A Fidelitas elnöke szerint Jakab Péter, a Jobbik elnöke elárulta pártja választóit és tagjait, amikor szövetségre lépett Gyurcsány Ferenccel. Illés Boglárka az ellenzéki párt XI. kerületi irodája előtt tartott pénteki sajtótájékoztatón azt mondta: a Jobbik és elnöke "a hatalomért és a pénzért mindenre képes".

Feltöltő: Bacskaikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Képzeljék el, nem jött el most sem álmomban az aranyat tojó tyúk, igaz nem fürödtem gőzben attól sem, hogy Illés Boglárkát választották a Fidelitas elnökévé. Nem ismerjük egymást, különben pedig tökéletesen mindegy, hogy ki a Fidesz ifjúsági tagozatának elnöke. Kicsit fiatalabb Orbán-kölykök. Kicsikét mégis megbirizgálta az érdeklődésemet, hogy ez a Boglárka mi a szent lótuszt csinálhatott ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárként. Ez úgy lehetett, hogy volt egy kis spórolt pénze a csúcs minisztériumnak, lett helyettes államtitkár, akinek van helyettes államtitkárt helyettesítő munkatársa. Aki dolgozik. No de mit? Ne gondoljanak semmi tényleges melóra: vala az Új Nemzedék Központ, amit Illés kisasszony tartott a kezében. Fiatalos hevülettel játszogattak. Béreltek saját cégtől 2,8 millióért sátrakat. A csaknem 180 munkavállalóból két tucatnyian a Fidelitasból ejtőernyőztek a központhoz. Kapott fizetést az is, aki be sem járt a munkahelyére. 2019-ben 300 millió forint jutott hozzájuk közvetlenül a központi költségvetésből. A szervezet 11 milliárd forint pályázati pénzt is nyert. Felhalmoztak 4 milliárd mínuszt. Az Állami Számvevőszék nem tudta megvizsgálni a költségvetési pénzek felhasználásának jogszerűségét – a 2011-14 közötti gazdálkodásról szóló iratok eláztak a Bajza utcai épületükben. A rendőrség két hónap után következmények nélkül lezárta a nyomozást. Aztán az idén az Index arról számolt be, hogy alig néhány hónap alatt többtucatnyi munkatárs mondott fel a Fidelitasszal is szoros kapcsolatban álló Új Nemzedék Központnál. Amikor Vincze Géza vette át a vezetést. A helyzetet ismerők szerint a közvetlen oka a munkavállalók tömeges távozásának nem más, mint maga Vincze volt – aki legalább egy esetben az ÚNK vezetőjeként egy saját maga által alapított vállalkozásnak adott néhány milliós megbízást egy rendezvénnyel kapcsolatban."
index.hu/belfold/2019/01/17/menekulnek_a_dolgozok_az_uj_nemzedek_kozponttol/
Yoda69
Fostok mi, illesboglarka? Ha bukik a fideSS vege a ti aranyeletetknek is.
Béla333
Nézd már a kis maffiozónak mekkora a pofája...
sokanvagyunk
@Eladott Ország: "Aztán az idén az Index arról számolt be..." - 2 éve volt, ma már nem számolna be semmi ilyenféléről. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.