A nyomozók már a fosztogatás napján sikeresen elkapták azt a 16 éves és 19 éves fiút, akik ellen kifosztás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség.

Az információk szerint másfél évvel ezelőtt Zamárdi egyik utcáján egy gyanútlan férfitől vették el 20 ezer forint értékű mobiltelefonját a fosztogatással vádolt fiatalok. Az elkövetők meglátták az alvó férfit, majd gyorsan odasiettek és átkutatták a ruháit. Az áldozat, aki eközben felébredt, azonnal számon kérte a két fiatalt, akik ekkor gyorsan elfutottak a helyszínről, majd menekülés közben egy bokorba dobták a férfi telefonját.

Tavaly nyáron az elkövetők újra felbukkantak, amikor Siófok egyik sétálóutcáján segítséget kért tőlük egy ismeretlen, aki egyedül nem tudta felhúzni a járdára az úttesten lévő, erősen ittas alvó férfit. A fiatalok – a helyzetet kihasználva – elvették a bódult áldozattól a pénztárcáját, majd elsiettek a helyszínről. Menekülés közben kivették a pénzt a tárcából, amit egy szeméttárolóba dobták. A nyomozók még aznap elkapták a két fiatalt. 

(24.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.