Egy eléggé meghökkentő videót adott ki a hazai utakon szabálytalankodó autósokról a rendőrség – szúrta ki az Origo.

Elképesztő szabálytalanságokról került ki egy videó a netre, a furgonos manőverétől még a rendőrök is padlót fogtak

Illusztráció: Pixabay

A felvételen van minden, aki tilos: záróvonalon előzés, elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása és piros lámpán áthajtás is. A leghajmeresztőbb szabálytalanság a videó legvégén látható: egy furgonos a körforgalomban, a forgalommal szemben hajtva előzte meg a kamerás rendőrautót. Nem úszta meg a büntetést.

Forrás: origo.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@namihami: akkor miért kötekedsz? te is láttad a videót,igazam van...szabálytalanok voltak, de nem veszélyesek.
namihami
@Pálinkás Pál: Ha számodra a szabályok betartása kötözködés, akkor tényleg kötözködök. Viszont ebben az esetben nincs miről beszélnünk. Számomra ezek a ""nemveszélyt okozó"" kihágások jelentik a holnap előforduló (és elég sűrűn előforduló) halálos balesetek előszobáit. Mert ma sikerül nekik, elnézik nekik/maguknak, csak egy kis balhé nekik, amiben ők voltak az ""ügyes"" gyerekek, akik a többi amatőrt leiskolázták. Holnap, a jövő héten vagy bármikor ezek a stiklik jelentik a baleset alapját, hiszen már milyen sokszor és soknak bejött. És aztán az esetek zömében éppen a MÁSIK fogja otthagyni a fogát.
Nem fogunk egyetérteni, de én éppen ezeket, a most megúszott trükköket büntetném minimum többéves, de a mértékétől függően akár örökös jogosítvány elvétellel. És az ilyen intézkedések többet érnének, mint egy-egy ilyen ""oktató- és elrettentőfilm"" bemutatása.
Pálinkás Pál
@namihami: gyerekes vagy...gondolod akinek egy ilyen miatt elvennék a jogsiját,az nem vezetne? ugyanolyan vagy mint a fideszesek...mindent büntetni...pedig ezer éve bizonyították...a büntetés nem tart vissza senkit. mert aki elköveti,azt hiszi megússza,köp a büntetésre...a büntetés ígérete legfeljebb az átlagembert tartja vissza...egy darabig...
namihami
@Pálinkás Pál: Ez az "" ..olyan vagy, mint a fideszesek..."" azért durva volt.
Persze, lehet, hogy igazad van. Tényleg, szüntessünk meg minden kötöttséget, szabályt, előírást. És lehetőleg az élet minden terén. Hiszen létezik emberi szabadság is.
Mindenki csinálhasson amit akar. Piroslámpa, jobbkéz, stoptábla és társaik? Minek? Hiszen ezek mind olyan ""fideszesek"". Sőt, a java még olyan ""szocis"" is. És még ettől is régebbi időbe is visszamehetnénk.
Tehát, mindenki csináljon amit akar. És akkor a közlekedés (se) lesz fideszes.
Pálinkás Pál
@namihami: nem...hiába ironizálsz...nagyon jól tudod mit akartam mondani...a KRESZ-ben rengeteg olyan szabály van amit a " leggyengébb láncszem " alapján vettek bele...tudod azok a korlátozások amit ilyen feltételekkel még a hülye is teljesíteni tud...ahelyett hogy megkövetelnék a jogsihoz a biztonságos vezetést..mert az hogy valaki 35-tel eldöcög a vizsgaútvonalon az nem az...de a jogsit csont nélkül meg fogja kapni...első saját napján meg megcsinálja a kalamajkát a forgalomban..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.