Pekingből jelent az OGYÉI fősztályvezetője.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Itt nem arról van szó, hogy biztosságosan megy végig valami a gépsoron! Itt arról van szó, hogy az biztonságos e, ami végig megy, ami az ampullákba kerül. Nos, a braziloknak lesújtó a véleményük . Könyörgöm, ez nem a "lélegeztetőgép", ami ha elromlik, ha nem működik a gyártó megjavítja! Itt nincs "javítási" lehetőség!
dr. prédikátor
O1G EZ A MOCSKOS PATKÁNY A PICI OCCO KINAI VACCINÁVAL készül tömeggyilkosságra a magyarok között. De főleg az idős embereket akarja megtizedelni!!!
sokanvagyunk
A Buk rakéta biztonságos, hatékony is volt, de nekünk a jobbik, a vaskupola kell.
Pálinkás Pál
Vazze...és ez a barom a vezető!!! ki a tökömet érdekel hogy milyen a gyártása..??? a felhasználót../beteget/ az eredmény érdekli,nem a gyártási folyamat...
tudode
Kérdés lehetne, hogy mikor kapták a felcsúti SS nemzetvezetőtől a kilölévési engedélyt, hogy kukkolják meg az első generácós VAKcína gyártósorát!
.
Ahelyett, hogy kétoldalú kapcsolattartással, az arra illetékes, bekérette volna a szóban forgó vakcina dokumentációját!
.
Vizsgázik szakmaiságból az őfélesége szájaíze szerint úrhatnám szolgává tett feje abban, hogy pszichikai játszótársa-e a szakbarbár honfoglalónak!
Béla333
A gyártása lehet hogy biztonságos, de itt a beoltott emberekről van szó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.