Meghalt 93, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1344 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést Magyarországon – közölte a koronavirus.gov.hu szombat reggel.

Meghalt 93 beteg koronavírusban, 1344 új fertőzött van

A kormányzati portálon azt írták: 358 317-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 11 904-re emelkedett, a gyógyultak száma 239 880.

Az aktív fertőzöttek száma 106 533-ra csökkent. Kórházban 3854 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 259-en vannak lélegeztetőgépen.

Hatósági házi karanténban 20 095-en vannak, a mintavételek száma 3 035 627-re nőtt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Rengeteg fertőzött lehet hazánkban. Sokan ha gyenge a tünet nem tesztelnek, mert munkaidő kieséssel járna, plusz a tíz nap szobafogság. Sem a szabadságuktól, sem a pénzüktől nem szeretnének elesni. Ezért szórják a vírust szerte-szét, mint majom a lisztet.
Pálinkás Pál
@sgl: milyen tömeggyilkosságról beszélsz?...vazze,meghaltak a halálos beteg aggastyánok...,igen, lehet a vírus egy héttel lerövidítette a szenvedésüket...elképesztően ostobák vagytok ez ügyben...átmosták teljesen az agyatokat...nosza,ugorj neki...és csak 100 aktív korú embert mutass a magyar "halál listán " akinek nem volt súlyos baja..és vélhetően a vírus volt a halálok...vazze ...pandémiáról ugatnak ,amikor a halottak átlag életkora 76 év felett szerte a világon...és 97 %-uk súlyos beteg volt...azért érdekes...Norvégia...oltás után meghalt 15 öreg...természetesen velük a betegségük végzett. persze ugyanott ha oltás nélkül halt meg egy ugyanabban a kórban szenvedő..azzal természetesen a covid végzett...ezért okádok tőletek,akik az oltást erőltetik...és nagy összegbe lefogadom,az öregek uhyanúgy halnak majd tovább!
RonaGyuri
na most mennyi? ők 100-nál kevesebbről beszélnek, míg Szájjártató szerint 100-150!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.