„Nincs dublőröm, én voltam az” – válaszolta Müller Cecília az operatív törzs pénteki tájékoztatóján arra a felvetésre, hogy egy hasonmása kaphatta az oltást. 

Ahogy azt mi is megírtuk, egy hete a járványszkeptikus Gődény György vetette fel követőinek, azt a hajmeresztő állítást, hogy mintha valami nem stimmelne a múlt szerdán beoltott Müller Cecília középső fotójával.

Ti mit szóltok ehhez, a középső képen is Müller Cecília van, mint a két szélen? Nem hagy nyugodni, hogy vajon miért nem a megszokott, hagyományos orvosi maszkjában volt az „oltakozásakor”? (...)  Nem furcsa ez az egész, vajon miért kellett őt az oltásakor ennyire elmaszkírozni? Mire volt jó ez, ha nem valaminek a leplezésére? Kedves hölgyek, Ti sokkal jobban értetek az ilyesmihez, szerintetek ő van a középső képen?

Én csak kérdezem, mert tényleg nem értem, mi volt ez…

- írta Dr. Gődény a posztjában. A bejegyzést azóta eltávolította a Facebook.

Az operatív törzs pénteki sajtóeseményén Müller személyesen reagált ezekre az álhírekre, és a felvetésen elmosolyodva megerősítette, hogy ő volt ezeken a bizonyos képeken.

Nagyon örülök, hogy megkaphattam a vakcinát, nincs dublőröm, én voltam az, és megvan már az időpontom, amikor a második adagot megkapom

- mondta ma Müller Cecília arra az újságírói kérdésre, hogy ő kapta-e meg a vakcinát vagy egy dublőre, az interneten ugyanis ez az álhír terjedt.

Forrás: 24.hu, Portfolio

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
úgy halkan kérdezném,miért kapott...hiszen már praxist sem nyithatna,mert hosszú évek óta nem képezi magát...kb annyi köze az EÜ-höz...mint a többi majomnak aki mellette áll..
justhpeter
Engem megnyugtatott. Nem tudom mi lenne, ha nyunyóka naccságából még egy lenne.
ómió
Gödény efftársnak kettős látása van?
Lepényleső
Ő azért kapta a védőoltást,hogy minket továbbra is altasson folyvást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.