Ami az Egyesült Államok elnökének a beiktatását illeti, kormányzati meghívó nem érkezett. Ha jól értesültünk, akkor az ismert körülmények miatt a szokásosnál visszafogottabb rendezvényt kívánnak tartani” – mondta az ATV-nek Szijjártó Péter.

A magyar kormányt nem hívták meg Joe Biden beiktatására
Fotó: Facebook/Joe Biden

A külgazdasági és külügyminiszter hozzátette: a magyar kormány abban érdekelt, hogy „az Egyesült Államok következő elnöke sikeres legyen, és hogy az előző négy évhez hasonló magas színvonalú kétoldalú kapcsolatrendszert” tudjanak fenntartani.

Mint ismert, Szijjártó Péter ősszel Biden fiának vélt ukrajnai korrupciós ügyeit firtatta egy Facebook-bejegyzésben.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
@Eladott Ország: :D :D :D A második fotó visz mindent :D
Clavigo
Ja ,,Pötyike.. Visszafogottabb a rendezvény..." Így is lehet azt mondani,,hogy leszarnak Téged,,meg a csöngőhasú Réti Néger gazdádat...
kereső
Lesz ,toporzék, lesz. Nagyon magas szinvonalú. Jön a kedvenced, Nulan asszony, és szerintem nagyon elkeni majd a szádat. Fogalmazhatod a toporzékolás szövegét, de azért hadat üzenni nem muszáj.
Qqberci
Miért is hívták volna? Végig nyíltan Trump Lee-nak drukkoltak...
Lepényleső
Nehéz meghívni azt ami nincs,viszont gazdaságos meghívni azt az egy főt aki van?
nezelodo
Minek hívták volna oda, már a választási kampányban össze-vissza dicsérték az elnökjelöltet, mint a Pszichopata elnök kihívóját. Majd most egy kicsit összehúzzák magukat a dakoták.
Clavigo
Pötyike..." Visszafogottabb a rendezvény "...? Egy ilyen " beiktatásra " ,,politikusokat szoktak meghívni,,,nem Téged,,,meg a rihes Gazdaállatodat... Legalább nem lopjátok az evőezközt ,,te görény...!!
kissé felnőttem
lemaradhattak a listáról nahát szomorú . ja hogy?? na majd ? 2023 tán ?
jesz
jobb is, ha nem vagyunk ott(négyévenként más segget szagolni?)...helyettünk több ezer(tízezer) venéz bevándorló gyalogol az USA felé, befogadás reményében..hiszen megígérte ez az új elnök...
...nos szóltak neki, hogy újabb tömegek jönnek a déli(mexikói)határ felé, bebocsájtásért kopogtatva...ezen tanácsadói javaslatára eltöprengett, és jelezte, hogy ők már nem jöhetnek be az országba...
...nemcsak a fővárosban, itt is buli lesz az elnöki avatás napján, méghozzá hatalmas..

Ehhez képest mi dögunalom ország vagyunk...még akkor is, ha brüsszel másként látja...persze a brüsszeli vezetők ott lesznek...(tapasztalatot szerezni, mi is az igazi elnöki beiktatás)
ESCOBAR
Megspóroltunk egy repülőutat a honvédségnek!
gina
Valaki kiváncsi ezekre a fidesz férgekre, a szájukon csak fekália ömlik, becstelen férgek... ahova csak lépnőek ott semmi nem terem , utánuk csak nagy büzlő pöcegödör van !!!
Béla333
Minek hívták volna? Hogy állandóan azt kelljen nézni, hogy mit tesznek zsebre?
rokker33
Joe Biden kérdezi.Where Pítör Szijarto come from?Válasz:No problem president from the third world some hungry country europe :) Aahh okey !! KB ennyire érdekli őket Magyarország :)
Yeromos
Petike örülj ha nem tiltanak ki az USA-ból.
magyar1
Ésssss??? Mi van akkor? Semmi, nem kerül pénzünkbe.
Jozefina
Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten!!! Magyar kormány a hosszú cicin van!!!
csak úgy....
a magyar kormányt már csak a türk tanács látja szívesen.
csipetke
Ó,mily meglepő! Ennek a kormánynak,orbánnak,szíjjártónak pont annyi diplomáciai érzéke van,mint egy marék molylepkének.
A kakadu bölcsebb lett volna,ha a választás előtt nem firtatja Biden fiának a korrupciós ügyeit,és nem kellett volna ennyire nyíltan tramplinak drukkolni. Ezek amolyan botcsinálta politikusok,mert egyáltalán nem úgy viselkednek,mintha azok lennének.
Nessy
@csipetke: Lehet, hogy Biden nem szereti az Orbán féle lecsót? Drága külügyérünk meg jobb ha mélyen hallgat korrupciós témában! A molylepkék nevében tiltakozom, intelligensebbek a jelen diplomatáinknál!
volvós
Joe Biden még a választási kampányban említette, hogy gyűlöli a magyar KORMÁNYT és nem fogja ezeket a férgeket fogadni az USÁban...Akkor meg ne pattogj görény petike, inkább vonulj be a Kolostorba egy kis orálisra a dakota szobájába, segíts be a fónök havasibercike kislányának...
Yoda69
Jelzes erteku uzenet Bidentol: autoritter diktaturakkal nem fog targyalni.
Ludmilla
feltehetőleg azért,mert féltek,hogy szotyihéjat köpköd az asztalra... jobb helyeken az nem szokás
szaboria1
Csak nem azt várták, hogy meg is hívják őket.
verőce21
"néhány szilikon-völgybeli milliárdos véleményétől függhet” az, hogy ki szólalhat meg a Twitteren vagy épp a Facebookon - vagy éppen kit hívnak meg az elnöki beavatásra?
nezelodo
@verőce21: Miért nálunk nem a milliárdosok, Csányi, a Garancsi, a Mészáros, Lázár, Simonka, Boldog, és régebben a Simlicska stb "magyar árnyéka" dönti el mi történjen, és hova áramoljon a pénz folyó? Jó, most elúszott egy lehetőség, hogy bepróbálkozzanak a mieink ezzel azzal a jenkiknél, talán így nem lesz "pletyka" a kitiltásokról az USA-ból.
A közösségi oldalakat pedig itthonról is lerendezi majd a Juditka, megszabja nekik a szabályokat, csak úgy "ibolya szerényen" ahogy a Viktor szokta volt magáról állítani. Csak azt nem értem, hogy ezt miért nem veszi tudomásul sem az EU-s gittegylet sem az amik, pedig megjárna az odafigyelés Európa vezető országának, hiszen. Nem akarják észre venni, hogy a gazdaságban, a politikai kapcsolatokban, a demokrácia kiteljesítésében, és most a járvány két vállra fektetésében is élen járunk.
justhpeter
Mégis mi keresni valója lenne ennek a kleptokrata-nemzeti-keresztény sürhének egy demokrata amerikai elnök beiktatásán ? Az Európai Unióból is lassacskán kiteszik a szűrüket és már tényleg az Isztánokban találnak majd menedéket a türk tanács ölében.
dr. prédikátor
zselés köcsög !!! máris megkaptátok az első fülest!!! nem vagytok kivánatosak az államokban!!!Binden szarik a fejetekre!!!
Eladott Ország
Hogy Joe Biden fia mit művelt Ukrajnában, az valóban egy érdekes kérdés, de annak sok köze nincs a magyar politikához. Ha Bidennek felelnie kell ez ügyben, az az amerikai vagy az ukrán bíróságok irányába lesz, nem pedig a magyar kormányéba. Megtehette volna Szijjártó, hogy megcáfolja a Magyarország kormánya – nem a nemzet – ellen felhozott vádakat, de inkább megpróbál a már megszokott nemzeti maszlaggal visszatámadni. Emberek millióit próbálja pajzsként használni és elérni, hogy ne kelljen érdemben felelnie azért, mert leépült a magyar demokrácia. Azt is elfelejti Szijjártó, hogy az amerikai kormányzat messze nem az egyetlen, amely kritikával illette a magyar kormányt, vannak ugyanis még rajtuk kívül jó páran.
verőce21
@nezelodo: Isten áldja meg drága Varga Judit asszonyt!
Őt a Jóisten küldte a Hazánknak!

Nagyon sok erőt, kitartást adjon Neki és családjának továbbra is a Teremtő!
Imádkozunk Érette!
nezelodo
@verőce21: Jól szóltál, így megúsztad, hogy te is kapj egy román zászlót a Sziszitől a neved mellé, mint a F. Gy. A.
Aki Én
@verőce21: Szomorú végignézni a leépülésed, te ártalmas seggnyaló csicska...
csak úgy....
@verőce21: ezt a megmozdulásod már nem szeleburdiság! :)
ómió
Így a stílszerű! Az a miliő csak anarcholiburnyák/neokomcsi-konformak, tűrők számára fenntartott!
kokopelli
@sgl: (06:32)...meg azokat sem,akik lecsófőzés közben a Tramplival jópofiznak!Az is lehet,hogy nem találják
Felcsútot a Glóbuszon? ...különben is Orbán csak "járási focista" a nemzetközi csapatok mellett! (:-()
Sámannus
Még hogy nem hívták őket? Az összes trotty tévé ellepi a környéket, hogy beszámoljanak az ellentüntetőkről. Valószínű a magyar diplomácia is erre koncentrál.
tudode
Na ugye, ugye kár volt letérni a XXI. század útjáról!
.
Nevezetesen attól, hogy aki az O1G-t, és a Fideszt szidja, az a nyugat-európai polgári demokráciáról van(volt) meg a véleményük
.
Halljuk csak a Napkeltében a nagyotmondás mesterét
.
----- Nap TV Kinn, padon Orbán Viktor 1989.09.23.
www.youtube.com/watch?v=88ZkQjDywUU&t=47s
----------------------------------------------------
..
!!!
mamus
Pedig milyen jól nézett volna ki lógó hassal, gyűrött ingben, nyakában a nyakkendőjével a jóvágású 70-es Biden mellett.
kokopelli
Valaki azt mondta egyszer, kb. idézem) "Az a vég kezdete,ha nem veszik észre, hogy nem vagyok ott!"
...szegény kormány... (:-()
Gazella
@kereső: Amerikai magassarngú diplomata nem fog jónni.. Telefonon is a sorban az 5 -dik rangú államtitkár beszél M.O-gal./ide sorolom a kormányunkat/
verőce21
Legalább nem kell jó és udvarias pofát vágni szegény szenilis debil beiktatásához.
Arra a kéthétre, amig halálra szopja kanalas harris...?
gina
Pont ö ez a vizfejü korrupt senki mond véleményt másról ,,egy szemét alja nagyon kicsi jellemtelen, gerinctelen porszem ez az emberszabású-- hányinger ha ránézek erre a fidesz bandára, amilyen a külsejük olyan rohadóak belül ...
nezelodo
Körbekordonozták a jenkik a beiktatás helyszínét vaskordonokkal. Nem szeretnék, hogy ellehetetleníse az ünnepet az a jelenet. amint a kordonbontó Orbán megjel megjelenik marokra fogott villáskulccsal, és a tömeg meg harsány röhögésbe kezdene, és senki nem figyelne a ceremóniára. Ezt elkerülendő, meg se hívták.
Rockxy
aza lényeg, hogy a bident meghítták
Peller Anikó
Na, kezdődik a műszak, mais halpástétom lesz estére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.