Vitézy szerint a 28-as, 37-es és 62-es villamosok végállomása ma hosszú sétával, kényelmetlenül érhető csak el a metró felől.

Szerinte a téren új, akadálymentes villamosvégállomás jöhetne létre, a tér további része pedig bezöldíthető lenne, de nem ez történik, marad a térkő, funkcionális fejlesztések nélkül, átgondolatlanul, itt-ott megvagdosva a projekt műszaki tartalmát, például elhagyva az aluljáróba tervezett köz wc-t is, teszi hozzá.

Sajnálom, nagy lehetőséget szalaszt el a főváros a rövidlátó tervezéssel ismét. Talán még nem késő, érdemes megfontolni a tender visszavonását. A részvételiségről, az érintettek megkérdezéséről másokat lépten-nyomon kioktató Városháza számára javaslom a kőbányai, józsefvárosi villamosok utasainak megkérdezését, mit szólnának egy akadálymentes, kényelmes új villamos-végállomáshoz a Népszínház utcai szűk, távoli peron helyett

- írta Vitézy Dávid a Facebookon.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Dávid vitéz! Hova lett a Közlekedési Múzeum? Miért nincs befejezve a 4-es metró? Mit akarsz még elqrni?...
Qqberci
@sgl: Meg a négyest. Csak a Keletiig vitték el a Bosnyák tér helyett...
RonaGyuri
Te Dávidka ugye tudod kiskomám, hogy: "ha a térre viszik a tuja végállomásr, akkor túl azon, hogy onnan veszik el a helyet egyértelmű, hogy keresztül kell mennie a körút forgalmán! =)) Ja hogy ez Dávidka neked az egyik kedvenc baromkodásod! Nagyon "bejött" a Margit körúton!! Méretes sorokat okoz, pedig csak az egyik irányt, meg persze a villamos forgalmat blokkolja!" =))
dr. prédikátor
te szerencsétlen geci!!! most vagy okos??? amikor lehetőséged lett volna akkor is nibdent elbasztál!!! o1g csicska!!! most meg KUSSOLJ!!!
ómió
Ugyan már! Biztos csak "lánchíd-kompatibilis"!
Lepényleső
...vajon melyik nem az? A valamire való fejek tömege már régen valamire való országokat gazdagítanak tudásukkal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.