A koronavirus.gov.hu oldal válaszában elismerte, hogy még nincs kialakítva a szabályozás azokra vonatkozóan, akik már a második adag vakcinát is megkapták, és védettnek minősülnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A második vakcinaadag nem bizonyít védettséget !

Mert a védettség a gyártók szerint is csak cirka 80-90 %-os, tehát 100-ból tízen-huszan elkaphatják a vírust és esetleg fertőzhetnek. Kérdés, hogy mennyire. Feltehetően kevésbé, mint oltás nélkül.
Eladott Ország
A hatóságok a csútitól (félisten) nem kaptak még utasítást mit kell tenni. L’État, c’est moi! “Az Állam én vagyok!”? A csúti a napkirály.
vacsi
Nagyon helyesen, ugyanis az oltás legfeljebb neki biztosít 80-90 %-os védettséget, de ha ő fertőzött, tovább fertőzhet - legalábbis, szerintem. Erről nem sokat hallani. Azt a két hetet egyébként kibírja mindenki...
Peller Anikó
Na, kezdődik a műszak, mais halpástétom lesz estére.
lemming
@Peller Anikó: Ez mit jelent nálad, mert több helyre is kiírtad? Puszta kíváncsiság.
Ha ittasabb lennék, lehet hogy nem kérdezném meg, de ma úgy alakult, nem vagyok formában - még mindig az öntudatomnál vagyok :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.