Mindezt szombaton jelentette be egy online sajtótájékoztatón.

Egyetlen minisztérium sem vállalta ugyanis adatkezelőként a felelősséget érte, jelentette ki az MSZP európai parlamenti képviselője szombati online sajtótájékoztatóján. Ujhelyi István részletesen ismertette levelezéseit a tárcákkal.

A politikus első körben november 18-án fordult közérdekű adatigényléssel az egészségügyért felelős Emberi Erőforrások Minisztériumához és a Miniszterelnökséghez, azóta végigkérdezte a többi minisztériumot is, de mindenhonnan azt a választ kapta, hogy nem ők foglalkoznak az üggyel.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
A magyar nép a kisérleti nyúl ennek a szemét kormánynak. minden áron irtani kell a népet.. egy cseppet nem bizom bennük sem a nyereséget hozó vakcinájukban.. itt a mai cikk : Európai Bizottság: Csak saját felelősségre olthatják be polgáraikat az EU tagállamok a Szputnyikkal
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
A magyar nép a kisérleti nyúl ennek a szemét kormánynak. minden áron irtani kell a népet.. egy cseppet nem bizom bennük sem a nyereséget hozó vakcinájukban.. itt a mai cikk : Európai Bizottság: Csak saját felelősségre olthatják be polgáraikat az EU tagállamok a Szputnyikkal
kissé felnőttem
167 ezret adja na Viktor a képviselőinek aztán abból mutassák fel mire lehet jutni
Nyomortelepre max Nem adriázni jahton
kissé felnőttem
ja ha van akkor keressűk meg ? ki irta milyen betűtipussal ?
én nem lelem te nem leled ő nem leli ? max egy önkéntes bevállalja aztán majd később kinevezik maxot.
kereső
Kedves Pista. A nincsért nem kell felelősséget vállalni. Persze más kérdés, hogy egy ilyen helyzetben miért nincs? Na ez a kérdés más felveti a felelősség kérdését.
gazdag dezső
@gina: @gina: Nagyon is egyetértek ,és ajánlom Kásler doktornak is elolvasni !!
surdilloFUJT
@gazdag dezső: ...csak ő magasról tesz az emberekre!!!Olvasni meg csak orbántól kapottat olvas,oszt jónapot!!!
kissé felnőttem
@kereső: morbid a hasonlatom tudom, amig nem voltak repülőgépek meg bombázások légoltalmi terv sem kellett utána meg milyen szigorúan vették!! avagy a létesítmények: Pl. tűzriadó terv : Óvódától a vegyi laborokig, előirás és szigorú hatósági ellenőrzés tárgyai , ezek sem kitalált feleslegességek,max kovid sem volt minden évben még szerencse , De lett.
kereső
@kissé felnőttem: Igazad van,DE!!! Tavaly június óta köztudott, hogy lesz vakcina. Orbán aláirta a közös beszerzésről a megállapodást az Európa Tanácsban. Most 2021. január közepén ott tartunk, hogy van egy oltási sorrend- de az nincs lebontva, névre-helyre-időpontra. Volt fél éve az NNK-nak, hogy ezt megcsinálja- és nem is kellett volna elölről kezdeni, hanem csak elő kellett volna venni az ANTSZ(amit felszámol orbán, takarékosségi okokra hivatkozva 5 éve) pandémiás tervét- azt frissiteni és aktualizálni a jelen helyzetre.
TollerBela
Az egész egészségügyet nem vállalja senki úgy, ahogyan van, egészben ! Most mit jöttök itt az oltási tervvel, ami ráadásul nem is létezik ...
ómió
Talán, ha Brüsszelből vakcinát és nem "rendtartást szervezne" nekünk az efftárs, valamelyik még "vállalná" is!
kissé felnőttem
@kereső: Igen ez megoldás lehetett volna, de akkor nem kellett volna orbán sem igy sem úgy mert takarózni meg hivatkozni amikor cselekedni kell az kevés.
Lepényleső
Talán nem is tudják az ott dolgozók hol "dolgoznak",bármit is ukáz nélkül miért is vállalnának,
majd ha fentről leszólnak? Ismétlése ez az agyonszidott kommunistának mondott korszaknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.