A keresztény, jobboldali, konzervatív véleményeket a Twitter és a Facebook is korlátozza – állítja részben személyes tapasztalataira, részben egy a Twitter vezérigazgatójáról készült hangfelvételre hivatkozva Varga Judit igazságügyi miniszter.

A miniszter a Facebookon osztotta meg a véleményét, miszerint a Facebook és a Twitter titokban, politikai céllal úgy korlátozza a felhasználói profilok láthatóságát, elérését, hogy arról ne tudjunk.

Bejelentette, hogy összehívta az ügyben a Digitális Szabadság Bizottság rendkívüli ülését, illetve még a héten egyeztet a Gazdasági Versenyhivatal elnökével is „a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok szankcionálási lehetőségeiről”.

A tech cégek ezzel minden alapvető demokratikus jogi normát megszegnek, amely a nyugati típusú kultúra alapját jelenti

-tette hozzá.

Kép:Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
a demokrácia és a kereszténység nevében természetesen!!! ez a nő hibbant??!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
szaros libuska, mit tudsz te a nyugati kultúráról??? =))
Nessy
Kormányunk már teljesen belegárgyult a "keresztény jobboldali konzervatív" fogalmakba! Ugyan csak a szöveget fújják, mert fogalmuk sincs például mit jelent a keresztény életvitel, miről szólnak Krisztus tanításai! A "konzervatív" náluk egyenlő a XIX századdal, oktatásban, egészségügyben, dzsentri urizálásban!
kereső
"nyugati típusú kultúra alapját jelenti"- és nem röhögte el magát közben, hogy Magyarországon a nyugati tipusu kultúrát a szotyizás, meg a "fehérvári huszárok" jelenti. A politikában meg az "erősebb kutya ********.(diktál)
Jozefina
a demokrácia és a kereszténység nevében természetesen!!! ez a nő hibbant??!!
Nessy
@Jozefina: Nem. Csak jó pénzért és státuszért lojális Orbánhoz! Ami azt jelenti, a józan ész és tisztesség rekreációs szabadságra ment.
Qqberci
Libuci, tudod, mit mondott az egyszeri misszionárius, mikor a kanibálok már levágták és megették kezét-lábát? No, hát neked is...

(Az meg már csak hab a tortán, hogy a tech cégek sz@rnak a fejetekre...)
Gazella
Nem szegnek meg semmit! De uszítás miatt simán blokkolnak agymarha. Könnyen járhatsz te is igy julcsika ugyanis benne van a feltételekben.
Olvass utána dagadék csókos
Gazella
Te meg a kereszténység illetve narancs és a kereszténység! Amikor a narancs faszik szinte mind homokos.
Temeg titokban leszbi vagy esetleg biszex vagy... álkeresztény hülyék. Tanulj meg ereszt mászni... meg lecsúszni.
simmering73
Digitális Szabadság Bizottság - menten berosálok. A Jólét kimaradt művésznő.
balos
Mondja már meg nekem valaki,hogy ha ez nö,hogyan szarhatja telibe a nemét?Ekkora luvnyával,miért nem ment alagtnak a vasuthoz?
lusta
Egyből eszembe jutott, hogy biztos most az új nagy baráttal, a lengyel Kaczorral konzultáltak. Náluk ugyanis a kevesebb, mint nulla, szintén (i)gazságügyi miniszter egy ilyen tervezetet nyújt be. Ellentétben a miénkkel, a sajtóban már megjelent a szakértői elemzés, miszerint maga a törvénytervezet kiválóan alkalmas a szemétkosár megtöltésére.
madlaci66
Érdekes a "magyar köztévének" csúfolt akármivel kapcsolatban nem ennyire érzékenyek a fidessnél.
solidedge
Nem kell hazudni, uszítani és fröcsögni a gyűlöletet. Ez a titka a közösségi médiában való sikeres szereplésnek. A Fidesz-KDNP hatalomgyakorlására viszont az előbbiek jellemzőek.
Eladott Ország
Nekünk senki ne mondja meg, hogy mit csináljunk, de mi meg akarjuk mondani, hogy más mit csináljon. Nem ismerős? Ez az orbáni propaganda egy kis szelete. Lehet hogy éjszakánként ismét jönnek majd a lefüggönyözött fekete autók? De még az is előfordulhat, hogy éjjel sötétbe a fal felé fordulva súgva mondhatom csak ki, hogy főkondukátorunk egy hazug tolvaj g..i! Miért van riadó?...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/131895819_1319328071765782_3432525274362453678_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=GBfSOmSluG4AX9sI6MY&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b7c94256012ed43f14e311222d2e3d1b&oe=600E6EF1
Aki Én
Ha valaki szankcionál valakit, aki uszít, hergel, hazudozik az felháborítja, majd demokratikusan szankcionálna egyet. Aztán csodálkoznak, ha a nagy többség és a fél világ rühelli őket a hazudozásokért, uszításokért...
Hazaáruló balfaszok.
Eladott Ország
@simmering73: ma, 13:25 ◘ Van szoptatást támogató bizottság is, rajtunk röhög a világ. Legközelebb jön a bizottság ellenőrzési vizsgáló bizottságának felállása. Nagy létszámmal, jó sok pénzért. Azután folytatódik a szopatás egészen addig ameddig tűrjük. Megint kell valami ismerősnek egy jó állás, erre jók a bizottságok, biztosok, alapítványok. Valaki egyszer kigyűjthetné, hogy hány fideszes csemete végez fizikai munkát . A familiában úgy látszik, még mindig nincs mindenkinek miniszteri állása! Szoptatási parancsnokokat kell kinevezni akik ellenőrzik a tevékenységet és szükség esetén intézkedést foganatosítanak.
Namely
@solidedge: "Nem kell hazudni, uszítani és fröcsögni a gyűlöletet. Ez a titka a közösségi médiában való sikeres szereplésnek."
Akkor hogy lehet, hogy ezek tele vannak az antifa, arab terroristák, kínai kommunista párt, stb gyűlöletkeltő/erőszakos oldalaival?
:)
Namely
@kereső: " A politikában meg az "erősebb kutya ********.(diktál)"
Azért te is bajnok vagy, hogy nem röhögted el magad, mikor ezt leírtad, miközben azokat védted, akik éppen ezt alkalmazzák a kitiltásokkal...
silber13
harmatgyenge a zongora tudásod. ne átzaa 2-3 év gyakorlás, de naponta.Akkor talán lenne belőled egy közepes szintű amatőr zenész, de nem vagyok biztos benne. A hegedűt már nem is említem!:-))))
Nessy
@Namely: Aztán ez a Hír tv -re is vonatkozna, meg az ott szereplők közösségi bejegyzéseire és az azokat helyeslőkre is? Vagy az fenemód "keresztényjobboldalikonzervatív" vélemény nyilvánítás?
Namely
@Gazella: "Nem szegnek meg semmit! De uszítás miatt simán blokkolnak agymarha. Könnyen járhatsz te is igy julcsika ugyanis benne van a feltételekben.
Olvass utána dagadék csókos "
Azért te is olvashatnál, és megnézhetnéd, hogy mennyi oldal van terrorista tartalmakkal, és a kutya nem tiltja le. :D de ha beírod, hogy a pride undorító, akkor máris jön a becsületkommandó.

"Te meg a kereszténység illetve narancs és a kereszténység! Amikor a narancs faszik szinte mind homokos.
Temeg titokban leszbi vagy esetleg biszex vagy... álkeresztény hülyék. Tanulj meg ereszt mászni... meg lecsúszni. "

Ez kb olyan volt, mint a kuruc.info kommentelői azzal, hogy "minden zsidó/cigány bűnöző/csaló"
Ezért mondtam mindig, hogy a hülyeség, teljesen mindegy, hogy melyik oldalon fordul elő, ugyanazokat az outputokat termeli ki. Így lehet, hogy néhány szót kicserélve egy kurucos "náci" kommentből máris egy "balos" "haladó" "demokratikus" hozzászólás lesz.

Gratulálok!
Namely
@Nessy: engem a kettős mérce zavar. Ha én lennék a döntéshozó, azonnal megvalósítanám a teljes szólásszabadságot. A jelenlegi helyzetben azonban ha egy jobboldali nyilatkozik, azonnal jön a kommandó, viszont ha valaki más, akkor nem jön semmi retorzió.
Kérdésedre: ha tiltjuk az ilyen-olyan beszédet, akkor igen. Ezzel van egy pár gond:
1. Szerintem a szólásszabadság alapjog, így annak bármilyen korlátozásához szerintem népszavazás kellene, de ezt sehol sem tartottak ebben az ügyben.
2. Ha népszavazást tartunk, akkor minden alakalommal, amikor felmerül újat kell tartani. De most komolyan, minden alkalommal, miden új szóról?

Jelenleg viszont teljesen szubjektív-módon döntik el, hogy mit szabad és mit nem, ráadásul a legtöbbször olyan személyek, akiket a kutya nem hatalmazott fel erre (arra főképp nem, hogy egy alapjogot csorbítsanak).

A másik probléma, amiről most nyilatkozott Schiffer András is (érdemes meghallgatni), hogy persze, addig titeket nem érdekel, hogy elhallgattatnak valakit, akivel nem értenek egyet, de egy nap rád is sok kerül, hiszen a törvényhozás erősen szubjektív (egy olyan rendszerről beszélünk, ahol pl Candace Owens is le van nácizva, csak mert nem ért egyet a multicégek dogmáival).
Nessy
@Namely: Rám nem kerül sor, mert nem használom egyiket sem. Azt meg már megszokja az ember, hogy nem azt nézi mit mond, hanem ki mondja. Miután a stílus az ember, vannak ember szabásúak is.
silber13
@Szeparepa2: ne beszélj ilyen csúnyán! A kurva szó helyett legyél elegáns, választékos, fennkölt. Mondd például úgy, hogy "önnön testét lízingelő hölgy " Ez így olyan elgáncsosságos!:-))))))))))))))))
"
Namely
@Nessy: "Rám nem kerül sor, mert nem használom egyiket sem."
Biztos? Az a baj, hogy így voltak ezzel az emberek a 30-as években is, hogy ők nem kommunisták, nem zsidók, kit érdekel? Aztán ők kerültek sorra, amikor a hatalomnak olyanja volt. Mert amíg a "náci"-nak volt egy egészen konkrét definíciója '90-ig, most már az is "náci", aki azt meri mondani, hogy az én gyermekemnek ne olvassanak "modern" "haladó" meséket az oviban.
"Azt meg már megszokja az ember, hogy nem azt nézi mit mond, hanem ki mondja."
Én soha nem teszek így, mert jól emlékszem, mi volt anno, amikor elég volt, hogy valaki zsidó, és máris mehetett szenet lapátolni. Az, hogy most nem a zsidót/komcsit üldözik, nem menti fel azokat, akik jelenleg fasiszta módra nyomnak el valakit a nézetei/származása alapján.
"Miután a stílus az ember, vannak ember szabásúak is."
Teljesen egyetértek. Ezek közös jellemzője a bőgés, csak a dal más (zsidó, náci, rasszista, homofób, sorosbérenc, xenofób, stb).
Lepényleső
"A keresztény,jobboldali konzervatív véleményeket a Twitter és a Facebook is korlátozza."?
Talán a szájjel csatornás hadműveletnek nagyobb láthatósági hozzáférhetőséget biztosított volna?
(Esetleg sunyi módon okolva,az emberek közötti híráramot majdan erre hivatkozva - azt korlátozva?)
Gazella
@Namely: nah halfasz.. kuss a neved nálam .
ómió
Hát, "érdekes" is ez a neobolsi cenzúra!
teuton57
En ugy tudom, hogy a ragalmazo, hazug Fakenews terjesztest a magyar tövenyek is büntetik. Ez nem vonatozik a besugoügynök lanyara??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.