Ha így költött el három EU projektre Müller összesen 30 milliárdot, akkor annak mindenképpen jogi következményei kell, hogy legyen egy kormányváltás után - írta a független parlamenti képviselő. Hadházy szerint: Egy kb. 10 perces munkáért Müller Cecília kb. 50 ezer forintot ad egy kis számítógépes üzletnek. Ezt viszont nem egyszer teszi, hanem 4700-szor, így horribilis pénzt kaszál valaki. A munka, amit el kell végezni a vastagbélszűrő programmal 50ezerért: kinyomtatni egy max 8 oldalas szerződést (egy lapra lehet két oldalt), elküldeni a háziorvosnak, majd kitölteni egy teljesítési igazolást és elutalni a rendelőnek másik 50 ezret.

Forrás: ezalenyeg.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egészen elképesztő, hogy Hadházy és Széll Bernadett mint magányos harcosok küzdenek itt a maffia korrupciós ügyei ellen, az ellenzéki pártok (pl. a DK, mint az ellenzék egyik legnagyobb támogatottsággal bíró pártja) meg semmi olyan dolgot nem tesz, ami kellemetlen lehet a Fidesznek.
Nem tár fel semmiféle korrupciót, nem tesz feljelentést, ellenben hetente többször felszólítja (!!!) a Fideszt, hogy mit tegyen és mit ne tegyen.
Amikor meg segíteni kellene a független képviselők munkáját, akkor meg elutasítják azt, kihátrálnak mögülük.
Béla333
Hadházy ezt a munkáját már az LMP társelnökeként is végezte, mégis csak elutasítás, kirekesztés volt a része a magukat ellenzékinek hazudó pártok részéről. Ha ezt nem tudjuk, nem akarjuk meglátni, hogy a Fidesz korrupciója ellen megint csak magányos harcosként küzd, ellenzéki pártok hasonló munkája, támogatása nélkül, akkor 2022-ben megint hülyeséget fogunk csinálni, ugyanúgy, ahogy az elmúlt 32 évben mindig. Miért nem fontos az MSZP-nek és a DK-nak a Fideszes korrupció elleni harc?
Jó ez így nekünk ahogy most van?
Ha az MSZP, DK ellenzékben csak szóban küzd a korrupció ellen, akkor mit akar csinálni, ha esetleg hatalomba kerül?
Béla333
@sgl: 11.31
Ezt mondom én is!
Egy apró láncszemet nem veszel észre: nem azért impotens az MSZp és a DK, mert hülyék gyülekezete, hanem egyszerűen nem akarja a Fideszes disznóságokat feltárni, bemutatni. Azért nem akarja, mert az ő fülük mögött is vaj van.
Magyarán: egymást képesek zsarolni, sakkban tartani, ezért nem csukja börtönbe Orbán Gyurcsányt és ezért van szabadlábon még mindig Orbán is a 2006-os dúlás után is.
Ha ki akarunk lábalni a mocsárból, akkor muszáj tisztán látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.