Öt fejlesztés alatt lévő kínai vakcina közül választott egyet a kormány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bíztosat csak egyet: Szájjártatóék gennyesre keresik magukat rajta!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Üzlet-gazdaságtan

Persze abban is van ráció, hogy ahogy Lali-király 20-ról 40-re emelte a taksát

Még ebben az elemi számtanban silány – főleg ami a %-számítás rejtelmeit illeti – sokaknak feltűnt, hogy Szájjártató mester emelt a téten. Pontosabban úgy tűnik, hogy az értékes idegük nagyobb haszonra sarkalja őket a kínai barátaikkal folytatott üzletelésben.
Míg a lélegeztető-gépek beszerzésénél megelégedtek a 3-4szere árral, most a vakcina beszerzések idején ez legalább 10szeresre dagadt.
Nos azt kell mondjam, hogy ezt csak az ortodox, tankönyvszerű ismeretek tulajdonosai gondolják így. Hivatkozva arra, hogy – mint régen 20, aztán 40, s ma meg kitudja már - mennyi % a járandóságuk.
Azonban ez élettől elrugaszkodott okoskodás, lévén nem veszi figyelembe azt a fontos tényt, hogy a derék külgarázdáék ebben is legalább annyi energiát és persze „zsenialitást” (©Palotás képviselőúr, aki a Postabanktól kapott kedvezményes hitelből vett épületet a banknak értékesítette a háromszorosáért kp-ban!!!) pakoltak bele, mint a lélegeztető gépes üzletbe. Arról senki sem tehet, hogy az 300milliárd volt ez meg csak úgy 30 körül!!! =))
csipetke
Ott a mondatban a kulcsszó.-fejlesztés alatt lévő vakcinák. Miért nem akkor veszik meg,miután kész van?Ja,hogy az még sok idő? És akkorra már itt lesz a pfizer,és a moderna. Na de akkor hová lenne orbán nemzetmentő szerepe?
Nem világos,mire volt jó ez a nyálverés.Minden épeszű ember felfogta,hogy némi késéssel ugyan,de aztán nagyobb mennyiségben jön a pfizer vakcina,ha bővítették a gyárat.Egy hét csúszásról van szó. Most a kormány idegbeteg akciójával mennyivel vagyunk előbbre,hogy ötszörös áron sikerül megvenni a kínai elavult technológiával készült cuccot?
Megint az lesz,mint a lélegeztető/légzéssegítő/horkolásgátló kütyükkel.Ajándékozzák mindenfelé,kínálják eladásra töredékáron,mert agyatlanul,átgondolatlanul vettek ennyit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.