Ha így költött el három EU projektre Müller összesen 30 milliárdot, akkor annak mindenképpen jogi következményei kell, hogy legyen egy kormányváltás után - írta a független parlamenti képviselő. Hadházy szerint: Egy kb. 10 perces munkáért Müller Cecília kb. 50 ezer forintot ad egy kis számítógépes üzletnek. Ezt viszont nem egyszer teszi, hanem 4700-szor, így horribilis pénzt kaszál valaki. A munka, amit el kell végezni a vastagbélszűrő programmal 50ezerért: kinyomtatni egy max 8 oldalas szerződést (egy lapra lehet két oldalt), elküldeni a háziorvosnak, majd kitölteni egy teljesítési igazolást és elutalni a rendelőnek másik 50 ezret.

(Forrás: ezalenyeg.hu, Béla333 által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egészen elképesztő, hogy Hadházy és Széll Bernadett mint magányos harcosok küzdenek itt a maffia korrupciós ügyei ellen, az ellenzéki pártok (pl. a DK, mint az ellenzék egyik legnagyobb támogatottsággal bíró pártja) meg semmi olyan dolgot nem tesz, ami kellemetlen lehet a Fidesznek.
Nem tár fel semmiféle korrupciót, nem tesz feljelentést, ellenben hetente többször felszólítja (!!!) a Fideszt, hogy mit tegyen és mit ne tegyen.
Amikor meg segíteni kellene a független képviselők munkáját, akkor meg elutasítják azt, kihátrálnak mögülük.
sgl
@Béla333: 3-an vannak, Szabó Timivel kegészülve, többet tesznek mint az egész banda együtt véve!
Nem véletlenül mondom kretén debil, tesze-tosza ellenzék miből gondolja, hogy ilyen impotens hozzállással, szarsímogatással, a fideszt le lehet váltani??
A valódi szavazókat is elrisztják az ilyen hozzáálással, miközben csak a kanapé szavazók felpiszkálásval lehet ynerni: menjenek szavazni.
Legyintenek és azt mondják: ezekre?? Na neeee!!
Béla333
Hadházy ezt a munkáját már az LMP társelnökeként is végezte, mégis csak elutasítás, kirekesztés volt a része a magukat ellenzékinek hazudó pártok részéről. Ha ezt nem tudjuk, nem akarjuk meglátni, hogy a Fidesz korrupciója ellen megint csak magányos harcosként küzd, ellenzéki pártok hasonló munkája, támogatása nélkül, akkor 2022-ben megint hülyeséget fogunk csinálni, ugyanúgy, ahogy az elmúlt 32 évben mindig. Miért nem fontos az MSZP-nek és a DK-nak a Fideszes korrupció elleni harc?
Jó ez így nekünk ahogy most van?
Ha az MSZP, DK ellenzékben csak szóban küzd a korrupció ellen, akkor mit akar csinálni, ha esetleg hatalomba kerül?
sgl
@sgl: Esetleg nem ez a hozzáállás az oka, hogy a fideszcsürhe hatalmon van?
Esetleg nem azzal kéne foglalkozni hazánk spermája, európa DNS-e 30 év alatt Soros támogatott szegény legényből az ország egyik leggazdagabbja lett - falusi budijának sarkába közpénzből épített fűthető stadionja is lett,- és hatalmának megőrzése érdekében aljas módon hátba szúrta jótevőjét, pártjának támogatóját akinek hatalmukat köszönhetik??
A magyar történelemben soha nem volt egyetlen országvezető aki ennyi kárt okozott az országnak - eskütétele ellenére, - mint Ocsmány Vigyor.
Ha egy építményt mega karunk semmisíteni, akkor ki kell emelni azt a részt aminek hatására magától összedől.
Az biztos a fideszcsürhe esetében a sperma ez az építmény rész és nem az utcán balfaszkodó ripcsi.
Tehát tessék a geczi gazemberségeit emlegetni napi 24 órában és nem a szart símogatni!!
Béla333
@sgl: 11.31
Ezt mondom én is!
Egy apró láncszemet nem veszel észre: nem azért impotens az MSZp és a DK, mert hülyék gyülekezete, hanem egyszerűen nem akarja a Fideszes disznóságokat feltárni, bemutatni. Azért nem akarja, mert az ő fülük mögött is vaj van.
Magyarán: egymást képesek zsarolni, sakkban tartani, ezért nem csukja börtönbe Orbán Gyurcsányt és ezért van szabadlábon még mindig Orbán is a 2006-os dúlás után is.
Ha ki akarunk lábalni a mocsárból, akkor muszáj tisztán látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.