Varga Judit igazságügyminiszter-közszolga hétfőn -meglovagolva a tényt, hogy Donal Trump közösségi oldalait felbújtás okán korlátozták, vagy törölték- közösségi oldalán kifejtette, hogy a "keresztény, konzervatív, jobboldali véleményeket a Facebook is úgy korlátozza, hogy csökkenti azok elérését.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
julisunk miért nem azzal foglalkozik,hogy a magyar ellenzék nem szerepelhet a magyar közmédiában!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Varga Judit vajon miből gondolja azt, hogy a demokrácia ott kezdődik és ott is végződik, ahol a kormány, de főként a kormány feje meg tudja valósítani az összes elképzelését? Mi a fenéből gondolja Varga Judit, hogy Orbán Viktor és néhány karcostársa' igényei szerint kell élnie közel tíz millió embernek? Vagy az úgy van, hogy a kormánynak jár a teljes függetlenség és szabadság, de az ország lakóinak kuss legyen? Az úgy van, hogy az önkormányzatok, a tudományos élet műhelyei, az általános- és középiskolák és mostantól az egyetemek sem szólhatnak bele a saját életükbe? Majd fölülről megmondják, mikor lehet kicseréltetni a betört ablakot, az ezeréves kazánt, megmondják, ki fog az iskolában tanítani, mit és miből, de még azt is, hogy ki fogja vezetni (névleg, minden önállóság nélkül) az iskolát? Akkor is, ha a szülők és a pedagógusok is tiltakoznak? Az úgy van, hogy mostantól Vidnyánszky Attila fogja osztani a pénzt a Színművészetinek? Miközben tele pofával hazudja a pártpropaganda, hogy az egyetemek – köztük a Színművészeti is – autonómiája nem sérül, azt csinálnak, amit jónak látnak, közben Vidnyánszky fogja eldönteni, hogy kapnak-e egy fillért is, vagy nem kapnak, ha rosszul viselkednek? Az miféle demokrácia egy országon belül, hogy a közpénzből fenntartott, elméletileg közszolgálati médiát és a sajtóirodát a pártapparátusból kézi vezérléssel irányítják? Varga Juditnak nem kellene azzal tisztában lennie, hogy nem is lehetne igazságügyi miniszter, mert sem a kellő tudása, sem a szükséges gyakorlata nincsen meg a poszt ellátáshoz? De ha már így alakult a dolog, akkor talán fel kellene nőni a feladathoz. Egy igazságügyi miniszternek egészen biztosan nem az a dolga, hogy az Európai Uniónak beszólogasson. Ha ez az ambíciója Vargának, eleve ott kellett volna maradnia, de inkább indulnia kellett volna az Európai Parlamenti választásokon. Akkor hőböröghetne Brüsszelben, nem kellene a magyarországi helyzettel vesződnie.
csak úgy....
@kokopelli: a végin még kiderül,hogy a julis nem érti vagy nem akarja érteni vagy betartani a szabályokat amik a facebookra és társaira vonatkoznak?
a fidesz nem fidesz ellenséggyártók, hazugságok ,soros és migráncs nélkül...,persze törödnek ezzel a shikarik!? föl sem bírják fogni épp ésszel,hogy napi szinten lesznek átbazilikázva és kirabolva.
Aki Én
Még érteném is, ha orbán fészbukjáról nem baszkodnák ki az embereket százával, ha itt a Propelleren nem basznák vissza a tényfeltáró cikkek többségét, ha ellenzéki politikus elmondhatná a véleményét a fidesz-médiában, ha nem költenének közpénz százmilliárdokat hazug plakátkampányokra...
Aki Én
...na, tessék. Ezt a cikket például most baszták ki innen:

„Szanaszét kell verni az ellenzék pofáját” – ezzel a kijelentéssel itthon nincs baj, de ha Trumpot kitiltják a Facebookról, a Fidesz aggódni kezd.
kokopelli
@csak úgy...: Én ezen a fórumon kívül nem vagyok máshol tag!Annak ellenére,hogy az USA-ban nekem is és a
nejemnek is rokonságunk van LA-tól NY -ig ill. W.DC"-ig,de nem forszirozom a dolgot! Az ilyen luvnyák miatt ß@-
rok a "faßbuuk"-ra is! Eleget láttam,még az 50. tartományban is,amire a Trump anno azt mondta,hogy az Obama
pl. nem lehetne Elnök ,mert nem az USA-ban,hanem Hawaii-n született!...mit lehet az ilyenekről mondani? (;-))
csak úgy....
@kokopelli: látod! te tudod,hogy még a rokonság sem jogosít föl arra,hogy mások dolgaiban ,föleg nem másik országok dolgaiba és föleg ha naponta kikérnéd magadnak,hogy mások se avatkozzanak bele ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.