És vajon ki lehetett Anonymus, a névtelen jegyező – No és ideje lenne a Voynich-kézirattal is foglalkozni! Ha én miniszter volnék, és éppen nem lenne semmi hivatalos teendőm, feltétlenül pénzt, szellemi erőforrásokat és időt fordítanék a XV.-XVI. században élt nagyhírű Hunyadi család eredetének és rokoni kötődéseinek felkutatására.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Mátyás sírja sem biztos hogy korrekt. Sőt reálisan igen kis esélye van, hogy az. Egyáltalán nem biztos, hogy a csontok, amikről azt hiszik, hogy az ő csonjai (és most gőgösen pöffeszkedve buzerálják), tényleg azok... csak egy példa az utóbbi évtizedekből, ugyebár Kádár koponyáját ellopták az őrzött Kerepesiből, a zárt kriptájából, és azóta sincs meg...
Csizmás Kond
A régészeknek az a dolga hogy ilyesmivel foglalkozzanak, és ha már adott a lehetőség miért ne lehetne megcsinálni, mennyivel jobb hogy mindenért csak a nyavalya tör mindenkit ?
Nessy
Miután semmi egészségügyi probléma perpillanat nincs, így a szabad kapacitását és pénzeszközeit régészetre fordítja Kásler. Az egészségügyért, oktatásért, szociális ellátásért felelős miniszternek a feladatait pandémia idején kis hazánkban külügyérünk, belügyérünk, a honvédség veszi át!
Szeparepa2
@Nessy: Sikerült a legnagyobb királyunk, tán az egyetlen igazán nagy dolog a történelmünkben, amire méltán büszkék lehetünk (legalábbis nincs túl sok), azt is az agyhalott zombi hazaáruló NERnáci maffiának megragadni és a nagykirályunk csontjaiból is gumit csinálni... mármint gumicsontot...
Qqberci
@Csizmás Kond: Szóval Kásler régészetügyi miniszter?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.