban teszi helyre a mocsok románját:

(scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/139967087_2763912607205784_7413863360955578432_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=9e2e56&_nc_ohc=ADzv1pEnDgIAX-9mw80&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&tp=6&oh=420c473429b6a7b5c449b9f692968fe5&oe=60297DB7)
Nos a helyzet úgy áll, hogy Fekete-Győr András anyai felmenői között vannak erdélyi származásúak is. A dédapja - Kuncz Ödön jogász, közgazdász, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja.- 1884-ben Aradon született és a kolozsvári piarista gimnáziumba járt, majd a kolozsvári Ferenc József Tudományegyetemen szerezte meg jog- és államtudományi doktori oklevelét 1907-ben. Ezt követően a fővárosba (Budapestre, ja akkor még Osztrák-magyar monarchia volt) költözött.
Miközben ugye ártunk és qurmnnyunk pribékjei körében majd a fele a környező országokban született – sokan itt is tanultak, majd egyetemre már ide jöttek -, néhányuknál ez az egyik vagy mindkét szülőjére igaz.
Ludmilla
Borzasztóan unalmas,hogy a fideszes pitbullok valakire mindig rácuppannak,ahelyett,hogy a dolgukat végeznék..A miniszterelnök fia egy zavart személyiség..Jogvégzett.. miért nem ott hasznosítja a tudását?Focistaként közepes volt,igaz,fel sem tűnt..Afrikából hazatranszporálták..Utána prófétaként akart érvényesülni..aztán 6 hetes alapképzés után az angol királyi akadémiára küldték,természetesen közpénzen..Szabad egy elme állapotában bizonytalan személyt a katonaság közelébe engedni?Mit tesz ezzel a fiatalemberrel az hülye apja?
Gazella
@Gazella: I'm sorry.. Javítok Dr. Ujhelyi István.
szép új világ
Csodálkozom Fekete-Győr Andráson, hogy ezzel a két retardált, szellemi nyomorulttal áll le vitázni.
Kedves András, ha az utcán, a kerítés túloldaláról egy korcs kutya acsarkodva és hörögve, fogát csattogtatva megugat, akkor megállsz és vissza ugatsz? Na ugye, hogy nem...
Jozefina
Helyre kell tenni nezeket a közpénzen meghízott puhány, nyuszikat, akik csak orbán hátsó fele mögül merészkednek megszólalni. Ebben igaza van F.Gy-nek. Ez a holdfejű, ha F.Gy-öt románnak titulálja, akkor, Tőkést, a nemzeti sz, vezetőjét és még sorolni lehetne, vajon miként titulálja!!??
madlaci66
Mondja ezt az aki nem fért be a harckocsiba, így csak mellette állva tudta elsütni.
nezelodo
Zseni ez a Sziszi! Románozza ezt a fiút, gondolom ezt olvasva az államtitkárok és egyéb politikai munkások közül most sokan találva érzik magukat, és a fejüket lehajtva nézegetik a cipőjük orrát... Hátha még a határon túli szavazói is olvasnák! Ja csak az a jó magyar a határon túl is, aki a fidesz, (Orbán), szekerét tolja.
tudode
Mi ebből az erőfitogtatásból a tanulság?
.
Sztem az, hogy van rangon alul a "tisztesség bajnokaitól", akik részese voltak a 2006-os csillaghullásnak, kárhoztatva az utánuk jövő generációt egy gyermekjáték használatával.
..
Ez az ovi szintű erőfitogtatás lényege a tiszesség erőpróbája, nyilvánvalóan, rangon alól kiknek a dicsőségére!
kissé felnőttem
hát szépen átvariáltátok szöszi van népellenes parancs is ? vagy olyan ami alkotmányos jogot érint ? vagy csak melldöngetésed viziói? oké értem én , csak a bukott rendszer emberei tán nem is emberek meg nem is magyarok alázhatók ? gyalázhatók ? na ez a szégyenletes, magyar a magyarra uszitva? aki nem rátok szavazott az ELLENSÉG meg hazaáruló? sziszi I???kár keménykedni egyszer fent ám egyszer lent.
ómió
Bizony! Katonatisztek tucatszámra tanulhatnak külföldi intézményekben, de ez a "Zorbán" fiának "efftársilag nem jár"! "Ércsük", efftársak!?
namihami
Ahelyett, hogy ez a kis ország büszke lenne arra, hogy olyan fiai vannak, akiknek más, sokkal kisebb képességű katonákhoz képest, két esztendő elég a képzés elsajátításához. Más, olyan ""hájas katona"" éveket kénytelen áldozni az életéből, hogy eljusson arra a szintre, amihez ennek a Gazsigyereknek két röpke év is elég volt. Ha így szárnyal, akkor jövőre már a marsalli rang is kevés lesz a képességei elismeréséhez.
ESCOBAR
... válaszolt ... a tank mellől ... távirányítóval ...
balos
@Qqberci: Nem szeretnék vitába bocsátkozni,de IGEN igen!
balos
@namihami: Rakéta meghajtó lesz belőle!Tekerős pedállal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.