Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ elemzője szerint Donald Trump elnöksége pozitív változásokat hozott, Joe Biden új amerikai elnökkel viszont visszafordulnak ezek, és visszatér a hagyományos amerikai politika.

M1: Trump elnöksége pozitív változásokat hozott, ezeknek most vége
Fotó: Twitter

Az elemző csütörtökön az M1 csatornán azt mondta, hogy Donald Trump elnöksége alatt nem indított új háborút, és olyan külpolitikát folytatott, amely az amerikai nemzeti érdekekre alapozott.

Ez több évtized után új megközelítést hozott az amerikai külpolitikába – tette hozzá.

Koskovics Zoltán szerint érdemes figyelni, hogy Joe Bidennek "meddig fog tartani, amíg ezt a jó szériát megszakítja."

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@ómió: korrupcióból kioktatás??? Nálunk??? A kormányzó fideszes pártszerűségnek??:-)))))) Ne tess mán röhögtetni! A mostani kormányzó párt a világon a korrupció élvonalába tartozk, és sarkítva elmondható: megérdemlik a" primus inter pares " kitüntetést!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Rossz pirulákat kaptál az elmegyogyin, bolsiék fajkreténje!? A hazudós mellé ezek meghozták neked a "lopós papagáj" jellemvonásokat is! De legalább a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája most átmenetileg, mintha mérséklődött volna.
ómió
@silber13: Most meg a fajtalankodó "efftársi valódat" hazudnád rám, bolsiék latrinabúvára!? Ugyanazon az elmeosztályon vagytok "Aki Én" efftársaddal a vigyorgó munkásőr-tagozatán? Így már minden világos!
Aki Én
@ómió: Rossz pirulákat kaptál az elmegyogyin, bolsiék fajkreténje!? A hazudós mellé ezek meghozták neked a "lopós" jellemvonásokat is! A tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája viszont mintha most sem mérséklődött volna.
ómió
@Aki Én: Látom, bolsiék fajtetüje, ápolóid lopó üzemmódra állították bolsi tetvességedet! Talán ezzel akarják az eddigi hazugságtúlsúlyt "ellentételezni"!? Eszerint még nem tudják, hogy nálatok, tetü bolsiknál ez a kettő együtt szokott a legveszélyesebb lenni.
rokker33
@karma1: De erről a magyar focisták tehetnek?Ostobaság amit írsz, ha nem akarod akkor nem adsz a fociba ennyi ha meg Orbán veszi el a pénzed az már más téma nem a fekete játékosokat kell szidni ,pedig én utálom a niggereket, de nem ítélem el őket ha tesznek le valamit az asztalra!A
rokker33
@lemming: Nézz utána a dolgoknak mielőtt baromságokat írsz!Nem veszik el a Te pénzed nem költik focistákra maximum a csarnokok fenntartása de a magyar és külföldi focisták is az UEFA tol kapja a pénzt!!Ezen nem lehet vitatkozni ez így van!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.