ELÉG LEVÁLTANI AZ ELNÖKÖT AHHOZ, HOGY MEGSZŰNJENEK A TÁRSADALMI PROBLÉMÁK? A szociológusok úgy gondolják, más áll a capitoliumi zavargások hátterében. -----Az utóbbi négy évben rengeteg kritika és elmélet született Donald Trump személyiségével kapcsolatban. A leggyakrabban talán a szélsőséges narcizmus, a bizonytalanság és a felelősségvállalás teljes hiánya merült fel. Trump viselkedéselemzésének ez a megközelítése illeszkedik a hagyományos személyiségelméleti módszerekhez, van azonban gyakran figyelmen kívül hagyott – és valószínűleg az eddigieknél is vészjóslóbb – magyarázat viselkedésének legitimálására, állítja Robert Smither pszichológusprofesszor. QP Quality Placement Mindegy, hogy ki ül a trónban? Sok pszichológus nem veszi figyelembe a társadalmi tényezők egyéni személyiségre és viselkedésre gyakorolt hatását, a szociológusok azonban meglehetősen erős érveket sorakoztatnak fel a társadalmi környezet személyiségünkre és cselekedeteinkre gyakorolt befolyása mellett...

Forrás: divany.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...mese a tojórécéről. ...Amerikában és ma már az egész világon az elnökválasztás a tömegekkel történő választási felhajtás csak színjáték. A hol a pénz számít hogy elnök lehess ott fölösleges a többszázoldalas elemzés, ott akik pénzelik hogy valaki elnök legyen ott azoknak az érdekeit kell képviselje. Persze vannak más oldalak is vagy más levárások ami hamar megváltoztatja a dolgokat de azt elképzelni hogy az emberek választanak amerikában az már nagyon nagy értelmetlenséget jelez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.