György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára ismerette, hogy a harmadik körben az oltási terv szerint azok a 89 év feletti idősek kerülnek először sorra, akik regisztráltak. Azt még nem tudják megmondani, pontosan mikor tudják megkezdeni az idősek oltását.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az a 102 kórház elegendő is lenne az országban (a 143-ból), a kórházak számát tekintve...! A rendelőintézetek mellett.

Amelyekre az oltást is rá merik bízni. El lehet képzelni akkor a létjogosultságukat, a megszüntetésük ellen!
Csak a pénzt viszik és a HBCS pontokat!
cikicakk55
Megkérdezték az összes háziorvost,hogy nyugodt szívvel,tiszta lelkiismerettel merik-e beoltani a 40-50 éve hozzá tartozó idős embereket. Én úgy hallottam,hogy elég sok háziorvos tiltakozik az ellen,hogy az EU által nem engedélyezett vakcinákat akarják az időseknek beadni. Orbán jól csinálja. Ha túl sok lesz a mellékhatás,vagy a koruk miatt még nem lettek ott Oroszországban,vagy Kínában letesztelve,akkor a körzetorvos mennyire nyugodt lehet? Orbán rájuk fog mutogatni és arra fog hívatkozni,hogy Ő nem orvos. M?ossa kezeit. Én senkit nem beszélek le,mindenki szabadon dönthet,de nekem speciel sem az orosz,sem a Kínai vakcina nem kell. Ne cimkézzék át,mert már nem hiszek bennük.
Málna
@cikicakk55: Akkor te nem fogod beoltatni magad?
Lepényleső
...Pató Pál urasan,olyan hatékonyan,- s ebből fakadóan nyugdíjspórolósan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.