Több kerülettel közösen indít tájékoztató kampányt Budapest helyzetéről a fővárosi önkormányzat, az akcióval erősíteni kívánják a város közösségét és rábírnák a kormányt a megszorítások felfüggesztésére – jelentette be a főpolgármester hétfőn online sajtótájékoztatón.

Karácsony Gergely a kampány céljai között említette, hogy tájékoztatást adjanak a fővárosiaknak a közszolgáltatások működéséről, Budapest pénzügyi helyzete kapcsán világossá tegyék, aggódnak a közszolgáltatásokért, valamint erősítsék a közösséget.

Azért is indítják a kampányt, hogy a budapestiek megmutassák erejüket adott esetben a kormányzati intézkedésekkel szemben is, azért, hogy rá tudjuk bírni közös erővel a kormányt arra, hogy függessze fel a megszorításokat.

-tette hozzá.

Budapest közösségének erejére nagy szükségünk lesz a következő időszakban, hiszen továbbra is három válságjelenséggel kell küzdeni egyszerre: a koronavírus-járvány és a gazdasági válság mellett az önkormányzatokat érintő kormányzati megszorításokkal hangsúlyozta a politikus.

Hír/kép:MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.