És vajon ki lehetett Anonymus, a névtelen jegyező – No és ideje lenne a Voynich-kézirattal is foglalkozni! Ha én miniszter volnék, és éppen nem lenne semmi hivatalos teendőm, feltétlenül pénzt, szellemi erőforrásokat és időt fordítanék a XV.-XVI. században élt nagyhírű Hunyadi család eredetének és rokoni kötődéseinek felkutatására.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Káslert valamikor a XIX. században tudom elképzelni lecsúszott dzsentriként, aki már elszórta a családi vagyont, de még van annyi, hogy a szalonokban szivarozással és kvaterkázással tölthesse el az idejét.
Hallom is, ahogy füstöt eregetve ecseteli legújabb történelmi elképzeléseit. Darvas Iván barátságos mosollyal odalép hozzá, megveregeti a vállát, s így szól: Bátyám, a mi korunkban már szabad képzelődni.

De, hogy miniszter legyen 2021-ben? Vagy bármikor...
Nyírfa
Hogy Darvas hogyan kerül bele? Úgy, hogy a fantáziám már rendezte a filmet. :)
Csizmás Kond
A régészeknek az a dolga hogy ilyesmivel foglalkozzanak, és ha már adott a lehetőség miért ne lehetne megcsinálni, mennyivel jobb hogy mindenért csak a nyavalya tör mindenkit ?
Nessy
Miután semmi egészségügyi probléma perpillanat nincs, így a szabad kapacitását és pénzeszközeit régészetre fordítja Kásler. Az egészségügyért, oktatásért, szociális ellátásért felelős miniszternek a feladatait pandémia idején kis hazánkban külügyérünk, belügyérünk, a honvédség veszi át!
Qqberci
@Csizmás Kond: Szóval Kásler régészetügyi miniszter?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.