A nemzeti kisebbségek jogaiért indult európai uniós aláírásgyűjtés kudarca miatt Pitvaroson az összes intézményről levették a zászlókat. Több felvidéki településen hasonlóan demonstráltak pénteken, de Radó Tibor határozatlan időre tervezi az akciót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Most aztán jól bosszút álltak.
Csongrád, biztos, hogy Európában van? Nem, inkább kipcsak-föld, valahogy beékelődött Magyarország területébe.
Gazella
Hallod-e héka! Az EU-t nagyon nem érdekli, hogy te létezel!!
Nessy
@sokanvagyunk: Ezeknek sem tud sem az unió, sem Isten a kedvükre tenni. Ha abba "avatkozik be az unió", ami a hatásköre, és nem tetszik pártunknak és kormányunknak, az rögtön nemzeti belügy, amibe senki ne szóljon bele. Ha nem akar abba beleavatkozni, ami nem a hatásköre, de pártunk és kormányunk "szíve csücske", akkor magára hagyja a nemzeti kisebbségeket. Már pedig az valóban minden ország belügye. Igaz, ha egy haver gyilkolja a keresztény kisebbséget, arról nincs véleménye a kormánynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.