Nagykátán kapták el a csalót a gyulai rendőrök, akik gyorsan szobát adtak neki a főkapitányság zárkájában.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint mentősnek adta ki magát egy férfi (pedig sosem volt tagja az Országos Mentőszolgálatnak), aki országszerte több szállásadót megkárosított, mert mindig fizetés nélkül távozott, és több helyről lopott is.

Mentősnek adta ki magát, fizetés nélkül lépett le a panziókból – elkapták

Fotó, címlapkép: police.hu

"Gyulára, egy apartmanházba 2021. január 6-án érkezett három napra. A szolgáltatást nem fizette ki, ezért az apartman üzemeltetője 2021. január 13-án feljelentést tett. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei egy hét alatt elfogták az utazgató férfit, 2021. január 21-én hajnalban a Pest megyei Nagykátáról, egy panzióból állították elő. A 28 éves férfi a legtöbbször mentősnek adta ki magát és az elmúlt hónapokban a gyanú szerint öt megyében követett el bűncselekményeket.

Tavaly szeptember 24-én szabadult a börtönből és már azon a napon is foglalt szobát. Általában lopott, mentőskabátban jelent meg az interneten lefoglalt szálláshelyeken. Gyakran útközben, vonatról intézte a foglalásokat úgy, hogy kölcsönkérte utastársai telefonját. Arra hivatkozott, hogy a munkája miatt, hivatalos ügyben utazik, ezért tudott szobákat foglalni.

Mindenhonnan fizetés nélkül távozott és több helyről lopott is, televíziókat, kulcsokat vitt el. A gyulai rendőrök először előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ott megtörtént a kihallgatása. Ezután Békéscsabára vitték, ahol a csalás és lopás miatt őrizetbe vett férfinek a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában biztosítottak szoba helyett egy zárkát"

- áll a közleményben.

Itthon - 2021. March 8., 23:19
Orbán Viktor elutazik a héten
Itthon - 2021. March 9., 01:41
Karácsony Gergely karanténba vonult

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok