Pedig a lakók 75-80 százaléka szívesen beoltatná magát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Kellett a vakcina a magánegészségügyi szolgáltatók, magánklinikák személyzete számára. Meg talán néhány focistának.
simmering73
Itt a Szputyik. Az Ogyéi "szakemberei" enyhe rábeszélés után meggyőzőnek találták az orosz vakcinát. Lehet oltakozni. Fényestekintetű nemzetmegvezetőtök ezt is elintézte.
Nessy
Operett törzs indoklás: síri csend! Ennyit a nagy oltási terv végrehajtásáról.! Vagy csak a fővárosi időseknek nem jut?
kereső
Itt is beigazolódik, hogy amit/akit orbán "megment" ,annak annyi.
kereső
Na a propi ismét a helyzet magaslatán. Nem enged válaszolni. Az előbbi @Nessy-nek,
ez meg @simmering73-nak:
Lantos Gabriella:
Az OGYÉI, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet a honlapján elérhető a nemzeti eljárási rend a gyógyszerek törzskönyvezéséről. Itt 210 napot, azaz közel hét hónapot írnak a törvényes gyógyszertörzskönyvezési eljárásnak. Tehát 210 nap a szokásos, akkor, hogyha minden adat a megfelelő időben rendelkezésre áll. Sajnos, sem a kínai, sem az orosz vakcinának a harmadik fázisú adatai nem jutottak el még senkihez, mert azokat sem a kínaiak, sem az oroszok nem adják ki. Ezért eléggé valószínű, hogy ezt a magyarok sem kapták meg, vagy, ha igen, akkor az óriási szerencse. Na, akkor lehet 210 nap alatt végezni ezzel az engedélyezési folyamattal, amit a vészhelyzetre való tekintettel lehet, hogy valamelyest fel lehet gyorsítani. Azok a valamikor az OGYÉI-ben dolgozó szakértők, akikkel beszéltem azt mondták, hogy persze, az EMA, vagyis az Európai Gyógyszerügynökség is le tudta rövidíteni a saját engedélyezési eljárását, tehát az OGYÉI is le tudja rövidíteni az övét, de a 210 napot legfeljebb megfelezni lehet. Pár nap alatt nem lehet engedélyezni. Ezért az én számításaim szerint április a legkorábbi időpont, amikor az OGYÉI egy szabályos vizsgálat után engedélyt adhat a kínai vakcina használatára. De ez a legeslegkorábbi időpont akkor, ha megkapták a kínaiaktól a 3. fázisú adatokat. Ha nem kapták meg, akkor semmi másra nem adhatnak engedélyt, mint gyógyszerkísérletre, ahogy azt az orosz vakcinával kapcsolatban is ezt tették, hiszen nem voltak meg a 3. fázisú adatok.
Béla333
Biztos most mennek végig a Fidesz tagkönyv sorszáma szerint. Csládtagokkal együtt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.