Továbbra is csak panaszkodik a főpolgármester, és rosszindulatú kampányt folytat a kormány ellen – vélekedett a Fidesz budapesti szervezete hétfőn Karácsony Gergely sajtótájékoztatójára reagálva.

A Fidesz válasza Karácsonynak: "ne költse felesleges kiadásokra a budapestiek pénzét"
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Azt írták: Karácsony Gergelynek egyben igaza van,

"valóban válságos időket élünk". Ilyenkor azonban azon kellene dolgozni, hogy ne költse felesleges kiadásokra a budapestiek pénzét

- fűzték hozzá.

Azt kérdezték:

miért lesz drágább ötmilliárd forinttal a Lánchíd felújítsa, miért nem figyeltek oda a BKK reklámtenderénél vagy éppen a 3-as metró felújításánál. Ezekben ugyanis a sorozatos késlekedés és "szerencsétlenkedés" miatt csak 2020-ban milliárdok mentek el feleslegesen

- írták.

Hangsúlyozták: a kormány idén 116 milliárd forintot biztosít Budapest működési kiadásainak fedezésére, és további több tíz milliárd forint fejlesztési támogatást is ad.

A főpolgármester hétfőn online sajtótájékoztatón jelentette be, hogy több kerülettel közösen indít tájékoztató kampányt Budapest helyzetéről a fővárosi önkormányzat, az akcióval erősíteni kívánják a város közösségét és rábírnák a kormányt a megszorítások felfüggesztésére.

(MTI)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Csakis orbán költheti felesleges kiadásokra az ország pénzét, ő viszont eszelősen ezt csinálja már legalább 10 éve, ha nem nézünk vissza még régebbre! Úgy látszik orbán szerint minden költés felesleges, amit nem ő szór el stadionra, templomokra szavazókra, seggnyalókra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
A GE-CInek nem tetszik, hogy valaki az egymilliomod részét költi plakátra, mint ő?
Vagy, hogy ezek a plakátok valóságot állítanak?
Yoda69
Mondja ezt a fideSS akik 25 eves csucsra hajtottak az államadósságot. Meg Gyurcsanyt is tulszarnyaltak, pedig akkor gazdasagi vilagvalsag volt, es az Uniotol sem kaptunk annyi penzt mint most.
O1G es sleppje szabadrablasa totalis valsagja taszitja Magyarorszagot.
ómió
Márpedig nehány efftársi helyettes, még pluszban, benne van az "efftársi pakliban"!
Aki Én
@ómió: A sok százmilliárdos plakátolásról mi a véleményed? Vagy az belefér, mert efftársi a bolsi fidesztől?
kissé felnőttem
ti meg ne vonjátok el pld. sulyadó az utakra lett a sarc BEVEZETVE!
és selejtközeli az újaink 40 %-a ha fáj is ez tény
Nessy
Valahogy itt a fővárosban valami baj van az idővel. Egy év alatt a többszörösére gyorsult. Ugyanis Tarlós idején nem voltak problémák. Most viszont egy év alatt több mint tíz évet öregedett a BKV járműparkja, mentek tönkre a "felújított" 3-s metro szerelvények, legalább 20 évet rozsdásodott, romlott a Lánchíd állapota. Viszont több évre elegendő stadion épült, a várat bevették Matolcsy és az ő alapítványai, melyek gyors szaporodásnak indultak. Időhurokba kerülhetett Budapest!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.