Vitézy szerint a 28-as, 37-es és 62-es villamosok végállomása ma hosszú sétával, kényelmetlenül érhető csak el a metró felől.

Szerinte a téren új, akadálymentes villamosvégállomás jöhetne létre, a tér további része pedig bezöldíthető lenne, de nem ez történik, marad a térkő, funkcionális fejlesztések nélkül, átgondolatlanul, itt-ott megvagdosva a projekt műszaki tartalmát, például elhagyva az aluljáróba tervezett köz wc-t is, teszi hozzá.

Sajnálom, nagy lehetőséget szalaszt el a főváros a rövidlátó tervezéssel ismét. Talán még nem késő, érdemes megfontolni a tender visszavonását. A részvételiségről, az érintettek megkérdezéséről másokat lépten-nyomon kioktató Városháza számára javaslom a kőbányai, józsefvárosi villamosok utasainak megkérdezését, mit szólnának egy akadálymentes, kényelmes új villamos-végállomáshoz a Népszínház utcai szűk, távoli peron helyett

- írta Vitézy Dávid a Facebookon.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
...vajon melyik nem az? A valamire való fejek tömege már régen valamire való országokat gazdagítanak tudásukkal?
durbincs
@Qqberci:= @dr. prédikátor: = @RonaGyuri: a 3 fartúró bányás + ez a @Lepényleső: bérköcsög ? má kertszakértök ? is ?
durbincs
@DR Eric CARTMEN: =@Gazella: mondja maga persze ezt ? a " csak gyárilag hülye " mi ? lentről a bányából 4.elemivel ?
kidagadt nyaki erekkel , a csillébe-guggolva ? mint @Eladott Ország:= @Yoda69: = @kissé felnőttem: =@Qqberci: ?@csak húgy.: =@Aki Én: = @sgl:= @Clavigo:= @simmering73:= @szaboria1: =@nemkati: = @rokker33: @Béla333:?+@gina:?@lemming: = @Jozefina:=@silber13: =@csipetke: +@Horizont: @Horizont: Ótvar Agyilag zokni @sgl: = @Yoda69:? @karma1: .=..@RonaGyuri: = @Peller Anikó: ?
durbincs
@Szeparepa2: "RÉGI MONDÁS, BÖLCS MONDÁS... AKI FOLYTON BUZIZIK, AZ BIZONY MAGA IS BUZI... XD"...
mondja maga 50IQ-s az általánost bukott bányás Buzi-Madár ?
durbincs
@Szeparepa2: "RÉGI MONDÁS, BÖLCS MONDÁS... AKI FOLYTON BUZIZIK, AZ BIZONY MAGA IS BUZI... XD"...
mondja maga 50IQ-s az általánost bukott bányás Buzi-Madár ? @Szeparepa2: =@csak húgy...:-os ? = @solidedge: ?+++csilletársak :: @simmering73: = @csipetke: = @Nessy: = @Peller Anikó: = @Sámannus: = @human: = @Qqberci:? @Yoda69: = @Aki Én: = @silber13:= @karma1: a bibircsókos Krogya = @bakcsubakka: = @sgl: = @Dr.Doktorovics:?@Sámannus: =@namihami: =@vitriol:= @Clavigo: = @kereső: = @Lepényleső: ?
Szeparepa2
Még a Tarlós is kirúgta, annyira idióta ez a nyomorult seggnyaló orbáncsicska náci hazaáruló féreg... de azért pofázik, arról álmodozik, hogy értelmes embert érdekel... ugass csak szerencsétlen, kutyát nem érdekelsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.