A Magyaroknak, vissza kell térnünk a Királysághoz, ami jelenleg az egyetlen legális államformánk. A Királyság alkotmánya az Aranybulla, és a Szent Korona Tan. Ebben világosan, mindenki által érthető módon le van fektetve, hogy mik a jogaink és a kötelességeink. Azt a vezetőt, aki nem az ország, és az emberek jóléte érdekében tevékenykedik, azt EL KELL ŰZNI !!! Azért hitették el velünk, hogy ezt az Alkotmányt ők megszüntették, és megalkottak olyan törvényeket, amik az ő érdekeiket képviselik, és a mi érdekeinket elveszik !!! Azt elfelejtették, hogy a Szent Koronát a Magyar nép a Teremtőtől kaptuk, ezért a Szent Korona tan, és az Aranybulla halandó ember által ÉRVÉNYTELENÍTHETETLEN!!!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Zavaros, elmebetegségét bizonyító írása egy feltűnési viszketegségben élő bolondnak
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Zavaros, elmebetegségét bizonyító írása egy feltűnési viszketegségben élő bolondnak
silber13
"Azt elfelejtették, hogy a Szent Koronát a Magyar nép a Teremtőtől kaptuk, ezért a Szent Korona tan, és az Aranybulla halandó ember által ÉRVÉNYTELENÍTHETETLEN"
Na, ezen ritka jókat röhögtem! Túl a helyesírási ibákon,, teljesen zavaros elmleállpot köszön visza ebben a cikkben. mi meg koronát illleti, Kiáncsi vagyok, az eredeti van a parlametben vagy valainkél szobadísz és a parlamentben csak egy filléres másoaltot őríznek.
simmering73
@sgl: Nem sokkal egyszerűbb kiírni az országhatárnál: TÉBOLYDA?
sokanvagyunk
...oszt ha ez se gyün be, van hova visszacurikkolni... egészen Ázsiáig.
Kapanyél
Azér arra kíváncsi lönnék, hova húzta az ikszöt 2010 áprilisában ez a királyságos izé!
Csizmás Kond
A királyság bebizonyította, hogy ugyanolyan elsatnyult elfajult vagyonérdekek alapján működik mint amit ma demokráciának nevezünk. Minden ami örökölhető az nem biztos hogy folyamatbíró.
...amúgy az ilyen változások mindig csak hanyatlást okoznak...példa erre amikor a megbukott kommunista hatalom helyét átvette a menyországnak képzelt demokrácia...
solidedge
Vissza kell térni a Volga és a Káma közé. Agyilag azóta semmit nem fejlődtünk.
Nessy
@Csizmás Kond: Ami azt illeti, ez a státuszkeresztény egyszemélyi kézi vezérlés is csak egy szűk rétegnek hozta el a Kánaánt.
Csizmás Kond
@Nessy: ...nincs olyan hogy keresztényi kézi vezérlés...
Ez az egész jelenség sokkal mélyebbre gyökerezik int azt boncolgatni lehetne. Ugymond a mai keresztény kézivezérlés úgy kapott erőre, hogy hozta a demokratikus lehetőség (mindent magánkézbe kell adni)... és amit versenyszerűen kezdenek űzni ott megjeleni a csalás a szélsőségek feszegetése és minden mi ezzel együtt jár. Bár mindenki haragszik az egyházi vezérlésre azért azt szem előtt kéne tartani, hogy az legalább a hazai létet erősíti, és nem más külföldi érdekeket...és ez nagyon fontos.
csak úgy....
@Csizmás Kond: " Bár mindenki haragszik az egyházi vezérlésre azért azt szem előtt kéne tartani, hogy az legalább a hazai létet erősíti, és nem más külföldi érdekeket."
cirmim, ezt kifelytenéd bövebben? :)
Nessy
A Szent koronához egyébként a Teremtőnek nem sok köze van. Az alsó "abroncsot" Bizáncból kapta Szent István , és azzal koronázták meg. A felső, "latin korona" jóval később készült, és többszöri változtatás után nyerte el a jelenlegi formáját. A Szent Korona kifejezés valamikor a XIII. században született.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..pl hasonlítsd össze a ceu-val..
Nessy
@Csizmás Kond: természetesen. Miután akár oktatás, akár egészségügy, magasabb normatívák, plusz támogatások járnak az egyházi kezelésben állóknak. Ha valahol jótékonykodnak, ugyanúgy gyűjtést indítanak, mint bármelyik civil segélyszervezet. Tisztelet a kivételnek!
csak úgy....
@Csizmás Kond: nem azt kértem,hogy udvari bolondkodj.
Nyírfa
Atya ég, ránk szabadultak a dilisek! Mintha nem lenne elég, hogy a határon túliak felkapaszkodtak a hátunkra, és a mi pénzünkön kampányolnak a fülünkbe a fidesz mellett.
Nem semmi év lesz, amennyi lehetőséget tartogat a megújulásra, annyi akadályt is elénk görget.

Azért az a kitétel tetszik, hogy azt a vezetőt, aki nem a nép jóllétéért - bár apostolék csak jólétet említenek, ami alapvetően kevesebb a jóllétnél - tevékenykedik, el kell űzni.
Nosza!
Csizmás Kond
@Nessy: ma:09:59...a Magyar Szent Korona Európa egyik legrégebben használt és mai napig épségben megmaradt beavató koronája. A magyar államiság egyik jelképe. ...hogy van-e köüze a teremtőhöz vagy nincs azt nincs értelme vitatni és azt sem hogy hány részből áll...ma így néz ki és ez elfogadott. A Szent kifejezés kifejezés ugyanúgy hozzá tartozik írásos dok.van róla mint bárkihez a név...tehát ez sem vitatható...és magyar embernek nagyonszégyen alázni, leértékelni vagy megvetni a sajátját.
Yoda69
Na jo, de ki legyen a kiraly? Tudtommal kiralyt nem valasztanak, hanem verrokonsag altal utodlik.
De lehet hogy orban benyom egy torvenymodositast, hogy a fejre rakhassa a koronat.
Nessy
@Csizmás Kond: A Szent Korona valóban az egyik fontos jelképe Magyarországnak. De azért, ha ismered a történetét, a viszontagságait, visszatéréseit, az nem lealázás,leértékelés, megvetés.
Nyírfa
@Nessy: 9.59

De a sugallat! Az csak a Teremtőtől eredhet! Akkor még nem élt Orbán - testben.
Na, ugye.
csak úgy....
gyakorlatilag lenne egy trónörökös jelölt , a habsburg gyuri, persze ö van olyan intelligens,hogy elutasítaná! a másikban nem lennék biztos,talán már (stikában) a buksijára is passzintatta..
Nyírfa
@Yoda69: Van egy ötletem! Abraham Lincoln vér szerinti leszármazottja egy ,András névre hallgató, magyarul szinte már tökéletesen beszélő - gyönyörű hangú - , és természetesen magyar ősökkel is rendelkező fiatalember, akit az elnöki beiktatás kapcsán volt szerencsém látni és hallani az RTL egy műsorában .
Merjétek azt mondani, hogy nem tökéletes választás! Diplomás, jóképű, úgy énekel, ahogy az Orbán család sosem fog, a pedigré rendben. Na? Kérjük fel?
Csizmás Kond
@Nessy: ... valódi történet...amit tudunk az feltételezett megállapítás viszont nem az a lényeg.
csak úgy....
@Nyírfa: támogatom az ötletet! ö akkor hányadik andrás is lenne ?
Nyírfa
@csak úgy...: Megnéztem. :)
A IV., de Lincoln András szerintem I. Lincoln magyar királyként vonulna be a történelembe.
Tök jó ötlet! :)

Ő az:

www.youtube.com/watch?v=mtDGSi_jTz0

Egészen királyi. :)
csak úgy....
@Nyírfa: valóban királyi a srác! éljen I. linkoln !
arra gondoltál,hogy akkor a csák mátékkat mi legyen?
Nyírfa
@csak úgy...: Ahol I. Linkoln a király, ott nincsenek Csák Máték, de van parlamentáris demokrácia. Demokrácia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.