Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ elemzője szerint Donald Trump elnöksége pozitív változásokat hozott, Joe Biden új amerikai elnökkel viszont visszafordulnak ezek, és visszatér a hagyományos amerikai politika.

M1: Trump elnöksége pozitív változásokat hozott, ezeknek most vége
Fotó: Twitter

Az elemző csütörtökön az M1 csatornán azt mondta, hogy Donald Trump elnöksége alatt nem indított új háborút, és olyan külpolitikát folytatott, amely az amerikai nemzeti érdekekre alapozott.

Ez több évtized után új megközelítést hozott az amerikai külpolitikába – tette hozzá.

Koskovics Zoltán szerint érdemes figyelni, hogy Joe Bidennek "meddig fog tartani, amíg ezt a jó szériát megszakítja."

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@ómió: korrupcióból kioktatás??? Nálunk??? A kormányzó fideszes pártszerűségnek??:-)))))) Ne tess mán röhögtetni! A mostani kormányzó párt a világon a korrupció élvonalába tartozk, és sarkítva elmondható: megérdemlik a" primus inter pares " kitüntetést!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Ránk nézve biztos! Jön a "neogoodfriendi kioktatás", főleg "korrupcióból, demokráciából"!
csak úgy....
a pozitív (nekik) csak az lehetett,hogy trampli meghívta viktort.
Béla333
Pozitív változás a maffia szemüvegén át azt jelenti, hogy lophattok bátran, nem szólunk bele.
A Futsal miniszterünk elegánsan beleszált Biden-be a kampány alatt, így ne sírjon a szájuk, ami következni fog!
TollerBela
Személy szerint ez a koskovics elmehetne kapálni, akár ...ha a répa nem sértődik meg ! Trump csak annak a dolognak nem ártott, amivel nem ért rá foglalkozni ! Demagógiát, ellentéteket, nekifeszüléseketg hozott, megsértett mindenkit, akivel csak találkozott, komplett idióta volt valamennyi érintett szakmai kérdésben, csak a legnyalistábbak tartottakki mellette. Az erkölcseiről meg talán beszélni sem lehet, ahol nincs, ott ne keress ...És akkor ez a sehonnai koskovics itt nekiáll nemzetileg búslakodni ! Alapjogilag !
madlaci66
Milye hadifelszerelést kéne még venni az USA-ból? Lehet még javítani azon a rossz helyzeten. A politikában eléggé megbocsátóak.
silber13
@ómió: korrupcióból kioktatás??? Nálunk??? A kormányzó fideszes pártszerűségnek??:-)))))) Ne tess mán röhögtetni! A mostani kormányzó párt a világon a korrupció élvonalába tartozk, és sarkítva elmondható: megérdemlik a" primus inter pares " kitüntetést!
Nessy
Ezen tirádához képest külügyérünk levelei, amiket a minisztereknek írt, kissé mást tartalmaznak. De a királyi médiát a tények nem szokták zavarni.
rokker33
Az usának vége. Támogatja a homoszexuális leszbi és transzi korcs embereket a niggereket mexikóiakat még egyenlőbbé akarja tenni!!A fehér emberekkel akik igazán számítanak, azokat a háttérbe szorítják! Az illegális terrorista kecskebaszók és a lusta mexikóiak is kapnak állampolgárságot csak tudjonak 10 szót angolul...Már egyenrangú is lesz az évtizedek óta USA ban élő emberektől nem fognak különbözni !Ez nem normális szerintem hamarosan bukni fog dzsó budin a korcs pereputtyával együtt!!!
Peller Anikó
Valóban pozitív változásokat hozott trump a kovid fertőztetésben.

A kerítés is pozitív, tehát már kettő is van ami. Töröm a fejem, tud még valaki pozitívet? Hanem nem.
Jozefina
Az M1-nek kéne felsorolni az elmúlt év pozitív változásait, mert úgy gondolom épeszű ember nem tud ilyet!!!
csak úgy....
@rokker33: te mitöl vagy ennyire biztos a dolgokban? magyarországról nincs esetleg egy jóslatod?
silber13
@madlaci66: Javasolnám talán 2 század A-10 repülő beszerzését, teljes fegyverzettel és ha még fussa,akkor egy repülőgéphordozó vásárlását, ami jól mutatna a csúti tavacskán!:-)))
madlaci66
@Jozefina: A gazsi kapott pénzt az egyházára,(igaz, már megszünt), most kitaníttattuk az angol katonai akadémián(vajon meddig lesz katona?). A vő helyett is kifizettük az eu-s büntetést? Soroljam még?
ómió
@silber13: És attól tartozna a "korrupció élvonalába", mert a bolsevik tetübanda - köztük veled - oda hazudja?! Mit mondjak, kevés! Igaz, most Biden efftársatokban - aki mellesleg egész Ukrajnát szétkorrumpálta már - "erős támaszt" fogtok kapni ebben a hazudozásotokban!
RonaGyuri
jellemző az AK-ra, az M1-re és a magyar qurmányra!!! =))
Gazella
Narancs seggnyalók. Pont. Aki érti annak szuper! Aki meg nem érti annak egy nagy taplót a pofájába.
csak úgy....
@ómió: ugye te az agyadból csak a jobb oldali féltekét használod,mint minden rendes fideszes és a bal kezeddel törlöd a segged,mint minden rendes mohamedán!?
silber13
@ómió: Hülye voltál, az is maradsz te bunkó. azt gondolom,te vagy durbincs is, mert épp olyan alpári vagy.- Ami meg az itteni kaparmányaidat illeti süt belőlük primitvség, magyargyűlölet, ami csak a román pakulárokra és a szerb komitácsikra meg a véres szájú csetnikekre jellemző.Ne is tagadd származásodat, förmedvényírásid rögvest elárulják!
lemming
A legnagyobb kognitív disszonánsok - rögtön a fideszes szavazók után, akik újraszeretik Oroszországot és Kínát - a fradisták.
Ismerjük a világlátásukat (náluk kettő meg kettő az öt - és nem csak néha)
Niggereknek, migránsoknak, zsidóknak, buziknak szurkolnak - tele torokból üvöltve.
Szánalmasak!
Gazella
@sgl: egyik nap pont ezt kérdeztem nyunyokától...
csak úgy....
@Clavigo: ennél még a rosseb is okosabb! :)
Aki Én
@ómió: Az miért van, te teleszart frottírzokni, hogy aki kritikát fogalmazz meg a gazdáddal szemben, az hazudik? Már lassan mindenki hazudik, csak a milliós szektátok nem? Te tényleg ennyire vegetatív elmebaj???
lemming
@RonaGyuri: Amikor csukott szemmel szedtem szét, majd raktam össze az AK-mat, akkor ijedtem meg először magamtól.
lemming
Trump nem pacifista - ez nyilvánvaló.
Egyszerűen annyira béna, hogy nem tud háborúzni - még segítséggel sem.
Persze ezzel jót tett a világgal, de nem szívjóságból!
rokker33
@sgl: Azért a csapatban játszó külföldi focisták NEM ILLEGÁLIS BEVANDORLÓK, hanem elismert tehetségek akik nem az állami pénzen élősködnek,hanema teljesítményükutánkapjákafizetést!!Akiket ILLEGÁLISAN telepítenek be egy országba azok a büdös életben nem fognak dolgozni és nem lesznek hasznosak a társadalom számára!Ez egy nagyon ostoba példa volt barátom!
kokopelli
@sgl: az is igaz,hogy az illegálisan bevándoroltak gyermekeik csak pár év múlva lesznek jó focisták,és azért nem
vágják ki őket! A városka tanácsa úgy irányítja időben és helyeken az aktákat,hogy menekültek legyenek! (;-))
(U.i.: még ingyen-ügyvédet is varázsolnak a családnak! ...eccerű!
namihami
@rokker33: És az a ""nemállamipénz"" az mégis honnan származik? Mert a hazai jegy- és reklámbevételek a villanyvilágítás költségeit se fedezik. Az már csak mellékzönge, hogy ezek az ""elismert tehetségek"" valóban elismertek, a kinti harmad- és negyedvonal tehetségei között. Soroljál fel három (nem kell több) olyat közülük, aki komoly csapatban csak a ""félig"" vezetőszerephez is eljutott valaha.
Persze, ez nekik (és a hazai ""szupersztároknak"") nem nagy pénz, de
1. a kinti sztárok, akik ott is a nagy pénzeket kaszálják, azok nem állami csöcsről kapják.
2. a teljesítményük, amiért a klub (a KLUB) fizet, addig tart, amíg ezzel párhuzamos teljesítményt hoznak
3. egy kinti stadion nézőszáma csupán bérletben a hazai TELJES forduló nézőszámának többszörösét meghaladja + jegyeladások.
4. és a legfontosabb, a hazai bérek és az állami (klub??--haha) jövedelmek aránya. Ha a melós ezt hozná a munkahelyén, szerinted meddig maradna ott?
rokker33
@csak úgy...: költözz össze pár migránsal és megtudod!Én laktam Bécsbe olyan 4 emeletes lakásban, ahol csak én voltam magyar a többi mind török albán román geci lakott !Mocskosak büdösek hangosak igénytelen mind mint Magyarországon a putris cigányok...Na ez vár a nagy usára pár év múlva...
ómió
@Aki Én: Az, bolsiék latrinabúvár idiótája, nyilván attól van, hogy ugyanolyan tetübolsi az illető, mint te is! Az az "alfaj", amelyiknek a száján igaz szó még sosem távozott! Az elmeosztály munkásőr-tagozatán, ahonnét "érdeklődsz", érthető volt a válasz, bolsiék fajkreténje!? Esetleg taglaljam tovább?
ómió
@Clavigo: A tükörbéli látványodat most már mindig rám kell hazudnod, bolsi fajgyökér!? Ez nálad már efftársi reflex lett?
ómió
@silber13: Már a saját "gyakorlatodat" is rám hazudnád? Nem elég időnként, ha a tetves bolsiságoddal próbálkozol? Fajgyökérségileg meg kukants tükörbe, ha olyat látnál! Fel fognak tárulkozni előtted "végtelen efftársi szépségei"!
ómió
@csak úgy...:Ugye, te szerzett agyhiány-szindrómában (ABDS) szenvedve vagy az elmeosztály ápoltja? Akkor jól tippeltem!
Qqberci
Ocsmány Vigyor kezdheti a besz@rást...
ómió
@silber13: Ha tükörbe nézve láttál olyat, az te voltál, fajkreténje! Az elmebajodban nem jöttél rá? Eszerint még buzi is vagy? Akkor igazán "komplett efftárs" lehetsz!
Namely
@Peller Anikó: Otthagyta a klímaegyezményt, a vállalatokat igyekezett rászorítani arra, hogy hozzák haza a termelésüket, vámok a kínai dömping ellen, beutazási tilalom a terrorista államokból, szigorú határvédelem, nyilatkozatok az antifa/blm/svéd őrület/a nyakló nélküli bevándorlás ellen, visszavonta a támogatást a who/stb semmihasznak intézményektől.

Igen, ez sokaknak nem tetszett. Azoknak, akik a nyugat bukásában érdekeltek.
teuton57
Ja, haborut nem inditott, csaj kiterjesztette: Afganisztan, Szíria. Bar szoszerint ertve megiscsak haborut inditott, BELHABORUT az orszagon belül, aminek majdnem polgarhaboru lett a következmenye es több tucat civil halott lett eddig! Biden az elsö napon mar 17 rendeletet vett vissza, a parizsi egyezmenyhez es a WHO-hoz valo visszateresen keresztül a környezetet katasztrofalisan szennyezö olajvezetek epitesenek leallitasan at a mexikoi fal epitesenek leallitasaig. (Amiböl 4 ev Trampli-era latt 5% sem epült meg es Mexiko 1 centet nem adott hozza.)
lemming
Orbánhoz és Putyinhoz hasonlóan Trump a saját népe ellen harcolt - és uszította egymásra őket.
kokopelli
@sgl: nem érdemes vitázni olyanokkal akik egyszerűen Európa Közepéből kijelentik,hogy az USA-nak már vége!
Nem is kellett nekik ahhoz átutazniok! Az állítólagos bécsi lakásbérlés is bebizonyította!Akinek csak annyi zsé-je
van,az aludjon PU.-on!Én is voltam,párszor,de a nyugati irányból megközelítve,és pénzzel máshogy nézett ki!..na
meg az USA is a bérautókból és a tiszta szállodákból!(NY-tól LA-ig, ill. SF-től SD-ig!...na meg a tiszta Canyon-ok a
természet őreivel!Még az 50. államot is megnéztem,de az is meg volt még!Nyoma sem volt annak,hogy nekik már
csak "annyi!" (;-))
volt"! (;-)
silber13
@ómió: ne akard ám vagy más4okra kenni a fajtlankodásaidat mert tudjuk, fital kispapokkal ministránsokkal és mndenr kapható párttársakkal szoktál hetyegni te gané Ómióvics!:-))))))))) bzik mindenr képesek tőlük kapsz ey kis zsebpénzt
Aki Én
@ómió: Igaz, hogy 6 évesen egy pap vette el a szüzességed, te elmebeteg bolsi csicska?
tudode
Azért nem volt olyan felhőtlen a felcsúti nemzetvezető, és az USA adminisztrációjának a kapcsolata, mert nem derült ki, hogy kiket is tiltottak ki
.
----- Hat embert tiltottak ki AmerikábólI
.
index.hu/belfold/2014/10/20/hat_embert_tiltottak_ki_amerikabol/
---------------------------------------------
.
Oszt' úgye bár a ménkő nagy függetlenség NATO tagként
.
---- POMPEO ELADOTT EGY RAKÉTARENDSZERT, ÉS ORBÁN NYAKÁRA TETTE A KÉST
.
nepszava.us/pompeo-eladott-egy-raketarendszert-es-orban-nyakara-tette-a-kest/
-----------------------------
.
Megszépül a mult, jöjjön el egy teára, jót cseverésztek a lelki társak!
rokker33
@namihami: Nem csak a hazai jegyből és kisebb reklámokból van bevétel, hanem a fogadóirodák a nagyobb cégek logói és támogatása után is milliárdos nagyságrendű bevételhez jutnak a csapatok Ja és
teljesítmény alapján fizet az UEFA nem is rosszul .Nem a Te és nem az Én pénzemből finanszírozzák a focisták jövedelmét és nem Orbán adja ! De ez itt most teljesen mindegy...
rokker33
@kokopelli: ma 13:15 De legalább nem élősködnek más nyakán és keményen megdolgoznak a pénzért és igen kemény mert a foci nem arról szól hogy 1 hónapban 1 szer 90 percig futnak a labda után, hanem folyamatosan edzésben kell lenni. Ez megterhelés a szervezetet fiatalon tönkre teszi Hiába a sok pénz ha 50 évesen ízületi fájdalmak gyötrik a focisták bizonyos százalékát!!
Qqberci
"Hiába a sok pénz ha 50 évesen ízületi fájdalmak gyötrik a focisták bizonyos százalékát!! "

No és a bányászoknál? Ott a gyötrelem megvan, de sok pénz nélkül...
simmering73
Igen, visszatér a normális politika. Van akinek ez nem tetszik. De a normális többségnek tetszik.
namihami
@rokker33: 15.52: Bocs, de ezt hiszed is vagy csak leírod? Vajon akkor mégis mire mennek el a focira (foci--?!?!haha) költött TAO és egyéb milliárdok? Mert ugyebár, de a TAO is adó, csak éppen amit kivonnak a közösből és egyből, persze némi pénzmosás közbeiktatásával, utalnak a klubzsebekbe. Ez az a pénz, aminek az lenne célja, amiből az egészségügy, oktatás, nyugdíj, (hadd ne soroljam tovább) kellene, hogy legyen. De, a magyar ""bajnokság"" kisebb-nagyobb haszonélvezőinek zsebét tömi. Nem véletlen, hogy a hazai milliárdosaink annyira verik a nyálukat a klubok megszerzéséért. Egyrészt a Gazdi jóindulatát (további megrendelések) szerzik meg, másrészt a pénz tisztáramosását teszik lehetővé ezzel.
A magyar eredmények, néhány véletlen kiugrás kivételével, pusztán a véletlen művei. És arra jók, hogy további pénzek eltüntetése váljon lehetségessé, elsősorban a köz és az ún. ""szurkoló"" szemei elől. Ezek után az egész visszasüllyed ugyanabba a pocsolyába, ahonnan akadt néhány véletlen és a sors szeszélye folytán összejött eredménye. És lehet a pénzt ismét a kazánba dobni.
rokker33
@namihami: még egyszer leirom hogy nem a Te adódból tartsák fent a csapatokat ,hanem az UEFA fizet ami nem Magyarországon van és nincs szüksége az adófizetők pénzére, hisz van bevétele nem is kevés több millió vagy milliárd euró!Nem véletlenül fizettek 400.000 és 40 millió forint közötti összegeket a magyar játékosoknak, ami nem számít nagy összegnek. Nem te fizeted ki hanem a nagy cégek a reklámbevételekből a tv csatornák a jogdijak tip=mix stb stb .A belépő az tényleg csak csekély összegű a felsoroltakhoz képest a stadion fenntartásához elég kb vagy még annyira sem, de ez már más tészta!
rokker33
@rokker33: Ha meg a stadionnak a fenntartási költségeit a kormány finanszírozza az bizony már a Te pénzed is ,de ehhez semmi köze sincs sem a csapatoknak sem az UEFA nak.
karma1
@rokker33: jaj nema'... Azt hittem, vannak jo gondolataid is neha, de ezzel most egyre nyilvanvalobba valik, hogy vagy nincs semmi ismereted a TAO-s penzekrol, vagy direkt szorakozol! A TAO az a magyar emberek adojanak az az 1 %-a, amit az adozo valaszt ki maganak, hogy kinek adja! 2 evvel ezelott a karikalabu csatar meg a TAO penzek utjan is szigoritott: mar csak befolyik a kozos kasszaba, de egyaltalan nem oda, ahova az adozo kivanta eljuttatni - magyarul: o1G egyedul megszuntette a TAO lenyeget egy rendelettel: a sportra befolyt TAO-t kizarolag o oszthatja szet - es lass csodat: MIND a falabu focistakra megy! Az UEFA hiaba van Magyarorszagon jelen, mint felugyeleti (nemi)szerv, maguktol nekik sincs penzuk, mert azt is a sportklubok adojabol gyujti be az UEFA, es osztja szet a tagorszagoknak. Kulonben meg pont az UEFA-val ne gyere, ahol a Sepp Blattert korrupcioert elmozditottak a helyerol. (Hat persze, ahol az orban-felek vezetik a sporteletet IS, ott ez egyenes kovetkezmeny)
lemming
@rokker33: Te is az a fajta vagy, amelyik azt hiszi, ha sokszor leírnak egy hazugságot, az igaz lesz?

Jó lesz az rokker76-nak is.
A tanulással sem, de a korral sem lettél okosabb... bölcsebb.
Biztos keresztény is vagy, mert el szoktál menni a templom mellet. és olyankor átjár valami melegség.
Aki Én
@ómió: A tükörbéli látványodat most már mindig rám kell hazudnod, bolsi fajgyökér!? Ez nálad már efftársi reflex lett?
Ugye, te szerzett agyhiány-szindrómában (ABDS) szenvedve vagy az elmeosztály ápoltja? Akkor jól tippeltem!
Ha tükörbe nézve láttál olyat, az te voltál, fajkreténje! Az elmebajodban nem jöttél rá? Eszerint még buzi is vagy? Akkor igazán "komplett efftárs" lehetsz!ű
Már a saját "gyakorlatodat" is rám hazudnád? Nem elég időnként, ha a tetves bolsiságoddal próbálkozol? Fajgyökérségileg meg kukants tükörbe, ha olyat látnál! Fel fognak tárulkozni előtted "végtelen efftársi szépségei"!
verőce21
Hosszú idő óta Trump volt az első megválasztott és nem kiválasztott elnök.

youtu.be/zMOB-mX1W4Y
jesz
@verőce21: minden idők legtöbb szavazatát kapta úgy, hogy az új jelöltet mégtöbb ember szavazta meg...

Trump 75 millióval vesztett(?!) ez baromi sok, ahhoz képest, hogy elbukta...
Az új elnök a hírek szerint 78 millió szavazatot kapott...

Ilyen sok embert még elnöki szavazás nem mozgatott meg..

Egy ott élő magyar tudósító azt mondta, hogy átláthatatlan az egész...
Aki Én
@verőce21: ...az meg mindegy, hogy veszélyesen elmebeteg. Pont, mint a gazdád.
verőce21
@Aki Én: Inkább magadat említhetnéd hasonlatnak!
ómió
@Aki Én: Mi történt nálatok, bolsiék fajkreténje, ott az elmeosztályon!? Már mem csak aljaskodsz, hazudsz, de - "jó efftárs" módjára - még lopsz is? A saját "természetrajzod" leírását is ellopod és a másikra hazudod? Nemcsak a tetves bolsiságodat? És az elmeosztály - ottléteddel - biztonságban van még tőled?
Aki Én
@ómió: Te elvetemült bolsi csicska, mi történt nálatok, bolsiék fajkreténje, ott az elmeosztályon!? Már mem csak aljaskodsz, hazudsz, de - "jó efftárs" módjára - még lopsz is? A saját "természetrajzod" leírását is ellopod és a másikra hazudod? Nemcsak a tetves bolsiságodat? És az elmeosztály - ottléteddel - biztonságban van még tőled?
ómió
@Aki Én:Neked pap vette el, tetüfi!? És ezt is rám hazudod? Szerintem, aki a tiédet elvette, az csak a párttitkárod lehetett, papnak álcázva! Aféle "eftársi fedésben"!
Aki Én
@jesz: @verőce21: Jó kis összeesküvés elméleteket hoztok.
Azt tudjátok, hogy orbán 2002-ben, mikor elbukott, több szavazatot kapott, mint amikor kétharmados lett?
Érdekes, nem? De ti, USA szakértők majd megmondjátok a tutit innen.
jesszus...
Aki Én
@ómió: :Neked pap vette el, tetüfi!
És ezt nem is akarod rám hazudni!
Szerintem, aki a tiédet elvette, az csak is pap lehetett, munkásőrnek álcázva!
Aféle "eftársi fedésben"!
ómió
@Aki Én: Rossz pirulákat kaptál az elmegyogyin, bolsiék fajkreténje!? A hazudós mellé ezek meghozták neked a "lopós papagáj" jellemvonásokat is! De legalább a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája most átmenetileg, mintha mérséklődött volna.
ómió
@silber13: Most meg a fajtalankodó "efftársi valódat" hazudnád rám, bolsiék latrinabúvára!? Ugyanazon az elmeosztályon vagytok "Aki Én" efftársaddal a vigyorgó munkásőr-tagozatán? Így már minden világos!
Aki Én
@ómió: Rossz pirulákat kaptál az elmegyogyin, bolsiék fajkreténje!? A hazudós mellé ezek meghozták neked a "lopós" jellemvonásokat is! A tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája viszont mintha most sem mérséklődött volna.
ómió
@Aki Én: Látom, bolsiék fajtetüje, ápolóid lopó üzemmódra állították bolsi tetvességedet! Talán ezzel akarják az eddigi hazugságtúlsúlyt "ellentételezni"!? Eszerint még nem tudják, hogy nálatok, tetü bolsiknál ez a kettő együtt szokott a legveszélyesebb lenni.
rokker33
@karma1: De erről a magyar focisták tehetnek?Ostobaság amit írsz, ha nem akarod akkor nem adsz a fociba ennyi ha meg Orbán veszi el a pénzed az már más téma nem a fekete játékosokat kell szidni ,pedig én utálom a niggereket, de nem ítélem el őket ha tesznek le valamit az asztalra!A
rokker33
@lemming: Nézz utána a dolgoknak mielőtt baromságokat írsz!Nem veszik el a Te pénzed nem költik focistákra maximum a csarnokok fenntartása de a magyar és külföldi focisták is az UEFA tol kapja a pénzt!!Ezen nem lehet vitatkozni ez így van!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.