Leszedette a közintézményekről az uniós zászlókat Pitvaros fideszes polgármestere – írja a makohirado.hu.

Leszedette az uniós zászlókat egy fideszes polgármester
Fotó: Facebook/Radó Tibor

Radó Tibor így tiltakozik az ellen, hogy az Európai Bizottság január 14-én arról döntött, nem kezdeményez jogalkotást az őshonos kisebbségek jogait erősíteni kívánó javaslatcsomag alapján, hiába írta azt alá több, mint egymillió uniós polgár.

Pitvaroson – politikai véleménynyilvánítás okán – minden Európai Uniós zászlót eltávolítottunk a közintézményekről. A község polgármestereként arra az elhatározásra jutottam, hogy a januári Európai Bizottsági döntés miatt minden pitvarosi közintézményről eltávolítjuk az Európai Unió zászlaját

– jelentette ki Radó Tibor, hivatkozva az Európai Bizottság azon döntésére, mely kimondta: nem kezdeményeznek jogalkotást az őshonos kisebbségek jogait erősíteni kívánó javaslatcsomag alapján.

Radó családja is érintett az 1947-es lakosságcserében, de ahogy a makohirado.hu munkatársának elmondta, az akkor a településen élők majdnem 90 százalékát érintette.

A polgármester tegnap egy Vadhajtások-cikk megosztásával tette le voksát Hollandia EU-ból való kirúgása mellett:

Leszedette az uniós zászlókat egy fideszes polgármester

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Itt egy bizalomkeltően kerek képű fideszes a világhírű Pitvaros községből, aki megfegyelmezné az EU-t.
Eszembe jut a 78 évesen is fess , frissen megválasztott amerikai elnök, és óhatatlanul összevetem a magyar vezetők megjelenésével és szellemi színvonalával.
Bidenre szavazok. Ja, meg az EU-ra. Pitvaros valahogy kimarad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: 32 évvel ezelőtt jobb volt ebben az országban élni. Nekem, jobb. A Mars nincs távolabb tőlem, mint az a képmutatás, álszentség, öltönyös/egyenruhás bűnözés, amely átitatta az elmúlt évtizedeket, hogy Orbán alatt csúcsra fusson.
Nyírfa
Az ilyenek, mint ez az ómió, hol bújkáltak Kádár alatt? Honnan, milyen lyukból bújtak elő? Hányan vannak, miért ilyen boldogtalan, üres lények? Mit akarnak? Kik futtatják őket, és mire képesek?
Egy szó mint száz, szerettem a szocializmust, akármilyen is volt, ennél, ezeknél ezerszer különb.
ómió
@Aki Én: Megint maga alá gyűrte bolsi tetvességedet a saját tetübolsi egód másrahazudási szindrómája, éhes proletár!? De legalább a mai Internacionálé-kvótádat - már csak az "efftársi hitelességed" kedvéért - elénekelted már? Netán - ukáz kiadva - már azt is a Fideszre kell hazudnotok, fajtetü!? Akkor, húzzál bele!
ómió
@Eladott Ország: Na! Már "bolsevik etikettet" is "oktatsz", fajgyökér!? Nem elég a bolsi hazudozás? Ja, vagy ez ugyanaz, csak bolsi aljassággal "dúsítva"!? Akkor ebben is "otthon" vagy!
Aki Én
@ómió: ...ti már a zászlórúddal is fajtalankodtok, bolsi hazaáruló hazudós? Vagy csak szimplán ellopjátok azokat is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.