A fővárosba bevezető főbb utakon már most nagy a forgalom, több helyen lassult a haladás üteme.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 2-es főúton Vácott, a 34-es km-nél két személyautó ütközött össze. A Budapest felé vezető oldalon csak egy sávon halad a forgalom.

- A 471-es főúton Nyíradony közelében, a 26-os km-nél nemrég elgázoltak egy gyalogost, a fél útpályát lezárták.

- Erős a forgalom az M3-as autópályán a főváros felé vezető oldalon, az M0-s autóúti csomóponttól telítettek a sávok. Szintén sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Budapest határában a városközpont felé, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, az M0-s autóúti csomópont előtt lassult a feljutás mindkét irányban.

Az Útinform szerda reggel 5:15-ös jelentése szerint ilyenek az útállapotok az országban:

Országszerte borult, felhős az idő, az északnyugati országrészben eső, szemerkélő eső esik, az északkeleti országrészben pedig havazik, illetve szállingózik a hó.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata a déli országrészben száraz, másutt többnyire sónedves. A havazással érintett északkeleti országrészben, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyékben az alászórások ellenére még havas-latyakos fő- és mellékúti szakaszokra is számítani kell.

A látási viszonyok szinte mindenütt jók, elvétve párás a levegő. Általában szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás. A hőmérséklet -4 és +6 C fok között változik, a leghidegebb értékeket az Északi-középhegység térségében mérték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.